1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: Büyük Mücadele: ManU-Chelsea

Hybrid View

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Aslında daha iyi transferler yapabilirdin.Juhasz'ı , Mudingayi'yi , Willian'ı alabilirdin mesela

Transfer bütçemiz sınırlıydı,para engel oldu diyebiliriz.Dzagoev ve Lukaku'yla anlasmistik ama olmadi...Çalışma izinleri falan engeller çıktı Bir de baktım da Willian dışında genç bir isim yok tavsiyelerin arasinda,ilk hedefim kadroyu gençleştirmek olduğundan bu transferleri yaptim İlgin ve tavsiyelerin için teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lonely43 View Post
    Transfer bütçemiz sınırlıydı,para engel oldu diyebiliriz.Dzagoev ve Lukaku'yla anlasmistik ama olmadi...Çalışma izinleri falan engeller çıktı Bir de baktım da Willian dışında genç bir isim yok tavsiyelerin arasinda,ilk hedefim kadroyu gençleştirmek olduğundan bu transferleri yaptim İlgin ve tavsiyelerin için teşekkürler

Zaten her mevkiye özel yaş sınırlaması vardır bana göre

Kaleciler 35'ine kadar , stoperler 31'ine kadar , bekler 29'una kadar gibi.Defansif ortasaha benim için 32 yaşına kadar gider.Yani bu düşünceyle öneri verdim.

4-5 sene oynamazsanız ideal bir kadro kurabilirsin
    Last edited by Rick Nelson : 25.Haziran.2011 at 19:44

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post

Zaten her mevkiye özel yaş sınırlaması vardır bana göre

Kaleciler 35'ine kadar , stoperler 31'ine kadar , bekler 29'una kadar gibi.Defansif ortasaha benim için 32 yaşına kadar gider.Yani bu düşünceyle öneri verdim.

4-5 sene oynamazsanız ideal bir kadro kurabilirsin

Gerçekten güzel bir düşünce sistemin var,gayet mantıklı Çok haklısın.. Ama gençliğin verdiği dinamiklikle ilk yıllar iyi işler yapacağim gibi geliyor.Çünkü Chelsea takımının Yiğit'inde kabul edeceği gibi kadro rotasyonu yok,kısıtlı bir kadrosu var

Mesaj Yetkileri