Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 59 arası toplam 59 sonuç

Konu: Büyük Mücadele: ManU-Chelsea

Phil Jones gerçekte de olduğu gibi burada da oyuncuya imzayi artirdik.Maliyeti fazla diyen varsa gerçekten değer diyebiliriz.Stoper olmasina rağmen kornerlerde çok büyük gol umudumuz oldu

GİDEN TEK BİR İSİM VAR

Park Ji-Sung'u 4M karsiliğinda Aston Villa'ya verdik Mutluyuz o da mutludur inşallah.
    Last edited by Lonely43 : 25.Haziran.2011 at 19:05

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Aslında daha iyi transferler yapabilirdin.Juhasz'ı , Mudingayi'yi , Willian'ı alabilirdin mesela

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Aslında daha iyi transferler yapabilirdin.Juhasz'ı , Mudingayi'yi , Willian'ı alabilirdin mesela

Transfer bütçemiz sınırlıydı,para engel oldu diyebiliriz.Dzagoev ve Lukaku'yla anlasmistik ama olmadi...Çalışma izinleri falan engeller çıktı Bir de baktım da Willian dışında genç bir isim yok tavsiyelerin arasinda,ilk hedefim kadroyu gençleştirmek olduğundan bu transferleri yaptim İlgin ve tavsiyelerin için teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Lonely43 View Post
    Transfer bütçemiz sınırlıydı,para engel oldu diyebiliriz.Dzagoev ve Lukaku'yla anlasmistik ama olmadi...Çalışma izinleri falan engeller çıktı Bir de baktım da Willian dışında genç bir isim yok tavsiyelerin arasinda,ilk hedefim kadroyu gençleştirmek olduğundan bu transferleri yaptim İlgin ve tavsiyelerin için teşekkürler

Zaten her mevkiye özel yaş sınırlaması vardır bana göre

Kaleciler 35'ine kadar , stoperler 31'ine kadar , bekler 29'una kadar gibi.Defansif ortasaha benim için 32 yaşına kadar gider.Yani bu düşünceyle öneri verdim.

4-5 sene oynamazsanız ideal bir kadro kurabilirsin
    Last edited by Rick Nelson : 25.Haziran.2011 at 19:44

Zaten her mevkiye özel yaş sınırlaması vardır bana göre

Kaleciler 35'ine kadar , stoperler 31'ine kadar , bekler 29'una kadar gibi.Defansif ortasaha benim için 32 yaşına kadar gider.Yani bu düşünceyle öneri verdim.

4-5 sene oynamazsanız ideal bir kadro kurabilirsin

Gerçekten güzel bir düşünce sistemin var,gayet mantıklı Çok haklısın.. Ama gençliğin verdiği dinamiklikle ilk yıllar iyi işler yapacağim gibi geliyor.Çünkü Chelsea takımının Yiğit'inde kabul edeceği gibi kadro rotasyonu yok,kısıtlı bir kadrosu var

CHELSEA'DE YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜN TAKIMI GENÇLEŞTİRME DOĞRULTUSUNDA BAŞLAYAN TRANSFER ÇALIŞMALARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİ.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNİN BAŞLAMASINA 2 GÜN KALA PAULO FERREİRA LİVERPOOL'UN YOLUNU TUTTU. TEKNİK DİREKTÖR YİĞİT KOCABAŞ PAULO FERREİRA'YI SATMAYI ÇOK İSTEDİ YANLIZ ALICI KULÜPLERİN DÜŞÜNCELERİ BU ŞEKİLDE OLMAYINCA PAULO FERREİRA 250.000€ KARŞILIĞINDA LİVERPOOL'A KİRALANDI!

CHELSEA'DE GENÇLEŞTİRME OPERASYONU SÜRÜYOR. İLK OLARAK PAULO FERREİRA'YI LİVERPOOL'A KİRALAYAN CHELSEA AJAX'IN İKİ SAVUNMA OYUNCUSUNU TRANSFER ETTİ!

