Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyere İlgi olmamasının sebebi nedir ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Takım Seçimi.

5 71.43%
  • Başarısız Sonuçlar.

0 0%
  • Diğer.

2 28.57%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 143 sonuç

Konu: Reading Premier Lig'te ! [2. Sezon]

İlk 14 hafta sonundaki puan durumu
    İlk 6 takım yalnızca 1 puan farkla sıralanıyor inanılmaz bir çekişme var

Lig 15. Hafta
    Avarajla Lider olan Preston deplasmanından 3 puanı 3 golle çıkardık.Ve İlk kez liderliğe yükseldik.

Lig 16. Hafta
    Savunmamız iyice sağlamlaştı kolay kolay gol yemiyoruz ve bir şekilde gol atıp 3 puanı alıyoruz.

Lig 17. Hafta
    Yine kazandık.İlk 15 dakikada bulduğumuz gollerle maçı kazanmasını bildik tam 12 maçtır kaybetmiyoruz.

Lig 18. Hafta
    2 kere geriden gelip beraberliği yakaladık ama 3. kez geri düştüğümüzde çevirmeye gücümüz yetmedi.12 maç aradan sonra kaybettik.

Lig 19. Hafta
    Bir haftalık aranın ardından galibiyetlerimize devam ediyorum Commels hat-trick yaptı ancak 3 hafta sahalardan uzak kalıcak bakalım onsuz neler yapıcaz

Lig 20. Hafta
    Deplasmanda 3 puanı 3 golle aldık.Hücüm anlamında bir sıkıntımız yok ama defansif anlamda çok gol yemeye başladık.

Lig 21. Hafta
    2-0 dan 3-2 yaptık müthiş bir geri dönüş yaşadık.Bir takımda 2 türk varsa bu geri dönüşlere alışıyorsunuz bir yerden sonra

Lig 22. Hafta
    Deplasmandan yine 3 golle 3 puan çıkardık çok iyi gidiyoruz aman nazar değmesin en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkı 6 ya çıktı

[URL=http://img847.imageshack.us/i/48981944.jpg/][/URL

Ooo adaşım başarılar.Bu arada eğer EPL'ye çıkarsan ki büyük ihtimalle çıkarsın sakın forvet Fred'i alma takımda huzursuzluk çıkarıyor.Bende burnley'le şampiyon olup EPL'ye çıkmıştım.

Quote Originally Posted by engin361 View Post
    Ooo adaşım başarılar.Bu arada eğer EPL'ye çıkarsan ki büyük ihtimalle çıkarsın sakın forvet Fred'i alma takımda huzursuzluk çıkarıyor.Bende burnley'le şampiyon olup EPL'ye çıkmıştım.
    Çok teşekkürler.Hele bir Premier Lig'e çıkalımda ozaman transfer yardımlarınıza ihtiyaç duyucam ancak kariyere fazla ilgi yok

Lig 23. Hafta
    İlk yarıda 3-1 yenildiğimiz rakibimize kendi evimizdede aynı skorla mağlup olduk ve bu sene kendi evimizde ilk mağlubiyetimizi aldık.

Premier Ligte Devre arasında tatil yok ama ilk 23 hafta yani ligin yarısına geldik Buyrun puan durumu

Lig 24.Hafta
    3 gol atıp 3 puanla evimize dönüyoruz fikstür iyice sıkıştı rotasyon yapıcaz mecbur umarım takılmayız.

Lig 24. Hafta
    Golü atıp öne geçtik ardından golü yedikten sonra ne yaptıysak 2. golü bulamadık ve beraberliğe muhtaç olduk

Lig 25. Hafta
    Kendi evimizde Q.P.R 'ı deviremedik.Galibiyetide haketmemiştik aslında 85'te yediğimiz gol bizden 2 puanı aldı götürdü

Lig 26. Hafta
    Boro deplasmanından 3 puanı çıkarmayı bildik.Sıradaki maç Ipswichle Fa Cup 3. Tur mücadelesi vereceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

sezonun çok zevkli geçiyor gercekten

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    sezonun çok zevkli geçiyor gercekten
    Teşekkürler.

Hazır transfer dönemine girmişken sol ve sağ açık bölgelerine isim almak istiyorum eğer bütçe yeterse birde stoper alabiliriz.Bildiğiniz hem bu ligde hemde inşallah çıkarsak Premier Ligte oynayabilcek isimler varsa söyleyin lütfen.

48 ay 4.000.000 £'ya anlaştım ancak çalışma izni dolayısıyla gelmiyor.Çalışma iznini nasıl alabilirim ?

Tekrar başvur belki olur. Ben de daha dün transfersiz Reading'le Premier Lige çıktım ama bi taraftar, kulübü satın alıcak diye transfer yapamıyorum, çok sıkıntıdayım. Umarım sana olmaz, güzel geçiyor.

Fa Cup 3. Tur
    Maçın hakkı bizimdi ancak 89. dakkada yediğimiz golle Fa Cup'a erken veda ettik.

Quote Originally Posted by zamonra View Post
    Tekrar başvur belki olur. Ben de daha dün transfersiz Reading'le Premier Lige çıktım ama bi taraftar, kulübü satın alıcak diye transfer yapamıyorum, çok sıkıntıdayım. Umarım sana olmaz, güzel geçiyor.
    Yorumun için teşekkürler Umarım bana olmaz öyle birşey olursa çok sıkıntı yaşarım.

Lig 28. Hafta
    Kendi evimizde 2-1 lik skorla 3 puanı aldık.2. sıradaki Swenseayla tam 10 puan fark var ligin bitmesine ise 18 hafta

Lig 29. Hafta
    Deplasmandan 1 puan alabildik İki forvetimizde sakat durumda gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz ve ilerleyen haftalardada yaşıycaz galiba

Neyseki Commelsin sakatlığı 4 günmüş ucuz atlattık.

Lig 30. Hafta
    Çok kritik bir maçtı 10. dakkada 10 kişi kaldık ve en fazla bunu yapabilirdik.Swenseayle aramızda 5 puan kaldı.

Lig 31. Hafta
    Deplasmanda yine mağlup olduk Swensea'yla aradaki fark sadece 2 puan artık maç kaybetmemeliyiz.

gurkano Misafir

Son 3 maç çok kötü olmuş. Neredeyse garantilediğimiz şampiyonluğu kaptırmak üzereyiz. Acil toparlanmak lazım.

Lig 32. Hafta
    Reading Kayıplarda!Yine kazanamadık ve liderliği kaptırdık.2. sıradayız şuan moral olarak çöktük.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri