Sayfa 292 / 480 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
8,731 ile 8,760 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tabata pazarlığı

12 Haziran 2011 Pazar 04:35

BEŞİKTAŞ'ın Al Rayyan takımına kiraladığı Tabata için yapılan bonservis pazarlıklarının devam ettiği belirtildi. Katar ekibinin siyahbeyazlılara 1 milyon euro'luk teklif sunduğu, 4 milyon euro'dan kapıyı açan Beşiktaş yönetiminin ise 3 milyon euro'ya indiği ifade edildi. Al Rayyan'lı yetkililer, "Beşiktaş'ın yabancı kontenjan fazlalığı var, bu rakam düşer" düşüncesiyle işi ağırdan aldıkları öğrenildi.

Fotomaç

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Q7'ye paramız yetmez

Sporting, Reis'i transfer etmelerinin imkansız olduğunu açıkladı

Portekiz kulübü, resmi internet sitesinden Quaresma'nın yıllık ücretini karşılayacak ekonomik güce sahip olmadıklarını itiraf etti

Portekiz'in Abola gazetesi, cumartesi günü piyasaya ilginç bir haberle çıktı. Abola, Sporting'in Beşiktaş'a Quaresma'ya karşılık 5 milyon euronun yanı sıra Sinama-Pongolle ve Vukcevic takasını önereceğini iddia etti. Bu haber Siyah-Beyazlı camiada tedirginlikle karşılandı. Ancak çok geçmeden Sporting'in resmi internet sitesinden yaptığı açıklama, Beşiktaşlılar'ın yüreğine soğuk su serpti.
    SPORTİNG, Beşiktaş'tan Quaresma'yı koparacak parasının olmadığını itiraf etti. Q7'yi transfer etmelerinin imkansız olduğunu ifade eden Sporting yönetimi, 'Quaresma'nın ücretini karşılayacak seviyede' değiliz ifadesini kullandı.

FERRARİ ARIZA YAPIYOR
    BU arada Beşiktaş'ta Ferrari krizi çözülemiyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun önümüzdeki yıl takımda istemediği İtalyan futbolcu, Beşiktaş'ta kalmak istediğini bildirdi. Ferrari, ancak 2.5 milyon euroyu bulan garanti parasının verilmesi halinde takımdan ayrılmayı kabul edebileceğini yönetime iletti.
    Haber Kaynağı: Akşam

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fernandes 3 yıl daha Beşiktaş’ta

BEŞİKTAŞ’ın Portekizli yıldızlarından Fernandes’in ülkesindeki Correio da Manha gazetesindeki röportajı, siyah beyazlı yönetimin tepkisine neden oldu.

Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Fernandes’in, “Şu an Valencia’nın oyuncusuyum. Beşiktaş kalmamı istiyor ama henüz kulübümle anlaşamadılar” şeklindeki açıklamalarını araştırdıklarını belirterek, “Biz oyuncunun işini bitirdik” dedi.
    Taraftarların Fernandes konusunda rahat olması gerektiğini belirten Zülfikaroğlu, “Valencia, oyuncuyu 3 yıllık opsiyonlu Beşiktaş’a kiraladı. Bizim bilmediğimiz başka birşey mi var, o konuyu da araştırıyoruz” diye konuştu.
    Haber Kaynağı: Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Holosko'ya sürpriz talip!

Geçtiğimiz sezonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak geçiren Filip Holosko'ya Süper Lig'in dişli ekiplerinden Manisaspor'un talip olduğu iddia edildi.

Manisaspor’da geçen sezon bekleneni vermeyen Makukula’ya müşteri arayan yönetim, hücum bölgesini eski futbolcusu Filip Holosko ile güçlendirmeyi planlıyor.

Beşiktaş’ın Simao, Almeida ve Fernandes’e yer açabilmek için devre arasında İstanbul BŞB’ye kiraladığı Slovak futbolcuyu bu sezon da kiralık vereceğini öğrenen kurmaylar, siyah beyazlı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Geçen sezon da gündeme gelen ancak İstanbul’dan ayrılmak istemeyen futbolcunun İstanbul BŞB’yi tercih etmesiyle suya düşen transfer için bu kez işi sıkı tutan Başkan Kenan Yaralı’nın, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le olan yakınlığına güvendiği bildirildi. İstanbul BŞB’de geride bıraktığımız sezon 13 maçta forma giyen Holosko fileleri 6 kez sarsmıştı.
    Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

'Beşiktaş'tan Teklif Aldım'

Murat Ceylan, Beşiktaş ile Trabzonspor'dan transfer teklifi aldığını söyledi.