CHELSEA AJAX'A TOBY ALDERWEİRELD VE VAN DER WİEL İÇİN TOPLAMDA 22.500.000€ ÖDENECEĞİNİ AÇIKLADI. AYRICA ANLAŞMALAR DOĞRULTUSUNDA CHELSEA BU PARANIN TAMAMINI 48 AY İÇİNDE ÖDEYECEK. TOBY ALDERWEİRELD'IN BONSERVİSİ İÇİN 10.000.000€ VE VAN DER WİEL'İN BONSERVİSİ İÇİNSE 12.500.000€ ÖDENECEĞİNİ KAMUOYUNA DUYURDU!

CHELSEA HIZLI GİRDİĞİ TRANSFER DÖNEMİNDE ESPANYOL'DAN 18 YAŞINDAKİ JORDİ AMAT'I 900.000€ KARŞILIĞINDA TRANSFER ETTİ!
    AYRICA KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA : YENİ TRANSFER JORDİ AMAT'IN CHELSEA'NİN YEDEK TAKIMINDA GÖREV YAPACAĞINI PERFORMANSI DOĞRULTUSUNDA BİR İKİ YIL İÇİNDE A TAKIMDA FORMA ŞANSI BULABİLECEĞİNİ BELİRTTİ!!!

CHELSEA TAKIMINDAN BİR TRANSFER DAHA!!!

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDEKİ GENÇLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ SON ÜYESİ BELLİ OLDU!!! 4 YILDIR CHELSEA FORMASINI TERLETEN HİLARİO 900.000€ KARŞILIĞINDA LİVERPOOL'UN YOLUNU TUTTU VE CHELSEA HİLARİO'NUN YERİNİ GENÇ BİR İSİMLE DOLDURDU!

HİLARİO' YU EZELİ RAKİBİ LİVERPOOL'A SATAN CHELSEA, HİLARİO'NUN YERİNİ DOLDURMAK İÇİN BİR DİĞER EZELİ RAKİBİ OLAN MANCHESTER CİTY'DEN 23 YAŞINDAKİ KALECİ JOE HART'I 25.000.000€ BONSERVİS BEDELİ KARŞILIĞINDA RENKLERİNE BAĞLADI!
    KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA: BU PARANIN ALDERWEİRELD VE VAN DER WİEL TRANSFERİNDE OLDUĞU GİBİ 48 AY İÇİNDE ÖDENECEĞİ AÇIKLANDI!!!

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

25 Milyon Euro mu . Çok fazla değil mi sence ?

Aynı yorumu bende yaptim transfer ilk gerçekleştiğinde Ama maçlarda gerçekten kalesinde devleşti.Gerçi Chelsea F.C 'de para çok...Abramovic sagolsun

Aynı yorumu bende yaptim transfer ilk gerçekleştiğinde Ama maçlarda gerçekten kalesinde devleşti.Gerçi Chelsea F.C 'de para çok...Abramovic sagolsun
    Bence söz konusu futbolcu Manchester City ve İngiltere Milli takımın kalesini koruyorsa ayrıca bu kadarda gençse 25 Milyon Euro çok fazla değil.
    Ayrıca ben ve arkadaşımda maçlarda gördü ve beğendi. Hem para cebimden çıkmıyorki Abramovic sağolsun ödeyecek parayı...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Özellikle Yiğit'in transferlerini beğenmedim, çünkü o yapıyor, başkası yapsa beğenirdim

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Özellikle Yiğit'in transferlerini beğenmedim, çünkü o yapıyor, başkası yapsa beğenirdim
    Doğay yorumun için teşekkür ederim bende beğenmedim zaten

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Transferler daha iyi olabilir Favorim M.United

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post
    Geleceğe yatırıM

Quote Originally Posted by 37caylak37 View Post

Doğru seçim dostum

Hazırlık Maçları ss'leri bugün saat 13.15 gibi hazir olacaktir.Geçikmeden dolayi özür dileriz.
    Last edited by Lonely43 : 27.Haziran.2011 at 14:19

HAZIRLIK MAÇLARIM

Ne de olsa bizim yedekler Adamlar Chelsea'yi yener.

