Sayfa 277 / 480 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
8,281 ile 8,310 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Öyle demeyin 3. kaleci olarak iyiydi Neyse hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

3.kaleci olarak iyiyidi evet ama düşündüm de geçtiğimiz sezon yaptığı hatalarla puan kaybettiğimiz maçları...İyi oldu gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

korcandan haber var mı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    korcandan haber var mı
    Yok gibi. Dönse de 3.kaleci olacak gerçi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Ersan'a biraz ağır tepki vermişsiniz, bir futbolcu mantıken öncelikle kendini düşünmelidir bence, Ersan Galatasaray'a gitmem dese Beşiktaş kesin alacak mı Ersan'ı? Adanaspor'da kalsa daha mı iyi olacak? Ersan şimdi Beşiktaş'tan başka takıma gitmem dese blöften farksız olacak ve sonunda Mehmet Topuz gibi mecbur kalacak imzalamaya.

Yeterince istemedi diye Beşiktaş Ersan'ı almazsa (ki Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Egemen gibi oyuncuların Ersan'dan daha fazla istediğini düşünmüyorum) çok büyük bir saflık yapmış olur, taraftara yaranmak için delikanlı gözükmüş olurlar. En nefret ettiğim şey kulübün gelenekleri, yok Beşiktaşlı duruşu, yok bilmem kimin giydiği forma diyerek bütün oyunculardan İbrahim Üzülmez kadar sadıklık beklenmesi ve hem takıma hem de oyuncuya zarar verilmesi.

Sonuçta burda yapılan şey bir spordur, bir oyuncu için iş ve bir taraftar için ise (en azından benim için) tuttuğu takımı takip ederek keyif almaktır. Ben Ersan'ı sahada görmekten keyif alıyorum, sahada gerçekten gayretli, istekli ve yetenek olarak da üst seviye bir oyuncu, Galatasaray'a giderse de saygı duyarım, en sevdiğim Türk oyunculardan biri olduğunu değiştirmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ersan GS'ye gitmiyorum dese bence er ya da gec BJK'ye verirlerdi, buna mecburlar....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ersan konusunu kapatalım bence arkadaşlar dünkü açıklamalarını okuduk hepimiz.eğer doğruysa nasıl istiyorsa öyle yapsın.çok istese yönetime resti çeker çünkü biz öyle az buz para vermedik yani 4 milyon euro gsde 4.5 milyon euro veriyormuş top ersanda artık.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

500 bin Euro için bizi değişecek adamLar iLe işimiz yok bizim. Arada 2-2,5 miLyon Euro fark oLur, anLarım. Derim tamam da 500 bin Euro Luk takım değiLiz biz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aynen katılıyorum artık hayırlısı olsun diyorum o yüzden
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ersan resti çeksin demek bizler için kolay. Ersan'ın yerine koyun kendinizi. ozaniel'in de yazdığı gibi, Ersan Galatasaray'da oynamam dese Beşiktaş ile Adanaspor hemen anlaşacak mı? Ya anlaşamazlarsa yine ve Ersan söylediğine rağmen Galatasaray'a gitmek durumunda kalırsa? Mehmet Topuz en taze örnek. Ayrıca rest çeksin deniyor da aklıma Ali Turan geldi. Koca yarım sezonu futbol oynamadan geçirdi Galatasaray için. Sonrası malum. Ersan için bu transfer futbol hayatının en kritik dönemlerinden birisi durumunda. Ve akıllıca davranması gayet doğru.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ersan resti çeksin demek bizler için kolay. Ersan'ın yerine koyun kendinizi. ozaniel'in de yazdığı gibi, Ersan Galatasaray'da oynamam dese Beşiktaş ile Adanaspor hemen anlaşacak mı? Ya anlaşamazlarsa yine ve Ersan söylediğine rağmen Galatasaray'a gitmek durumunda kalırsa? Mehmet Topuz en taze örnek. Ayrıca rest çeksin deniyor da aklıma Ali Turan geldi. Koca yarım sezonu futbol oynamadan geçirdi Galatasaray için. Sonrası malum. Ersan için bu transfer futbol hayatının en kritik dönemlerinden birisi durumunda. Ve akıllıca davranması gayet doğru.
    resti cekerse bize satmak zorunda kalir Adanaspor. yani bence Adanaspor göze alamaz bizim önerdigimiz para'da az degil..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne Ersan'mış arkadaş, sanki Puyol. Valla biz de alsak, G.Saray'a da gitse öyle pek bir tepki vereceğimi sanmıyorum. Yolu açık olsun veya hayırlı olsun der çekilirim. Bir hayli kabak tadı verdi çünkü bu iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    resti cekerse bize satmak zorunda kalir Adanaspor. yani bence Adanaspor göze alamaz bizim önerdigimiz para'da az degil..
    Ali Turan örneğini verdim. Resti çekti, Kayserispor satmadı. Bu durumda Adanaspor'un Beşiktaş'a satması mantıklı olan. Ama ya satmazlarsa. Beşiktaş'a birşey olmaz, Galatasaray'a birşey olmaz, Adanaspor'a fazla birşey olmaz. Olan ortada kalan Ersan'a olur. Beşiktaşlıyım, orada oynarım olayları 80'lerde, 90'ların başında kaldı maalesef. Bu işte bu kadar para dönerken kimse futbolcuları amatör ruhla davranmıyor diye suçlayamaz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

önünde mehmet topuz gibi bir örnek vardı yiyemeyeceğin şeyi söylemeyeceksin benim demek istediğim bu bak mehmet topuz aynı hataya düştü dediğin gibi sen profesyonelsin nerde konuşup nerde susman nasıl konuşman gerektiğini bileceksin.sonra böyle sıkıntı çekersin çektirirsin.
    eto'o bitmiş.

15. Default

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ne Ersan'mış arkadaş, sanki Puyol. Valla biz de alsak, G.Saray'a da gitse öyle pek bir tepki vereceğimi sanmıyorum. Yolu açık olsun veya hayırlı olsun der çekilirim. Bir hayli kabak tadı verdi çünkü bu iş.
    aynen katılıyorum.birde böyle oyuncular genelde rahat oldukları pek fazla birşey beklenmediği rahat takımlarda başarılı oluyorlar.Şimdi Beşiktaş yada Galatasaraya gelse bence bu kadar beklenen önemli performans sergilermi mechul,çok fazla baskı var üzerinde hangi takıma gitse herkes birşeyler beklicek buda oyuncuyu etkiler.Birçok örneğide var 3 büyüklerin yarışıp 1 tanesinin alıp elinde patladığı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lucas Neill'den Beşiktaş'a teklif

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona ermesine rağmen Türkiye'de kalmaya sıcak bakan Lucas Neill, Beşiktaş'a mesaj gönderdi.

Türkiye'de transfer dönemi çok hızlı başladı. Üç büyük takım transfere hızlı bir giriş yaparken, Anadolu takımları şimdilik daha temkinli davranıyor. Transferin en hızlı takımlarından biri bu sezon da Beşiktaş olacak gibi gözüküyor. Kadrosunu Egemen ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin yanı sıra üç gurbetçi oyuncu ile takviye eden siyah-beyazlılarda önümüzdeki sezon tanıdık bir ismi de görebiliriz.

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde takımdan gönderdiği 5 isim arasında yer alan Avustralyalı futbolcu Lucas Neill'in, siyah-beyazlı takıma transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

Siyah - beyazlı yöneticilere, Beşiktaş'a transfer olmak için haber yollayan Neill'in, İstanbul'u çok sevdiği ve Türkiye'den ayrılmak istemediği için Beşiktaş'a transfer olmak istediği öğrenildi.