Transfer döneminin gözde futbolcularından, Gaziantepspor’un orta saha oyuncularından Murat Ceylan, geçen sezon Beşiktaş ile Trabzonspor’dan transfer teklifi aldığını söyledi.

Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olduğun belirten Murat, “Sakatlıktan yeni çıktım ve güçlendirme çalışmalarıma odaklandım. Menajerlerime gelen teklifler olabilir. Bu konuda bilgim yok. Kararı kulübüm verir. Geçen sezon teklif aldım. Trabzonspor ve Beşiktaş beni istedi. Sanırım kulübüm uygun görmediği için bu transfer gerçekleşmedi” dedi.

Gelecek sezonunun kendisi ve takımı için çok önemli olduğuna vurgu yapan Murat Ceylan, “Her şeyden önce güzel bir futbol izlettirmeyi ve geçen sezon yapamadıklarımızı bu sezon yapmayı istiyoruz. Geçen hafta bir operasyon geçirdim. Ancak şu anda iyiyim.ve güçlendirme çalışmaları yapıyorum. 1 Temmuz’daki kamp çalışmalarına hazır hâle geleceğim” diye konuştu.
    Kaynak: Radyospor

Benim de aynen katıldığım haberin altına yapılan yorumlardan biri;
    Dur şimdi sevgili Murat, oralar bu sene pek kalabalık. Seneye Aurelio'yu gönderir, seni alırız. Hem zaten sözleşmen de bitiyor, tam olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dur şimdi sevgili Murat, oralar bu sene pek kalabalık. Seneye Aurelio'yu gönderir, seni alırız. Hem zaten sözleşmen de bitiyor, tam olur.
    Eğer gerçekten sözleşmesi bitiyorsa ve yenilemezse seneye Aurelio'yu gönderip bedavaya Murat'ı almak harika olur

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Eğer gerçekten sözleşmesi bitiyorsa ve yenilemezse seneye Aurelio'yu gönderip bedavaya Murat'ı almak harika olur
    Bakıyorum da bu sezonun transferini yönetim bitirince, önümüzdeki sezona başladık

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bakıyorum da bu sezonun transferini yönetim bitirince, önümüzdeki sezona başladık
    Aynen Daha resmi transfer dönemi yarın başlayacak ama biz yedek kaleci dışında transferi kapadık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Murat CeyLan da BeşiktaşLı biLdiğim kadarı iLe. İsmaiL köybaşını aLdığımızda İsmaiL iLe beraber kendi evinde üzerLerinde Beşiktaş forması iLe fotoLarı feLan yayınLanmıştı. Ben Murat ı beğeniyorum. Enerjik bir oyuncu. Beşiktaş ta şu anda biLe oynayabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

“Beşiktaş Muhammet'den kredi çekti“

14 Haziran 2011 Salı 15:45

Beşiktaş Kulübü Barcelona'nın ısrarla istediği ve gelecekte büyük hedeflere ulaşmasını beklediği Muhammet Demirci'nin %55'lik haklarını Fona bağladı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Muhammet Demirci'nin tüm haklarını elinde bulunduran manevi babası Seyit Ateş, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Muhammet Demirci üzerinden Beşiktaş Kulübünün 2 milyon Euro kredi çektiğini vurgulayan Ateş, Muhammet'in önümüzdeki sezon A takımda oynatılmamasında farklı nedenler arayacağını dile getirdi.

Ateş yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ MUHAMMET'TEN KREDİ ÇEKTİ -

Muhammet'in haklarının %55'ini fona bağlandığını dile getiren Sait Ateş, " Beşiktaş Kulübü Avrupa'da ismi olan Muhammet Demirci'yi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammet 10 milyon Euro'ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek."