Zorlanmadik

Çok pozisyon harcasakta net bir skorla işi bitirdik

Harika oyun harika galibiyet..

Saka maka yeniliyorduk az kalsin Feneve

İtalyan defansini açmakta zorlandik 8 kişi defans yapsalarda kazanmayi bildik

Rahat kazandigimizi söyleyemem,ama yenmeyi basardik
    Last edited by Lonely43 : 27.Haziran.2011 at 14:43

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O Pescara'da Verratti var bi' tane, onu al Yiğit beni dinle bi' tane doğru transferin olsun en azından

O Pescara'da Verratti var bi' tane, onu al Yiğit beni dinle bi' tane doğru transferin olsun en azından

Onunla ilgileniyordum ben Transferi bitiyor

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

YEDEK TAKIMIMIZI RAHAT BİR ŞEKİLDE YENDİK...

GEÇTİĞİMİZ MAÇTA OLDUĞU GİBİ ANELKA YİNE MAÇIN YILDIZI OLDU VE RAKİBİMİZİ RAHAT BİR OYUNLA GEÇTİK...

OGUNJİMİ'NİN 7. DAKİKADA ATTIĞI GOLLE GERİYE DÜŞTÜĞÜMÜZ MAÇTA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK, BERABERLİĞİ YAKALADIK FAKAT GALİBİYET GOLÜNÜ BİR TÜRLÜ BULAMADIK...

BRİSTOL CİTY KARŞISINDA 4. DAKİKADA ZHİRKOV'UN ATTIĞI GOLLE ÖNE GEÇTİK. OYUNCULARIMIZIN YORGUN OLMASI 2. GOLÜ BULMAMIZI ZORLAŞTIRDI. 48. DAKİKADA KAZANDIĞIMIZ PENALTIYI LAMPARD KULLANDI FAKAT GOLÜ ATAMADI. MAÇTA 1-0'LIK SKORLA BİTTİ.

YENİ TRANSFERLERİMİZİNDE SAHADA OLDUĞU MAÇTA ZAYIF RAKİBİMİZİ ANELKA VE LAMPARD'IN ATTIĞI GOLLERLE 2-0 ÖNE GEÇTİK, RAKİBİMİZ 82. DAKİKADA BİR GOL ATTI VE MAÇ 2-1'LİK SKORLA BİTTİ.

DROGBA'NIN 3 GOLLE YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA ZAYIF RAKİBİMİZİ 6-0'LIK SKORLA GEÇTİK!!!

İSPANYOL RAKİBİMİZ KARŞISINDA ÜSTÜN BİR OYUN OYNADIK VE MAÇI 2-0 LIK SKORLA KAZANDIK!

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

ikinize de başarılar dilerim.favorim chelsea

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onunla ilgileniyordum ben Transferi bitiyor
    Önceden ilgilenmeye başladıysan inşallah gelmez o zaman

Quote Originally Posted by denizgs93 View Post
    ikinize de başarılar dilerim.favorim chelsea
    Teşekkürler!

Önceden ilgilenmeye başladıysan inşallah gelmez o zaman
    Dediğin oyuncuya bakacağım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçlar güzel
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maçlar güzel

Tesekkürler..Özellikle benimkiler güzel biliyorum

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maçlar güzel
    Teşekkürler

COMMUNİTY SHİELD (CHELSEA-MANCHESTER UNİTED)

KUPA MAÇINDA EZELİ RAKİBİMİZİ RAHAT BİR SKORLA GEÇEREK KUPAYI MÜZEMİZE GÖTÜRDÜK!!!
    Last edited by yigit32 : 28.Haziran.2011 at 14:43

SOLUK KESECEK YARIŞ BAŞLADI ;

Ligi galibiyetle açmak isterdik ama rakip bizi epey zorladi.. 2-0'dan 2-2ye getirmeyi başardik..

