ŞL şampiyonluğu muhteşem olmuş. Genk artık marka.![]()
TariboWest
Kariyere biraz devam,zaten iş,okul,finaller derken iyi bir anlatım yapamıyorum ama çok zevkli bir takım oldu ve oynaması büyük keyif.Sadece pazarları garajdan çıkarılıp binilen bir M3 durumuna geldi takımgünde bir maç anca yapabiliyorum bazen o da yok
Kariyerde ki değişik noktalara temas edelim biraz.Mesela kiraya gönderdiğim ama takımda kalsa inanılmaz yararlı oalcak gençlerin profillerini ekleyeyim...
2013/2014 sezonun ortasında 6trilyona almıştım,2 yıldır Napoli'de kiralık ve 2 sezondur da hep ilk 11 oynuyor ve şu an da as kalecim Asenjo'dan daha iyi halde ama daha da çok gelişmesi adına ve Asenjo'ya kıyamadığım için kirada.Tabii bir de kiralamasından aldığımız para var
Genç İtalyan çok iyi bir futbolcu olacak gibi.Geçen sezon ŞL finalinde ilk 11!de sahadaydı ve muazzamdı.Daha çok oynayabilmesi için kiraladım.Aslında kadromda kalsa bu sene yine en az 20 maça çıkabilirdi.Kiralama parasına da bakaraktan gönderdim çok umutluyum yeni bir Maldini olabilir.
Şu haliyle dahi kadromda bulunan tüm orta saha oyuncularından daha iyi hatta dünya'nın en iyilerinden ama daha çok gelişebilir diye düşünüyorum 2 yıldır Villareal'de ilk 11 oynutor ve geçen sezon UEFA'yı aldılar katkısı çok büyüktü.Sene başı süper kupa da ise güçleri bize yetmedi tabi ki
Sezon başında çok talibi olan bir isim daha.Genç Portekizli'den çok şeyler bekliyorum çok iyi solu var ve tehlikleli adam,bekliyorum
Bu adamda Drogba'yı görüyorum,sanırım başka birşey dememe gerek yokGeçen sezonu İSpanya'da Xerez'de geçirdi bu sene Villareal yolunu tutanlardan oldu.
Hızı,bitiriciliği Leonel Messi!Pardon Pasini,2012-2013 sezonun başın da aldığım bu çocuk St. Etienne,Hoffe,Sevilla ve bu sezonda Cagliari'de oynuyor.Tek şanssızlığı benim ise şansım kadromuzda önünde Khalil ve Kadlec gibi iki süper golcü var.Özellikle mental olarak biraz daha gelişirse kadroda yer bulması oldukça kolay hatta bana taktik değiştirtir
Kira da bulunanları tamamına yakını takımlarında ilk 11 oynuyor burda da oynayabilecek seviyedeler.Ama bu çocuklar bence çok çok iyi olacaklar,öyle bir umudum var.Aynı şekil de umutlu olduğum 3-5 oyuncu daha vardı onlar olamadılar,yaşları 22-23'e geldi inş. bunlarda da aynı olay olmaz.
Her zamanki gibi yine çok iyiyiz.Hocam bir ara oyunun save'sini paylaşır mısın ?![]()
bende istemiştim oyun save'ini tşkler... manchester'e acısyadık biraz keşke![]()
FIFA Club World Cup
Yarı finalden başladık ve rakibimizi kendimize karşı tehdit olarak görmediğimiz için az attık,ezmedik.
Brezilya temsilcisine Lucas acımadı.Sanırım geçmişten kalan bir hukukları var.
Böylece müzeye bir kupaya daha koyduk.
Bu da neler yaptığımızı ortaya seren başarı ve gurur tablomuz.
Ülkeye döndüğümüzde Limburg derbisinde STVV ile kupa maçına çıktık,çok sıkmadık,kazandık,devam...
S.Liege'in hiç şansı yok.
Bir çok klubun peşinde olduğu U-19 oyuncularımı meydana çıkarıp,milletin iştahını iyice kabartmak için üst üste 2 maça U-19 oyuncularım ile çıktım,onlar da beni utandırmadılar.