- GUTI BARCELONA'NIN GÜNDEMİNDE DEĞİL MUHAMMET GÜNDEMİNDE -

Muhammet Demirci'nin bu sezon A takım kadrosunda yer almasını vurgulayan Ateş, " Muhammet Demirci bu sezon Beşiktaş'ta A takımda İnönü stadına çıkar. Bunu bütün taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Zaten bu sene Muhammet'i A takımda oynatmayan hocada art niyetli olur, yönetimde art niyetli olur. Muhammet şu anda kamp hazırlıkları için spor salonunda çalışmalarına devam ediyor. Muhammet'in Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Beşiktaş Kulübü 2 yıl Muhammet Demirci için dilediğini yapmaya hakkına sahiptir. Fon olayından dolayı Beşiktaş yönetimine her hangi bir kırgınlığım olmaz. Yalnız 5-6 yıldır Muhammet'i bekleyen taraftarların onu izlemelerini yürekten istiyorum. Paramız yok Muhammet'i satalım mantığını kabul etmiyorum. Bende Muhammet'i seyrederek zevk almak istiyorum. Muhammet Beşiktaş'ın elindeki önemli bir cevheridir. Guti kadar Muhammet'in de Avrupa'da bir ismi var. Guti Barcelona'nın gündeminde değil ama Muhammet Barcelona'nın gündeminde. Bunda da yaşının genç olması büyük önem taşıyor. Bu şekilde düşündüğümüzde Fon olayı beni rahatsız etmiyor. Muhammet'in satış halinde bana sorulma mecburiyeti var. " diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bari şu çocuğu genç yaşta Avrupa'ya gönderebilseydik.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

S.Liege 2.Başkanı Luciano D'Onofrio: Kesin olarak Sinan Bolat'ı satmayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde ona ihtiyacımız var.

Tribündergi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tabata'nın bonservisini istiyorlar

14 Haziran 2011 Salı 17:38

Al Rayyan kulübünün bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Tabata için 2.5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli vermeyi teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonu başında Gaziantepspor'dan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Rodrigo Tabata, Siyah-Beyazlı takımda forma giydiği bir buçuk sezonda istenilen performası sergileyememişti.
    DHA'nın haberine göre; Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezonun devre arasında Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde mücadele eden Katar temsilcisi Al Rayyan Kulübü'ne kiralanmıştı.
    Tabata'nın Katar'da gösterdiği performans sonrası Al Rayyan Kulübü Brezilyalı oyuncunun bonservisini almak için bir süredir temaslarını sürdürüyordu.
    Dün ve bugün yapılan son görüşmeler sonrasında Al Rayyan kulübünün Tabata için 2.5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli vermeyi teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş ilk olarak Tabata için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyordu. Ancak Al Rayyan kulübünün 31 yaşındaki Tabata için 2.5 milyon Euro'dan daha fazla bedel ödemek istememesi üzerine Beşiktaş'ın da indirime gideceği kaydedildi.
    İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin bu hafta sonuna doğru tamamlanması ve Tabata'nın 2.5 milyon Euro bedel ile Al Rayyan kulübüne verilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bebe'yi cidden aldı mı Beşiktaş ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tabata güzel haber... Darısı diğerlerininde başına. Ferrari nin bir yere gideceği yok, para karşılığı bonservisi fesh edilecek, Fink bir ihtimal kiralık gönderilebilir ya da bonservissiz gönderilir. Holosko yu Samsunspor la Kemal Tokak karşılığı kullanacağımız söyleniyor ama Holosko kabul ederse tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay be Araplar bile artık parayı bol keseden dağıtmıyorlar.Halbuki Tabata orada çok iyi performans sergilemişti.Sözleşmedeki 4 milyonun gelmesinden emin gibiydim.Neyse parayla çıkaralım da.O da kardır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Fink hala Türkiye için üst düzey bir oyuncu, hatta Fener'in ön libero eksikliğini bile doldurabilir bence. Bence Almanya'ya geri döner Fink, ama bonservis alamayız.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Vay uyanık Arap vay

14 Haziran 2011 Salı 20:57

Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Brezilyalı oyuncu Rodrigo Tabata, aradığı huzuru Al Rayyan takımında buldu.

Kiralık olarak gönderilen Tabata'nın bonservisini almak için Beşiktaş'ın kapısını çalan Arap yöneticiler, Serdal Adalı ile tanışma fırsatı buldu.