Golümüzü attik,kontrollü oynayarak 3 puanla tanıştık

Rahat bir galibiyet aldik

''Deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardık'' demeyeceğim çünkü galibiyeti biz hakettik !

Şampiyonlar ligindeki ilk maçımızı kazanmayi bildik

Maç gitti geldi ama kazandik,mutluyuz,harika bir galibiyetti.

Ovv yes. 3-0

Kazanmaya alisiyorduk,yavas..yavas..

Çok zevkli bir maç oldu,pozisyonlar havada uçuştu

Galibiyet serimiz sürüyor

Net bir galibiyet ve Bebe show.

MAÇ O KADAR ÇEKİŞMELİYDİ Kİ FARK YEDİK Son dakikalarda golle beraber gelen inançla çok ilerde oynadim ve farki yedim Taraftarlarimdan özür dilerim. ^^ Onlarda Old Traford'a gelecekler !
    Last edited by Lonely43 : 28.Haziran.2011 at 14:56

İLK 10 HAFTA MAÇLARIMIZ VE KUPA MAÇLARIMIZ

PREMİER LEAGUE 1. HAFTA

Ligteki ilk golümüzü yeni transferimiz Alderweireld attı ve maç 1-0 lık skorla bitti.

PREMİER LEAGUE 2. HAFTA

Ezeli rakibimize karşı kendi sahamızda rahat bir galibiyet aldık...

PREMİER LEAGUE 3. HAFTA

3-0 Lık skorla sahadan ayrıldık ve Torres İlk Golünü Attı.

PREMİER LEAGUE 4. HAFTA

Bu maç kupa maçı kadar kolay geçmedi fakat galibiyeti hakettiğimiz bir maçtı. Forvetlerimiz bu maçta adeta sahada uyudular!!!

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. MAÇI

Şampiyonlar Ligi ilk maçımızı kazanmayı isterdik fakat 2-2 lik skorla sahadan ayrıldık.

PREMİER LEAGUE 5. HAFTA

Deplasmanda 1-0 lık skorla galibiyeti elde ettik ve sahadan 3 puanla ayrıldık.

LİG KUPASI 3. TUR MAÇI

Zayıf rakibimiz karşısında ilk yarıyı 2-0 kapattık. İlk yarının sonlarında Essien 'in kırmızı kart görmesi bizi biraz üzdü fakat 2. yarıdada 2 gol atarak sahadan 4-0 lık skorla ayrıldık...

PREMİER LEAGUE 6. HAFTA

4-0 a Devam...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. MAÇI

Şampiyonlar Ligi 2 maçımızda net bir skorla sahadan ayrıldık ve şampiyonlar liginde galibiyetle tanıştık.

PREMİER LEAGUE 7. HAFTA

Anlatması zor bir maçtı.Birçok pozisyona girdik, 2-0 geriye düştük 37 de Anelka'nın golüyle farkı 1'e indirdik ikinci yarıya galibiyet parolası ile çıktık. 64'te bir penaltı kazandık ama Lampard Penaltıyı gole çeviremedi. Galibiyeti Tam anlamıyla hakkettiğimiz maçtan yenilgiyle ayrıldık...

PREMİER LEAGUE 8. HAFTA

Geçen haftaki mağlubiyetimizden sonra bu hafta 3-1 lik bir skorla maçı kazandık...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. MAÇI

Şampiyonlar Ligindeki en güçlü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk... Öne geçtik beraberlik sağlandı bir kez daha öne geçtik ve yine beraberlik golünü buldular..
    Maçın bitimine 21 Dakika kala birkez daha öne geçtik, bu golden 4 dakika sonra farkı 2 ye çıkardık maçı bitirdik.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri