Sayfa 270 / 480 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada yeni transferimiz Burak Kaplan ile ilgili Almanya ligini iyi bilen blog yazarlarından borges çok yetenekli ama şımarık tanımlaması yapmış.Bu tarz adamlardan pek yararlanabildiğimiz söylenemez ama umarım bu sefer farklı olur.

Blog röportajlarında sorulan Türk Kulupleri kimi transfer etmeli sorusunun cevabıydı benim için Burak Kaplan.. Yeteneği beni büyülemiştir. Eğer söz konusu onun yeteneği ölçüsünde potansiyeli nedir ise Real Madrid dahi diyebilirim.. Her iki ayağını kullanır, her iki kenarda da müthiş işler yapar.. Teknik inanılmaz ve Özil gibi öldürücü pasları tarif edilmez..O genç yaşta kendisine olan güveni de etkilemiştir.. Lakin onu Mesut Özil ve Nuri Şahin'den ayıran yeteneği değil -kısmen daha iyi olduğu noktalar dahi var- karakteri..

Disiplinsiz. Parti boy.. Bu yüzden yok olma ihtimali bir hayli fazla. Fürth'de bir kaç post aşağıda olan cezasının nedeni maç öncesi Köln'e gidip partiye iştirak etmesi.. Yoksa Heynckes ondan çok fazla etkilenmişti zira kenar adamı ve on numaravari tekniği oyun görüşünün yanında golcülüğü de üst seviyede olan muhteşem bir yetenekten bahsediyoruz. u19'da A takımına çıkmadan önce 41 maçta 20 gol atan bir golcü orta saha..

Çok akıllı bir transfer zira 650 bin avroya bu risk alınır. Hatalarından ders almış olabilir ya da onu daha da profesyonel olmaya doğru iteklemiş de.. Burada sorun alınan oyuncunun her anlamda ayrıntısına sahip olup ona göre bir kariyer yolu çizebilmektir. Tayfur Havutçu elinde yeteneği tartışılmaz ve fakat disiplinsiz bir oyuncu olduğunun farkında olarak ona yaklaşım gösterip çeşitli tedbirleri testi kırılmadan almalıdır..

Futbol yeteneği açısından daha da övebilirim ama hakemle oynamalara kadar tonla sorunu olduğunun da altını çizerek.. Büskens -güzel adamdır çok- ona çok önemli final maçında cezayı kesiyorsa bilin ki çok ciddi karakter problemi olan bir oyuncuyu transfer ettiniz.. Bunun yanı sıra potansiyeli açısından dünyaya tanıtabileceğiniz ve biraz oynarsa kesinlikle milli olacak bir oyuncudur Burak Kaplan..

Kısaca: Yeteneğini asla ve asla tartışamazsınız ama bu oyuncuya özel ilgi gerekir sorunsuz futbol yaşamı adına.. Karakteri futbola uygun değildir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    tribün dergiye göre adana cimbom anlaşmış.
    http://www.ligtv.com.tr/default.aspx?r=1&hid=93177

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ersan çok sevdigim bir oyuncu ama baskani bu konuda kutlarim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ersan çok sevdigim bir oyuncu ama baskani bu konuda kutlarim.
    ciddi anlamda helal olsun demirörene bu konuda duruşundan dolayı.ayrıca bu opsiyon hatası serdal reizin hatasıymış malesef söz meselesi yani
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu arada LigTv'de Galatasaray'ın 3.5 MN €'ya anlaştığı söyleniyor Adana'yla. Oysa ki biz 4 MN €'da diretiyorduk.
    Bayram Akgül,adamsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yalandır o
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Bu arada LigTv'de Galatasaray'ın 3.5 MN €'ya anlaştığı söyleniyor Adana'yla. Oysa ki biz 4 MN €'da diretiyorduk.
    Bayram Akgül,adamsın...
    Böyle birşey olacağını tahmin etmiyorum ama eğerki olduysa kişisel meselelerin klübün menfaatlerinin önüne geçmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar iyi güzel hoş diyorsunuz da, zamanında GS'nin anlaştığı ve röportajında "Damarımı kesseniz sarı kırmızı akar" diye açıklama yapan Çağdaş da para basılıp alındı, takır takır oynadı yani. Bunlar olan şeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