Al Rayyan yöneticilerin Tabata için Beşiktaş'a 950.000 euro teklif etmeleri sonrası görüşmeler başlamadan bitti.

Adalı HABER1903'e yaptığı açıklamada, ''Türkiye'deki yabancı sınırlaması yüzünden elimizde kalan oyunculara komik rakamlar teklif ediliyor, Tabata için teklif edilen para çok gülünç, bu oyuncuyu çok istiyorlarsa mantıklı rakamlarla gelsinler konuşalım. Federasyondan çıkacak yabancı oyuncu sınırlamasında yapılacak değişiklikler elimizi güçlendirecek. Bu yüzden acele etmeye gerek yok'' dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence BJK yönetimi en taban fiyat olarak 3.5 - 3.75 m € gibi bir rakam belirlemeli. Yok almam diyorlarsa kalsın takımda...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yalnız o değilde şu fon ve Mendes olayı canımı sıkıyor benim. Umarım başımıza iş açmaz ileride.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kemal-Holosko takası dedikodusu var birde 2 m euro para konuşuluyor ama Samsun'mu BJK'mi vercek orasını anlamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu Al Rayyan da ne çirkef, ne uyanık çıktı be kardeşim?! Adamlar hem 4 milyon euro opsiyon koydurdu hem de Tabata kendilerinde çok başarılı oldu. Paralarının da olduğunu düşünürsek bayıla bayıla ödemelerini bekliyordum, fakat neredeyse kendileri üste para isteyecek. Rodrigo Tabata gerekirse bir takıma kiralık gönderilsin, ama bu fiyatlara gönderilmesin. Fink ya Ordu'ya gider bence ya da Almanya'ya, Holosko için Samsunla düşünülen takas fena değil de üste para vereceksek gerek yok, ayrıca Kemal en sıkıntısız mevkimiz olan stoperde oynuyor, oraya bir adam daha almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Matteo Ferrari de çok direndi, ayıp bu yaptığı. Paraları alıp takıma hiçbir şey vermediğini ve derbi maç kaybetmemize neden olduğunu unutmuşa benziyor. Şu futbolcularda da profesyonellik kavramı literatüre girdiğinden bu yana vicdan diye bir şey kalmamış, iyice duygusuz, nankör insanlar olup çıktılar, yazık.!

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ferrari nin mükemmel maçları da oldu, hatta 2 sene önce takımda kalsın diye dua ediyorduk... Oyuncu birden oralardan buralara tabi ki de düşmedi, sıkıntısı Schuster ile anlaşamadıktan sonra yaptıkları ve tavırlarıyla gözden düşmesi oldu. Yoksa hala orta düzey bir Avrupa takımında iyi bir performans gösterirken izleyebiliriz onu. Ama adam bugünleri de düşünerek, kontratını yapmış, ilk seneler oynarım sonraki yıllarda da Avrupa da alamayacağım parayı Türkiye de alırım diye... Şimdi kalkıp bu paradan vazgeç demek mantıklıca değil.

Tabata konusunda ise yanlış bilmiyorsam Tabata 31 yaşında... Bu yaştaki adama 4 milyon euro verilmiyor diye sitem etmenin manası yok Bana kalsa Fink ondan çok daha kaliteli bir oyuncu ama birisi bedavaya alsa uçarak kabul ederiz. Tek farkları Tabata gittiği yerde iyi oynadı ki zaten kısmen kolay bir lige gitti. Bence verilen fiyat normaldir, biz ne verdiğimize bakarsak bu oyuncuları elimizden çıkaramayız. Vaktinde birileri fena batırmış ortalığı, temizlenecek, öyle ya da böyle.

Holosko konusunda ise, eğer Kemal üzeri para alıyorsak hiç durmamak lazım... Gerekirse Holosko nun kontratının bir kısmını da karşılayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ferrari nin mükemmel maçları da oldu, hatta 2 sene önce takımda kalsın diye dua ediyorduk... Oyuncu birden oralardan buralara tabi ki de düşmedi, sıkıntısı Schuster ile anlaşamadıktan sonra yaptıkları ve tavırlarıyla gözden düşmesi oldu. Yoksa hala orta düzey bir Avrupa takımında iyi bir performans gösterirken izleyebiliriz onu. Ama adam bugünleri de düşünerek, kontratını yapmış, ilk seneler oynarım sonraki yıllarda da Avrupa da alamayacağım parayı Türkiye de alırım diye... Şimdi kalkıp bu paradan vazgeç demek mantıklıca değil.