Ara transfer dönemine geldiğimiz de her zaman olduğu gibi oyuncularıma teklifler yağdı ama 2 tane astronomik teklif de bu dönemde aldık.Khalil için Chelsea'nin verdiği rakama çıkmasa da ikisi de müthiş tekliflerdi ve zerre düşünmeden reddettim
Bazen gitmek isdtiyoruz diye tuttursalar da azarlayarak susturuyoruz gençleri
Tanıştarayım,Lucas.Tam adı ile Lucas Rodrigues Moura da Silva.2011 sezonun başında bütün paramı yani 20 trilyonu bu adama yatırmıştım,şimdi 5 katına satabileceğimiz bir piyasası var.Lakin satmayacağım para ihtiyacımız yok.
Geçen sezon anlaştığımız bir Brezilya'lı aramıza katıldı.Tek transferim bu.Artık bizim de bir Alex'imiz var.
Valla save ini inceledim.Regenler muhteşem.
Eski Galatasaray kariyerimi hatırladım.Silmiştim çok pişman oldum bunu inceleyince.
Tebrikler.Artık oyunun son dönemlerindesin gibi geliyor.Misyonunu tamamladın sayılır.
Yeni maceralara atılırsan daha da zevkli olabilir.
Başarılar.
Bir takım hiç mi mağlubiyet almaz yahu.![]()
Bence Genk'ten ayrılma. Ardı ardına ŞL Şampiyonlukları al.![]()
TariboWest
Valla takım çok sağlam.
Benzer bi kadroyu Galatasaraya yapmıştım.Ama bi yerden sonra sıkıyor.Benden söylemesi.
Başarılar![]()
Hep kazanmak bir yerden sonra illa ki sıkacakta,hatta zaten sıkmaya başladı biraz,daha az oynuyorum.Tabii finallerin başlaması da bir etkenama takım çok keyifli girip 5-10 maç yaptığımda fazlasıyla keyif alıyorum bu da yetiyor.Yani şöyle diyim Genk'in başındayım hiçbiryere gitmiyorum
Bir profil ile daha devam edeyim.Thiago Gomes Silva yani bilinen adı ile;
GAUCHO
2012/2013 sezonu başlarken 275 milyara kadroya katmıştım,daha küçük bir çocuktu;
Şu anda ise dünyanın en iyi sol beklerinden.Bir ara başkan yanlış hatırlamıyorsam 59 trilyona Shakhtar'a vermişti ama o gitmemişti.Şimdi ise Barca masaya 60 trilyonu koydu,istiyor,vermiyorum,gitmek istiyorum dedi,yedi fırçayı oturdu yerine
Öğlen vakitlerinde ilerlemeye devam edelim.3 kulvarda sağlam şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.
Ligde as oyunculardan çok U-19'da alttan gelen regenlerime şans verdim pekte zorlanmadan galibiyet serisine devam ettik.Son iki maçı oynamıştım pc dondu tekrardan oynadım.C.Brugge karşısında 2-0,Tottenham karşısında ise 4-1 ile kazanmıştık.Bu sefer birine 8 birine anca 2 attık.Ligde ise şampiyonluk grubu maçlarına geçiyoruz,normal sezon tamamlandı.ŞL'de ise O.Marsilya ile eşleştik,turu geçersek Chelsea-GS galibi ile oynayacağız.
Ve şampiyonluk grubuna başlayacağımız puan durumu;
Hocam çok iyi gidiyoruz![]()
Süper gidiyorsun. Bu gidişle yeni uzaylı takımı sen olacaksın.![]()
TariboWest
sıkılmaman büyük başarı ligin kolay olduğu takımlar genelde sevilmez
Ligi zaten umursamıyoruz.Ligde daha da genç olanlar oynuyor,o yüzden kayif kaçmıyor.Maç çözülmesse Khalil,kadlec veya Netmar'ı devreye sokup işi bitiriyorum.Hedef uluslararası başarı ve buna giderkende gençleri yetiştirmek bana büyük keyif veriyor.Saveden kadroya bakarsan sanırım demek istediğimi anlarsınTakıma verdiğim emeği hiç saymıyorum daha
![]()