1 ile 30 arası toplam 122 sonuç

Konu: Yerel Amatörden Süper Lig'e! | Dikilitaşspor | 7. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by JuddTrump View Post
    Öyle herhalde, başkana diyorum düzgün stad yapalım, yok diyor. Taraftar sağlam ama bak:

Taraftar takıma gönülden bağlı

Quote Originally Posted by oguzkedek View Post
    Taraftar takıma gönülden bağlı
    Valla kardeşim, ben Dikilitaş'ta oturuyorum, her restoranda, her dükkanda Dikilitaşspor flaması, arması var. Zaten semtin yapısı itibariyle etraftaki hiçbir semtle teması yok, bir tepenin üstüne kurulmuş bir semt. Ondan herkes birbirine çok bağlı. SS'leri atmaya üşendim, sezonu bitirip atıcam galiba

SPOR TOTO SÜPER LİG

1. HAFTA

2. HAFTA

3. HAFTA

4. HAFTA

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

8. HAFTA

9. HAFTA

10. HAFTA

11. HAFTA

12. HAFTA

13. HAFTA

Fena bir grafik çizmiyoruz. İlk senemiz için garantiledik gibi ligde kalmayı. İlerleyen senelerde ne kadar tehlikeli bir ekip olacağımızın göstergesi.

PUAN DURUMU

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

KADRO İSTATİSTİKLERİ

İyi bir haber geldi bu arada, vizyonsuz başkan Okan Aktürk yerine umarım iyi bir başkan gelecek, stadı da, antrenman tesislerini de geliştirecek.

SPOR TOTO SÜPER LİG

31. HAFTA

32. HAFTA

33. HAFTA

34. HAFTA

PUAN DURUMU

Gayet iyi bir sezon geçirdik. 2 Galibiyet daha alabilmiş olsak Avrupa Ligi'ne gidiyorduk, ancak gelecek sezon için umut verici bir performans sergiledik. Yaz hedefi olarak, transfer yapmayı koymuyorum, zaten takımımız oldukça potansiyelli; antrenman ve altyapı tesislerimizi geliştirmeyi hedefliyorum. Bankada fena da bir para yok, başkan değişiminden sonra finans durumumuzu da vereceğim.

2016/2017 SEZONU STSL OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

2016/2017 SEZONU YILIN FORVETİ

Görüldüğü üzere Brezilyalı forvet ikilimiz Jung ve Alessandro ekstra bir performans ortaya koyuyor. Hala da kendilerini geliştirebilirler.

2017 yazında uluslararası bir mücadele yok, ancak önemli transferleri yayınlayacağım.

Yeni başgan Berzan Aba başganla aramız iyi şimdilik.

Mesaj Yetkileri