Tabata konusunda ise yanlış bilmiyorsam Tabata 31 yaşında... Bu yaştaki adama 4 milyon euro verilmiyor diye sitem etmenin manası yok Bana kalsa Fink ondan çok daha kaliteli bir oyuncu ama birisi bedavaya alsa uçarak kabul ederiz. Tek farkları Tabata gittiği yerde iyi oynadı ki zaten kısmen kolay bir lige gitti. Bence verilen fiyat normaldir, biz ne verdiğimize bakarsak bu oyuncuları elimizden çıkaramayız. Vaktinde birileri fena batırmış ortalığı, temizlenecek, öyle ya da böyle.

Holosko konusunda ise, eğer Kemal üzeri para alıyorsak hiç durmamak lazım... Gerekirse Holosko nun kontratının bir kısmını da karşılayalım.
    Ferrari'nin bizde sağlam maçları da oldu, ancak defansif oynadığımız maçlarda iyi oynuyordu, ofansa yatkın bir sistemle çıktığımızda batırıyordu. Bu sene yaptıklarıyla da iyice gözümden düştü, hele derbi maç onun bitiş noktasıydı. Tabata'ya şu konuşulan komik rakamları -950.000 euro- Anadolu kulübü önerse anlarım da sonuçta sözleşmeye 4 milyon euro opsiyon koyduğumuzda bunu onaylayan da bir Al Rayyan takımı var. Bari o para üzerinden pazarlık yapsalar anlayacağım, direk gelip 950.000 diyorlar. Yoksa Tabata zaten 8 etmediği gibi 4 de etmez. Holosko ve Fink Türkiye'de kalacaklar gibi geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ferrari'nin bizde sağlam maçları da oldu, ancak defansif oynadığımız maçlarda iyi oynuyordu, ofansa yatkın bir sistemle çıktığımızda batırıyordu. Bu sene yaptıklarıyla da iyice gözümden düştü, hele derbi maç onun bitiş noktasıydı. Tabata'ya şu konuşulan komik rakamları -950.000 euro- Anadolu kulübü önerse anlarım da sonuçta sözleşmeye 4 milyon euro opsiyon koyduğumuzda bunu onaylayan da bir Al Rayyan takımı var. Bari o para üzerinden pazarlık yapsalar anlayacağım, direk gelip 950.000 diyorlar. Yoksa Tabata zaten 8 etmediği gibi 4 de etmez. Holosko ve Fink Türkiye'de kalacaklar gibi geliyor.
    İyi hoş da bizim de Fernandes i 3.1 e aldığımız söyleniyor. Adamlar 4 te birini teklif etmiş, biz eğer doğrusa yaklaşık 3 te birine aldık.. Neyse sonuç olarak çok farklı şeyler düşünmüyormuşuz onu fark ettim Geçmiş hatalar ders alınarak temizlenecekse bence hiç sıkıntı yok. Ne sıkıntıların altında kalkıldı, bunlarda hallolur, yeter ki yaptığımız yanlışa tekrar düşmeyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İyi hoş da bizim de Fernandes i 3.1 e aldığımız söyleniyor. Adamlar 4 te birini teklif etmiş, biz eğer doğrusa yaklaşık 3 te birine aldık.. Neyse sonuç olarak çok farklı şeyler düşünmüyormuşuz onu fark ettim Geçmiş hatalar ders alınarak temizlenecekse bence hiç sıkıntı yok. Ne sıkıntıların altında kalkıldı, bunlarda hallolur, yeter ki yaptığımız yanlışa tekrar düşmeyelim.
    Yanlışlar sanki devam ediyor gibi maalesef. Şu habere bir bakın, umarım doğruluğu yoktur ya da böyle bir hataya düşülmez.

Beşiktaş Kulübü Barcelona'nın ısrarla istediği ve gelecekte büyük hedeflere ulaşmasını beklediği Muhammet Demirci'nin %55'lik haklarını Fona bağladı.

