Kesinlikle Zapata.![]()
Kesinlikle Zapata.![]()
bakıyorum hemen dostum iyi adamsa napar eder kaparız![]()
12.Hafta
Stamford Bridge i yıktık helal koçlarımaaa
13.Hafta
Abuk subuk goller yiyoruz pff :S
14.Hafta
Penaltıdan yedik maçın hakkı bizimdi o ayrı
15.Hafta
Gene iyi arsenalden aldık puanımızda![]()
16.Hafta
Burdanda 1 puan Duff sağolsun
17.Hafta
Mouse duvara fırlattım yok böle bişi ya 90+6 da golmü yenir dayanın 1 dk daha ya :S
18.Hafta
Sinirlerim yatıştı biraz ama bu kadroyla hiç bişey yapamayız bitirici lazım bize bitirici
19.Hafta
Akılları yeni başlarına geliyo aferin ama bitirici adam alıcam kararlıyım![]()
İlk yarının durumu budur hiç hoşlanmadım 5.bitirebilirdik 10 £ transfer bütçem var bitirici avına çıkıyorum alıcam getiricem valla
Fulham'da Falcao sesleri
Porto'nun yetenekli golcüsü Falcao Fulham'ın teklifine hayır diyemedi.Devre arasında ilk transferini gerçekleştiren Fulham şimdide stoper arayışında.
Şimdide stoper arıyoruz onuda bulursak 2.yarıda ilk 7'de kendimize yer buluruz çok rahat.
Şimdii, 10m sterlin varsa ve hem bitirici bir santrfor, hem de nispeten hızlı bir stoper gerekiyorsa, işin biraz zorHızlı stoper olarak ilk seneyi idare edebilmesi için Damiano Ferronetti'yi önerebilirim. Bitirici santrfor olaraksa, Hector Mancilla iyi bitiren bir adamdır. Onun yanısıra, Ola Toivonen, Thiago Ribeiro, Wellington Paulista, Cleo, Mchedlidze gibi adamlar işini görür sanırım
Edit: Tam bunu yazmışken Falcao haberini gördüm, o da müthiş tabi canım![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Falcao müthiş bir transfer![]()
20.Hafta
Kolay rakipti zorlanmadan aldık.
21.Hafta
Oynadığım en zevkli maçtı yok böyle bişi duffı çıkarttım kamarayı aldım 60 da 66 dan 70 e falcao 3 ledi tam 4-0 dedik kamara atamyınca penalıtıyı manchester hırslandı 2 dkda 2 gol attılar ama kazanan fulham oldu old trafford sustu
22.Hafta
Falcao,Falcao,Falcao 2 maçta 4 gol
FA CUP
Tam herşey iyi giderken olana bak fa cup önemliydi bizim için :S
Premier ligde son durum
![]()
Biraz daha dayanabilirsek AL'ye gideriz.
Fena değilsin falcao transferi harika olmuş![]()
Mençıstır Arsenal Çelsi Livırpul Farketmez. Fulım Kimseyi Affetmez.
Korkutmaz Bizleri Musalla Taşı. Seviyoruz Biz Bujsas Hocayı (=.
Başarılar Dostum Gayet İyi Gidiyosun. Falcao İyi Olmuş. Defansa Kjær i Falan düşünebilirsin. Premier Lig'de Gayet İyi Oynuyor.
23.Hafta
Kıl kapıyorum zaten bu takıma gene yenildik
24.Hafta
Bu takımları seviyorum puanı kolaycana kapıyosun
25.Hafta
İlk maçtaki 4-1 in intikamını çok acı çıkarttık
26.Hafta
Kötü oynadık 1 puan gene iyidir :/
27.Hafta
Gene 1 puan pff hep hughes yüzünden durdu durdu 90+2 de attı kendi kalesine
28.Hafta
Jaaskelainen sağolsunçok iyi gidiyoruz
29.Hafta
Harikaaa !![]()
30.Hafta
Uçur bizi falcao reiss adam 7 maçta 9 gol attı![]()
Son 8 haftaya girerkenki durum beklediğimizden iyi bir noktadayız
Ve bizi bekleyen 8 haftalık fikstür bakalım napacağız
8.3=24 puan demek hala şampiyonluk umudumuz var
Taraftarlar coşkulu !
Premier ligde alt sıraların takımı görülen fulham adeta uçuyor falcao daha yeni gelmesine rağmen kendini kabul ettirdi Fulham taraftarları antrenörlerinin gitmesi halinde stadı yakacaklarını belirlttiler.
Taraftardan Arda sesleri !
Fulham taraftarı ardayı istiyoruz deyince antrenör durmadı hemşerisi ile irtibata geçti al-fayed ne istiyorsa veririz dedi ! Gera ve Daviesin yaşlanması ile birinin elden çıkartılıp ligdeki iyi performanstan gelen parayla ardayı alabiliceklerini belirrtiler.
Kaynak FulhamGoal Gazetesi![]()
Biraz ara veriyorum arkadaşlar devam edicem yakında![]()