Sayfa 278 / 480 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
8,311 ile 8,340 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Güncelleme yaparsak;
    Sivok ve Hilbert in gitmeyeceği açıklandı. Bobo gidiyorsa yerine biri gelecek ve forvete 2 yabancı kontenjanı ayrılacak. Fernandes-Ernst zaten kalıyor. Q7-Simao da kalıyor. Guti de kalıyor. Bu gelen oyuncuyla birlikte yabancı kontenjanını doldurmuş bulunmaktayız. Bu da demektir ki Holosko-Fink-Tabata kesin olarak yolcu. Holosko hakkında tereddütlerim vardı ama gidiyor artık netleşti. Bu vakitten sonra yok Neill mış yok sağ bekmiş boşuna kimse beklemesin. Yabancı kontenjanından sadece forvete bir takviye yapılır. Saydığım üç yabancı da elden çıkarılır. Bu transferle de İbrahim Öztürk ten kesin olarak vazgeçilmiştir diye düşünüyorum. Egemen-Tanju-Rıdvan bolca forma şansı bulabilirler... Üçüne de kesin sıra gelecek, şansını iyi değerlendiren formayı kapar. Son bir ihtimal de Guti nin yerine 11 de Veli ya da alınırsa İ. Akın ikilisinden biriyle başlanıp iki yabancı stoper de oynatılabilir. Tayfur Hoca son yabancı transferinden sonra hazırlık maçlarında bunları deneyip karar verecektir diye düşünüyorum.

Transfere gelirsek, mantıklı bir transfer gibi duruyor. 2008 de Benfica ya 5 m euro ya gelmiş. Şu an 21 yaşında... 18 yaşında o para verilmişse boş bir adam değildir ama belli ki Benfica da isteneni verememiş. Satın alma opsiyonlu bir genç oyuncuyu almamız güzel bişey. Fernandes de olduğu gibi tutarsa devam ederiz, tutmazsa devre arasında bile gönderilebilir. Brezilya lı ve Portekiz den gelmesi, elimizdeki Portekizli oyuncuların varlığı açısından uyum sürecini hızlandırabilir. Şu an için tek korkum disiplinli ve ciddi olabilecek mi? Yaşı da genç, kiralık olarak geliyor, kendini ispat çabasına girmezse oynadığı mevki itibariyle, hataları pahalıya mal olabilir. Birde satın alma opsiyonundaki fiyat gelsinde ona göre değerlendirelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego Costa'yı çok az izledim, yorum yapamayacağım

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.
    Geçen seneki gibi defans dörtlümüzü bozma yanlışına düşmeyeceğimizi umuyorum. Geri 4 lüyü bozmak tehlikelidir, gerekirse Guti siz başlayalım ama defansı bozmayalım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Geçen seneki gibi defans dörtlümüzü bozma yanlışına düşmeyeceğimizi umuyorum. Geri 4 lüyü bozmak tehlikelidir, gerekirse Guti siz başlayalım ama defansı bozmayalım.
    Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.
    Opsiyon olayını imzaya dökmüşlerdir inşallah..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Birşey oLmaz. Zaten geçen yıL defans 4 lüsü mü vardı ? SürekLi biriLeri sakat ve cezaLıydı her maç farkLı 4 Lü iLe çıkıyorduk.
    Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.

Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sorun da oradaydı ya zaten. Yoksa Ekrem hariç kötü oyuncular değildi defansta oynayanlar. Bir Ekrem de bu kadar fark yaratmamalı diye düşünüyorum.

Neyse hayırlı olsun, izleyelim bakalım inşallah iyi çıkar, FM serilerinde iyi görünüyordu.
    Ben 8-10 maç arasında izLedim bu sezon. Aimar ve SavioLa hayranLığımdan doLayı internetten arada Benfica maçLarını takip ederim. Dediğim gibi kaLiteLi bir stoper. HızLı ve müdahaLeLeri çok yerinde. Beşiktaş a büyük fayda sağLayacaktır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sidnei'yi fmde takımıma hep alırdım. Tabi o zaman yanılmıyorsam Internacional mi neydi öyle bir takımdaydı. Defansif olarak çok etkiliydi fm'de. Gerçektede öyleyse tam FM'lik bir transfer olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sevindim Sidnei transferine Güzel gider DC'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Rehavi

Sivok'un takımda kalacağını Serdal Adalı söylemişti de,Hilbert için öyle bir açıklama yok benim bildiğim.Hatta Hilbert için teklifler de varmış.Kesin takımda kalacağını neye göre söylüyorsun?

