1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Premier ligde hedef zirve - FULHAM FC

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    bakıyorum hemen dostum iyi adamsa napar eder kaparız
    Başarıları için kariyerime bakabilirsin dostum EPL'de yılın oyuncusu seçildi kendisi.

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Başarıları için kariyerime bakabilirsin dostum EPL'de yılın oyuncusu seçildi kendisi.
    Dostum bi stoperden önce ciddi bi bitirici sağlam bi adam lazım zamora yetersiz kalıyo,dembelede hızlı süratli ama son vuruşları kötü ama hangelandın yanınada bi stoper daha lazım para kalırsa zapatayıda alırım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Dostum bi stoperden önce ciddi bi bitirici sağlam bi adam lazım zamora yetersiz kalıyo,dembelede hızlı süratli ama son vuruşları kötü ama hangelandın yanınada bi stoper daha lazım para kalırsa zapatayıda alırım
    Şimdii, 10m sterlin varsa ve hem bitirici bir santrfor, hem de nispeten hızlı bir stoper gerekiyorsa, işin biraz zor Hızlı stoper olarak ilk seneyi idare edebilmesi için Damiano Ferronetti'yi önerebilirim. Bitirici santrfor olaraksa, Hector Mancilla iyi bitiren bir adamdır. Onun yanısıra, Ola Toivonen, Thiago Ribeiro, Wellington Paulista, Cleo, Mchedlidze gibi adamlar işini görür sanırım

Edit: Tam bunu yazmışken Falcao haberini gördüm, o da müthiş tabi canım
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Şimdii, 10m sterlin varsa ve hem bitirici bir santrfor, hem de nispeten hızlı bir stoper gerekiyorsa, işin biraz zor Hızlı stoper olarak ilk seneyi idare edebilmesi için Damiano Ferronetti'yi önerebilirim. Bitirici santrfor olaraksa, Hector Mancilla iyi bitiren bir adamdır. Onun yanısıra, Ola Toivonen, Thiago Ribeiro, Wellington Paulista, Cleo, Mchedlidze gibi adamlar işini görür sanırım

Edit: Tam bunu yazmışken Falcao haberini gördüm, o da müthiş tabi canım
    Dostum toivoneni alıyordum klüb kabul etti adama sözleşme önerecektima adam istemiyorum dedi

feronettiyide senden duydum iyise onuda kaparız al-fayed biraz yardım etse para konusunda çok adam alıcamda

Mesaj Yetkileri