![]()
![]()
Ersan beraber direnelim mi hacı
![]()
![]()
![]()
Ersan beraber direnelim mi hacı
![]()
Orduspor Sivok,Fink ve Tabata'yı istiyor. AZ SONRA HABER1903'DE
Sivok kalsın yahu.
Bize uzun stoper lazımSivok gitmeyecek yalnız yönetim açıklamıştı...
Yanliz Ferrari'nin kapi gibi sözlesmesi var bu yüzden Ferrari kalirsa ve Sivok giderse sasirmam
Ben Ferrari'yi beğeniyorum hala. Bu sene hiç oynamayıp birden oynatılınca, Lugano'nun gazabına uğradı biraz. Geçen sene gayet iyi performansı vardı. Düzenli oynatılırsa bence faydalı olur.
RT @Muratozen1903: 2012-2013 / 2013-2014 ve 2014-2015 sezonları için ise sezon başına 400.000.Euro garanti ücret ve 15.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
RT @Muratozen1903: 2011-2012 sezonu için 600.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti,
RT @Muratozen1903: yuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir. .
RT @Muratozen1903: yuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir
RT @Muratozen1903: Oyuncu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
Bende eski günlerini özlüyorum açıkcası Ferrari nin... Eski hali olsa bize yeter, yabancı stopere de gerek kalmaz ama zor gibi... Aynı şekilde Toraman ın da sağ bekte eski performansı çok iyi gelir bize.
Kartal'a yeni Robinho!
Beşiktaş'ta ilk hedef 18’lik Sambacı Lucas...
Siyah- Beyazlılar’ın uzun süredir takip ettiği Brezilyalı futbolcu Lucas'ın menajerleriyle görüşmek için İspanya'ya gittikleri öğrenildi. Kartal’ın eski futbolcusu Zago’nun alınmasını ısrarla tavsiye ettiği Lucas için Hugo Almeida transferindeki gibi ‘fon’ sisteminin devreye sokulacağı belirtildi. 18 yaşındaki orta saha Lucas. Forvet arkası mevkisinde oynayan ve ‘Yeni Robinho’ olarak tanınan genç yıldızın bonservisi 8 milyon Euro. Bu transferi tamamlamak için Kartal yoğun çaba sarf edecek.
1903haber
Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
Töre yaptığı açıklamada;
“Türkiye’de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum. Eski takım arkadaşım Burak Kaplan da öyleydi. O tercihini Türkiye’ye dönmekten yana kullandı. Bunu yapmadan benimle de konuştu. En yakın arkadaşımın tuttuğum takım Beşiktaş’a gitmesine çok sevindim. Çok yetenekli ve Türkiye’de başarılı olacağını düşünüyorum.”
HABER1903
Bu tür açıklamalarda çoğaldı ya![]()
Hazır Pektemek e 4 vermişken Lucas a da varsın 8 verelim...
Atletico Madrid takımında forma giyen Reyes’in 30 Haziran 2011′de İspanyol Kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Adı Beşiktaş ile anılıyor.
Kaynak : Sporx
Antonio Reyes'in sözleşmesi bitmiş mi yav?Bu arada Lucas yaşına göre baya ederi olan bir adam ve yeni Robinho falan dediklerine göre kaçırılmaması lazım. Tam da ihtiyacımız olan bölgenin adamı zaten zira Guti kalsa bile son senesi bizimle. Umarım alabiliriz, 8 milyon euro da Serdal Adalı farkıyla 5'e 6'ya falan iner zaten.
![]()
Miranda,Forlan,Lucas,Ersan Gülüm,Serdar Kulbilge gündemimizdeki isimlermiş.
So what?
Saike
Lucas CheLsea İle anLaşmadı mı ? 2012 sezonu sonunda CheLsea takımına katıLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Serdar la falan ne işimiz var. Hakan 3. kaleci olmak istemiyorsa genç takımdan biri konur ya da genç bir kaleci alınır. Rüştü-Cenk ikilisi en az 2-3 sene daha birlikte götürebilir ilk ikiyi.
Bu arada Reyes in kontratı transfermarkt e göre 2014 de bitiyor.
Kaynak bugün Tayfur hocayla görüştüğünü söyleyen elemanın birisi forza'da.Uzaktan akrabalıkları varmış.Bu isimlere teklif yapıldı demiş.
Serdar bence iyi olur Hakan eğer gidecekse.Valla geçen seneki sakatlık sendromundan sonra bu sene 3 tane iyi kaleciyle yola çıkmakta fayda var diye düşünüyorum.Bu yüzden Hakan'ın gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama eğer gitmek istiyorsa Serdar iyi bir alternatif olur bence.Miranda ile ilgili At.Madrid'e transfer olduğunu ben de okumuştum ama kesin değilmiş sanırım.
So what?
Saike
banko iki santrafor almamız şart bizim.almeida pektemek bi yere kadar.bobo gitti nihat gitti nobrede gidecek gibi sıkıntı yaşarız.
eto'o bitmiş.