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Opsiyon olayını imzaya dökmüşlerdir inşallah..
    O konuda bir sıkıntı olma ihtimali yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş Benfica'nın oyuncusu Sidnei ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Portekiz futbol takımlarından SL Benfica oyuncusu Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır.

- HABER1903 -
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    @Rehavi

Sivok'un takımda kalacağını Serdal Adalı söylemişti de,Hilbert için öyle bir açıklama yok benim bildiğim.Hatta Hilbert için teklifler de varmış.Kesin takımda kalacağını neye göre söylüyorsun?
    Ligtv nin bir haberi varmış, Hilbert kesinlikle kalıyor diye, Tayfur Havutçu nun ağzından... Sanki güvendiğim bir yerden daha duymuştum ama hatırlayamadım şimdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sidnei mükemmel transfer bence. Yıllardır defanstan yana çektiğimiz sıkıntıyı giderebilecek kapasitede bir isim. Porto şimdi çıksın karşımıza bakalım :P

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sidnei KAP'a bildirildiğine göre hayırlı olsun diyebiliriz.Umarım Fernandes gibi gönüllerimizi fetheder.Acaba opsiyon ne kadar olacak.

Ligtv nin bir haberi varmış, Hilbert kesinlikle kalıyor diye, Tayfur Havutçu nun ağzından... Sanki güvendiğim bir yerden daha duymuştum ama hatırlayamadım şimdi.
    Hayırlısı olsun diyelim o zaman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sidnei KAP'a bildirildiğine göre hayırlı olsun diyebiliriz.Umarım Fernandes gibi gönüllerimizi fetheder.Acaba opsiyon ne kadar olacak.

Hayırlısı olsun diyelim o zaman.
    Evet abi ben de Tayfur Hoca'nın Hilbert kesinlikle kalacak diye bir demecini hatırlıyorum sanki.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yalnız bu Diego Costa nın da FM profili bayağı iyiymiş...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SON DAKİKA: Besiktas, Mehmet Akyüz ile transfer görüsmelerine basladigini borsaya bildirdi: http://bit.ly/mDYmvh

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bjk 1-0 Galatasaray Eşitlenecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartmayaydık iyiydi ama..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

En fazla yedek olacak zaten ama hiç tutmadım bu Mehmet Akyüz transferini...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sanırım G.Saray'a misilleme olarak yapıldı bu transfer, ancak son derece gereksiz bir hamle. Mehmet Akyüz'ün bize hiçbir getirisi olmayacak bence çünkü o bölgede zaten Almeida, Pektemek ve olası yabancı golcü olacak. Sidnei de düşünürsek Ersan'ı G.Saray'a kaptırdık sanırım. Parçaları birleştirince ortaya çıkan tablo bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Mehmet'i Besiktas alir. Simdi gordum borsaya bildirmisler tam da Galatasaray transfer haberlerine yazmistim Besiktas alsin diye, kalbim temizmis Besiktas'in bence Mehmet'e ihtiyaci yok, yararli olacagini da sanmiyorum. Bu bir misillemeyse boyle misilleye can kurban

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Misillemeyse saçma sapan bir hamle, değilse birşeyler görmüş olacaklar ki alıyorlar... Geçen 4. forvete ihtiyaç var mı diye tartışıyorduk, İ.Akın olmadı herhalde ki, son bir alternatif daha aldılar. Bonserviste önemli, eğer ucuzsa çok sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
    Forvetten başka eğer Kemal in fiyatını da Galatasaray çok yükseltmediyse onu da almaya niyeti vardı Serdal Adalı nın. Gerçi bana kalsa Atınç-Sezer e şans verilmeli artık ya neyse...

İşin güzel kısmı, transferlerimiz 2 haziran itibariyle neredeyse bitti. Herşey gayet güzel gidiyor şu ana kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

31 maç 14 gol fena değil.Ama Kemal Akbaba felan A2'de ne bileyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.
    Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.

Mesaj Yetkileri