Konu ile ilgili ulaştığımız Muhammet Demirci'nin tüm haklarını elinde bulunduran manevi babası Seyit Ateş, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Muhammet Demirci üzerinden Beşiktaş Kulübünün 2 milyon Euro kredi çektiğini vurgulayan Ateş, Muhammet'in önümüzdeki sezon A takımda oynatılmamasında farklı nedenler arayacağını dile getirdi.

Ateş yaptığı açıklamada;

Muhammet'in haklarının %55'ini fona bağlandığını dile getiren Seyit Ateş, " Beşiktaş Kulübü Avrupa'da ismi olan Muhammet Demirci'yi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammet 10 milyon Euro'ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek."

Muhammet Demirci'nin bu sezon A takım kadrosunda yer almasını vurgulayan Ateş, " Muhammet Demirci bu sezon Beşiktaş'ta A takımda İnönü stadına çıkar. Bunu bütün taraftarlarımızın bilmesini istiyorum. Zaten bu sene Muhammet'i A takımda oynatmayan hocada art niyetli olur, yönetimde art niyetli olur. Muhammet şu anda kamp hazırlıkları için spor salonunda çalışmalarına devam ediyor. Muhammet'in Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Beşiktaş Kulübü 2 yıl Muhammet Demirci için dilediğini yapmaya hakkına sahiptir. Fon olayından dolayı Beşiktaş yönetimine her hangi bir kırgınlığım olmaz. Yalnız 5-6 yıldır Muhammet'i bekleyen taraftarların onu izlemelerini yürekten istiyorum. Paramız yok Muhammet'i satalım mantığını kabul etmiyorum. Bende Muhammet'i seyrederek zevk almak istiyorum. Muhammet Beşiktaş'ın elindeki önemli bir cevheridir. Guti kadar Muhammet'in de Avrupa'da bir ismi var. Guti Barcelona'nın gündeminde değil ama Muhammet Barcelona'nın gündeminde. Bunda da yaşının genç olması büyük önem taşıyor. Bu şekilde düşündüğümüzde Fon olayı beni rahatsız etmiyor. Muhammet'in satış halinde bana sorulma mecburiyeti var. " diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

^ niye böyle bir ise bas vurdular bende anlamiyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türk futbolu açısından iyi oldu aslında tahminimce Muhammet'i 1-2 sene içerisinde Büyük bir kulübe pazarlayacak Mendes. ama beşiktaş gelecekte önemli bir oyuncu olacak Muhammet'i elinden kaçırdı o ayrı tabi.

Al Rayyan kulübünün izlediği stratejide bence akıllıca Tabata'yı başka isteyen var mı ? yok, Beşiktaş'ın tabatandan kurtulması gerekmiyor mu ? gerekiyor ee adamlarda en taban fiyatı vermişler. Beşiktaş Tabata'yı kaça satsa kardır. Hem öyle kiralık gönderelim bu paralara gitmesin diyorsunuz da Kiralık göndersen maaşının bir bölümünü Beşiktaş'tan çıkacak yine ve sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum da seneye bitiyorsa bir de bedava gidecek elden.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Simao kontratı bitiyor diye 900 bin euro ya geliyorken Tabata nın da kontratı bitiyor diye aynı ücreti vermek gayet normal o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yanlışlar sanki devam ediyor gibi maalesef. Şu habere bir bakın, umarım doğruluğu yoktur ya da böyle bir hataya düşülmez.

Ateş yaptığı açıklamada;

Muhammet'in haklarının %55'ini fona bağlandığını dile getiren Seyit Ateş, " Beşiktaş Kulübü Avrupa'da ismi olan Muhammet Demirci'yi teminat olarak göstererek 2 milyon Euro gibi bir kredi almış. 10 milyon Euro gibi bir satış opsiyonu koymuş. Eğer Muhammet 10 milyon Euro'ya satılırsa Beşiktaş bu transferden 4.5 milyon Euro daha alacak. Eğer bu Fon sahibi şirket Muhammet'i iki yıl içinde satamazsa Beşiktaş Kulübü Muhammet Demirci için aldığı 2 milyon Euro'yu ve faizi şirkete geri verecek."

Diyorum ya işte,hiç hoş değil bu olay. Can sıkıcı...

Mesaj Yetkileri