Savunmaya takviye yapmayı düşünen Beşiktaşlı yöneticilerin bu teklife ne cevap vereceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Galatasaray'dan gönderilmesine karşın ortaya koyduğu futbolla geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın önemli isimlerinden biri olan Avustralyalı milli oyuncu, Manly United, Millwall, Blackburn Rovers, West Ham United, Everton ve son olarak da Galatasaray formalarını giydi.

33 yaşındaki deneyimli oyuncu, Galatasaray formasıyla bu sezon çıktığı 32 maçta 9 sarı kart gördü.

Bu olayın bir benzeri de daha önce bayan basketbolunda yaşanmıştı. Fenerbahçe'nin uzun görüşmeler sonucunda anlaşamadığı bayan basketbolunun dünyadaki en önemli isimlerinden olan Taurasi, İstanbul'da kalmak için Galatasaray'lı yöneticilere haber yollamış ve sarı-kırmızılı takıma transfer olmuştu.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence çok güzel olru defans sağ için
    eto'o bitmiş.

Ben nicki degistiririm artik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lucas Neill Beşiktaş Transfer Haberleri alanında
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ersan veya Kemal Tokak'ı alırsak olabilir aslında Neill.Hem sağ bek,hem stoper,hem de bonservissiz.Daha ne olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sidnei Beşiktaş'ta Lig TV.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Beşiktaş, yabancı stoperini Portekiz'de buldu. Siyah beyazlılar, Benfica'nın genç oyuncusu Sidnei ile anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, satın alma opsiyonuyla kiralandı. Sidnei, bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 3 gol atmıştı.

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sidnei faydalı olabilecek bir oyuncu sanırım kadroda ferrari ve sivokta duruyor kimler gidecek acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Portekiz'den devam Genç olması avantaj, hayırlı olsun. Neill'ı da Beşiktaş forması altında görmek istemem açıkçası, kahrolurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

http://www.dailymotion.com/video/x8d...ula-hulk_sport

Adam,Hulk'u sahadan silmiş beyler. Şaka bir yana seyretmedim daha önce hiç.Pek fikrim yok.FM'de baktım fena değil özellikleri.İnternette hakkındaki yorumlar da olumsuz değil.Makul bir fiyata opsiyonla kiralandıysa güzel bir transfer diyebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sidnei'yi fmden biliyorum. Bizde nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum, ancak takıma yabancı stoper yerine sağ bek alınması daha mantıklı olurdu. Bu transferle birlikte Ersan'ın gelmeyeceği anlamını çıkarabiliriz ya da Ferrari ile birlikte Sivok da yolcu sanırım. Bakalım hangisi gerçekleşecek?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tribundergi Tribun Dergi
    DEDIKODU Besiktas, Atletico Madrid'den Diego Costa'ya her an imza attirabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Diego Costa Beşiktaş'a göz kırptı.

Transfer görüşmeleri ile ilgili görüştüğümüz Beşiktaşlı yöneticiler Diego Costa konusunda görüşmelerin hızlandırıldığını 1-2 gün içinde bu transferin neticeleneceğini bildirdiler.

Tayfur Havutçu'nun da bu sene santrafor mevkiinde Almeida, Mustafa Pektemek ve Diego Costa'dan oluşturmak istediği öğrenildi.

Diego Costa transferi bitmesi halinde Beşiktaş yabancı transfer dosyasını kapatıp, gönderilecek oyuncular ile ilgili çalışmalara başlayacak.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Yanlış oldu ya, Diego Costa'yı değil, Diego Forlan'ı alacaktınız. İsimler ve takımlar aynı olunca bizimkiler karıştırdı galiba.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

A.Madrid garip işLer yapıyor. ForLan gitti, büyük ihtimaL Aguero da gidecek. Bir tek eLLerinde forvet oLarak Diego Costa kaLmıştı. Onu da bize satarLarsa vay adamLarın haLine.

Mesaj Yetkileri