çağdaş atanın karakterine uygun bi davranış olmuş şahsen pek sevmezdim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Türk vatandaşı olması en büyük avantajı diye düşünüyorum.Fena bir oyuncu değil.Açıkcası sağ bekte sıkıntı yaşıyorduk.Eğer çok maliyetli olmayacaksa fena transfer değil..
    tarih 2007 sağ bekte sıkıntı yaşıyoruz şuan 2011 ikinci dönemindeyiz sıkıntı devam ediyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bobo nun göndereLiceği söyLentiLeri var. DenizLi zaten yorumcuLuk yaparken de kıL oLuyordu Bobo ya. Bu adamdan ne istiyorLar anLamadım gitti.
    ve taaa 3.5 yıl öncede bobo gidecek diyormuşuz anca gitti
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Kaplan'ın yeteneği hakkında yaptığı yorumlar beni şimdiden heyecanlandırmaya yetti doğrusu. Tayfur Hoca'nın da O'nu dizginleyeceği konusunda pek şüphem yok açıkçası. Eğer işine konsantre olmuş ve takıma fayda sağlamayı kafasına koymuş bir Burak Kaplan yaratabilirsek çok keyif alırız O'ndan. Ve zamanı geldiğinde çok da para alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Burak Kaplan'ın yeteneği hakkında yaptığı yorumlar beni şimdiden heyecanlandırmaya yetti doğrusu. Tayfur Hoca'nın da O'nu dizginleyeceği konusunda pek şüphem yok açıkçası. Eğer işine konsantre olmuş ve takıma fayda sağlamayı kafasına koymuş bir Burak Kaplan yaratabilirsek çok keyif alırız O'ndan. Ve zamanı geldiğinde çok da para alırız
    Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.
    Abicim dediğim gibi işte inşallah dizginlenir ve futbola konsantre olması sağlanır. Yani bahsedilen yeteneğin kaybolması çok üzücü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ersan çıkıp ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demedikten sonra şu anda, benim için Ersan'ın önemi kalmamıştır.

Her takıma gidebilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aynen katılıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben asil Sezer Özmen'i merak ediyorum, genç milli takimlarin maçlarinda bir kaç kez izlemistim ve begenmistim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer Özmen Rizespor'da fena sayılmayacak bir performans sergiledi. 1-2 sezon daha kiralık gönderilmeli ve pişmesi sağlanmalı ama.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sezer umarım kampa götürülür.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Reel de hiç izlemedim ama FM'de çok iyi performans veriyor. Umarım gerçekte de böyledir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sezer Özmen Rizespor'da fena sayılmayacak bir performans sergiledi. 1-2 sezon daha kiralık gönderilmeli ve pişmesi sağlanmalı ama.
    Evet daha 18 yasinda gelecek için umut veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Reel de hiç izlemedim ama FM'de çok iyi performans veriyor. Umarım gerçekte de böyledir.
    Pek farkı yok desem yeridir

Evet daha 18 yasinda gelecek için umut veriyor.
    Aynen öyle abicim.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Beşiktaş Boluspor'dan sağbek Erdem Özgenç ile ilgileniyormuş galiba,röportajından bir bölüm;

Bugün telefon bağlantısı ile evet Radyospor’a bağlandım. Bana adımın Beşiktaş ile anıldığını söylediler ve böyle bir ciddi durum olduğunda kendime güvenip güvenmediğimi sordular. Bende Beşiktaş kulübünden resmi bir teklif almadığımı ancak beni bazı menajerlere sorduklarını duydum. Sonuçta böyle bir ciddi teklif gelirse benim için onur verici olacağını söyledim. Güvenme konusuna gelirsek Boluspor’da çok geliştirdim kendimi ve süper ligi rahatlıkla kaldırabileceğimi düşündüğümü ilettim.

BJK Hakan Balta'yi saglam bi bonservis bedeliyle transfer edecek sanirim haberler o yönde.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Beşiktaş Boluspor'dan sağbek Erdem Özgenç ile ilgileniyormuş galiba,röportajından bir bölüm;

Bugün telefon bağlantısı ile evet Radyospor’a bağlandım. Bana adımın Beşiktaş ile anıldığını söylediler ve böyle bir ciddi durum olduğunda kendime güvenip güvenmediğimi sordular. Bende Beşiktaş kulübünden resmi bir teklif almadığımı ancak beni bazı menajerlere sorduklarını duydum. Sonuçta böyle bir ciddi teklif gelirse benim için onur verici olacağını söyledim. Güvenme konusuna gelirsek Boluspor’da çok geliştirdim kendimi ve süper ligi rahatlıkla kaldırabileceğimi düşündüğümü ilettim.
    Erdem Ulus Erdem Özgenç hakkinda yazisi var ve Erdem'i baya begenmis. Ben hiç izlemedim ama yasi soru isareti bu ana kadar kimsenin gözüne çarpmadimi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hakan baltaya bonservis vererek transfer edeceğimizi sanmıyorum ben geçen seneler olsa olabilirdi ama bu sene en fazla vereceğimiz 1 milyon olur.inşallah gelmez orası ayrı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Dogrumu bilmiyorum ama Ersan direniyormus

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

heyecan yapmayalım bekleyelim ve görelim bide kaynak ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Erdem Ulus Erdem Özgenç hakkinda yazisi var ve Erdem'i baya begenmis. Ben hiç izlemedim ama yasi soru isareti bu ana kadar kimsenin gözüne çarpmadimi?
    3.sezonunu yaşadı bu sene Boluspor'da,Bank Asya'nın Dani Alves'i kıvamındaydı,hücuma çok çıkar.Duran toplarda çok iyidir fakat bencildir,C.Ronaldo gibi 35-40 metreden vurur.

Beşiktaş'ın sağbek pozisyonuna ilaç olmaz ama çok başarılı bir yedek olur.Sözleşmesi de devam ediyor,iyi bir bonservis bedelini getirsin Demirören hemen verelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yaşı 27ymiş galiba küçümsemek için söylemiyorum ama tanju ve rıdvan durur sağ bekte yine para verip almasınlar
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri