Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: Hiç bir zaman yalnız yürümeyeceksin - LIVERPOOL- (11.3) 3.Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Asamoah aranan kan olur tabi De Rossi gelirse tadından yenmez
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Asamoah aranan kan olur tabi De Rossi gelirse tadından yenmez
    Asamoah'ı önceki kariyerlerimde oynatmıştım. Müthiş performans sergiliyor. Hatta bir kariyerde ona sol bek antremanı yaptırmıştım. Müthiş oynamıştı orada da.

Yalnız Veloso'yu alsam diye düşünüyorum bu sefer. Hiç oynatmadım 2011'de performansı nasıldır maç içerisinde hiç bir fikrim yok ? =)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende bu seride hiç oynatmadım malesef denemek lazım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bende bu seride hiç oynatmadım malesef denemek lazım

Denemek lazım öyleyse. =))

Birmingham maçı hariç çok iyi gidiyoruz. Maç istatistikleri oyun anlayışımızı ortaya koyacaktır. Bir kaç transferle yenilmez ve berabere kalmaz bir takım olacağız inşallah. =))

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Avrupa kupalarındaki tek gölümüzü de yemiş bulunduk. Dolu-dizgin gidiyoruz. Taş çıkmadı daha karşımıza hadi bakalım, maaşallah. =)

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Real Madrid satış listesine koydu 9 M £ 'dan. Almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post

Real Madrid satış listesine koydu 9 M £ 'dan. Almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? =)
    Kaçırma

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kaçırma

Ben de biliyorum kaçmayacağını da kadro şişiyor ondan korkuyorum. =))
    Zaten ilk görüşmede maaşta anlaşamadık. =)
    Transfer sezonu bitimine kadar uğraşırız. Alırız umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Al bence de

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Al bence de
    Nuh diyor Peygamber demiyor. Maaşını karşılayamadım. Ama ikna çalışmalarımız sürüyor hâlâ. Roberto Bettega acaip bir regen buldu. Bir kaç yıl sabredip onu da alabilirim. Ekran görüntüleri birazdan. =)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim öncelikleLiverpool gerçekten çok zevkle oynanabilecek takımlardan birisi güzel bi seçim olmuş

Taktiğini inceledim bende 4-3-3 ile oynadım cidden çok başarılı olunabilecek bir diziliş eğer oynayabilecek oyuncu varsa.Galatasaray'da 2 sene üst üste şampiyonlar ligi şampiyonu olduğum zaman 4-3-3 oynamıştımYalnız control futbol için attack rollü 3 futbolcu kullanırım ben orta sahada herhangi bir oyuncuda.Forvet orta saha bağlantısını koparmamak için.Özel oyuncu komutlarımnı tak bilmiyorum ama orta sahada bir oyuncuyu attack oynatmak faydalı olabilir.Nacizane fikrim bu.Çok iyi gidiyorsun takım zaten taktiğe uyuyor fazlasıyla ve gayet iyi bir şekilde gidiyor kariyer.Nistelrooy target oynatıyorsun galiba ?Verim alabiliyormusun yaşı nedeniyle isim olarak büyük futbolcu olsa bile çekincem var benim biraz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Başarılar dilerim öncelikleLiverpool gerçekten çok zevkle oynanabilecek takımlardan birisi güzel bi seçim olmuş

Taktiğini inceledim bende 4-3-3 ile oynadım cidden çok başarılı olunabilecek bir diziliş eğer oynayabilecek oyuncu varsa.Galatasaray'da 2 sene üst üste şampiyonlar ligi şampiyonu olduğum zaman 4-3-3 oynamıştımYalnız control futbol için attack rollü 3 futbolcu kullanırım ben orta sahada herhangi bir oyuncuda.Forvet orta saha bağlantısını koparmamak için.Özel oyuncu komutlarımnı tak bilmiyorum ama orta sahada bir oyuncuyu attack oynatmak faydalı olabilir.Nacizane fikrim bu.Çok iyi gidiyorsun takım zaten taktiğe uyuyor fazlasıyla ve gayet iyi bir şekilde gidiyor kariyer.Nistelrooy target oynatıyorsun galiba ?Verim alabiliyormusun yaşı nedeniyle isim olarak büyük futbolcu olsa bile çekincem var benim biraz
    Değerli yorumun için teşekkür ederim. =) Nistelrooy'dan fazla verim aldığımı söyleyemem. Pozisyona pek giremiyor, ama girdiği zaman ise büyük ihtimalle gol oluyor. Deep Lying Attack rolünde forvetin sağında oynatıyorum.

Söylediklerinle paralel düşünüyorum. Sitede 2 veya 3 tam hatırlamıyorum, taktik paylaşımı yaptım. Hepsi 433'tü. Ben bu oyunun 433'ünün kurdu oldum diyebilirim. Diğer taktiklerde yapmak istediklerimi sahaya yansıtmakta zorlanıyorum. Yani kısacası bu oyunu 433'ten başka taktikle oynayamıyorum. =))
    • Orta sahadaki futbolculara atak görevi vermiyorum. Eğer Pastore ya da mesela Kaka, P. Henrique falan olursa belki veriyorum. Çünkü Support görevinde çok başarılı olamıyor bu oyuncular.
    • Orta saha oyuncularını çalışkan yahut top kapan yahut hızlı ve güçlü veyahut da çok iyi pas atabilen takım çalışması iyi oyunculardan seçmeye çalışıyorum. Bu oyuncuları support rölünde oynatıyorum. Aslında rollere fazla takılmıyorum. Sadece bazı rollerin default ayarları yapmak istediğim şeyler olduğu zaman kullanıyorum. Ben en iyisi ekran görüntüleri ile anlatayım derdimi. =)
    İlk verdiğim taktikten daha farklı bir şekilde oynamıyoruz sadece ufak değişikler yaptık.

Burada amaçladığım şey göbek defans ile orta saha arasındaki köprüyü kurmak. Bunu Mentality anlayışı ile sağlıyorum.

Bu görüntü de ise. Orta saha ile forvet hattının arasındaki boşluğu kapatmak için, forvet elemanlarının ileri koşu yapmalarını en aza indirip onları orta sahaya yaklaştırıyorum. Bekleri ileri çıkartarak ise sıkışan oyunun kanatlara açılmasını sağlıyorum.

Bu görüntüde amaçladığım şey ise, kanatsız bir taktik olduğu için orta sahanın iki yanındaki futbolcuları çizgiye yakın oynatarak oyunun ara sıra kanatlara sarkmasını hedefledim.

Bu görüntüde ise ileriye koşu yapmayan forvetlerin ara sıra ileriye çıkması, taktiğin dışına çıkmaları ve pozisyon bulmaları için saha içindeki özgürlüklerini artırdım.

Özetiyle taktiğimin ana teması budur. Geri kalanına sır diyelim ya da tembellik yüzünden anlatmamak diyelim. =)

Bütün bunlardan sonra oluşan atak diziliş şudur: Oyun birden 253'e dönüyor. Ofsayt taktiği açık olduğu için göbekteki defanslar aynı hizada kalıyorlar.

Defans yaparken de 7 defansif 3 atak oyuncu kullanıyoruz. Kontra atak sekmesi açık olduğu için toplar hemen ileriye taşınıyor. Ve böylece tehlike savuşturulmuş oluyor.

Maçlar:

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Değerli yorumun için teşekkür ederim. =) Nistelrooy'dan fazla verim aldığımı söyleyemem. Pozisyona pek giremiyor, ama girdiği zaman ise büyük ihtimalle gol oluyor. Deep Lying Attack rolünde forvetin sağında oynatıyorum.

Söylediklerinle paralel düşünüyorum. Sitede 2 veya 3 tam hatırlamıyorum, taktik paylaşımı yaptım. Hepsi 433'tü. Ben bu oyunun 433'ünün kurdu oldum diyebilirim. Diğer taktiklerde yapmak istediklerimi sahaya yansıtmakta zorlanıyorum. Yani kısacası bu oyunu 433'ten başka taktikle oynayamıyorum. =))
    • Orta sahadaki futbolculara atak görevi vermiyorum. Eğer Pastore ya da mesela Kaka, P. Henrique falan olursa belki veriyorum. Çünkü Support görevinde çok başarılı olamıyor bu oyuncular.
    • Orta saha oyuncularını çalışkan yahut top kapan yahut hızlı ve güçlü veyahut da çok iyi pas atabilen takım çalışması iyi oyunculardan seçmeye çalışıyorum. Bu oyuncuları support rölünde oynatıyorum. Aslında rollere fazla takılmıyorum. Sadece bazı rollerin default ayarları yapmak istediğim şeyler olduğu zaman kullanıyorum. Ben en iyisi ekran görüntüleri ile anlatayım derdimi. =)
    İlk verdiğim taktikten daha farklı bir şekilde oynamıyoruz sadece ufak değişikler yaptık.

Burada amaçladığım şey göbek defans ile orta saha arasındaki köprüyü kurmak. Bunu Mentality anlayışı ile sağlıyorum.

Bu görüntü de ise. Orta saha ile forvet hattının arasındaki boşluğu kapatmak için, forvet elemanlarının ileri koşu yapmalarını en aza indirip onları orta sahaya yaklaştırıyorum. Bekleri ileri çıkartarak ise sıkışan oyunun kanatlara açılmasını sağlıyorum.

Bu görüntüde amaçladığım şey ise, kanatsız bir taktik olduğu için orta sahanın iki yanındaki futbolcuları çizgiye yakın oynatarak oyunun ara sıra kanatlara sarkmasını hedefledim.

Bu görüntüde ise ileriye koşu yapmayan forvetlerin ara sıra ileriye çıkması, taktiğin dışına çıkmaları ve pozisyon bulmaları için saha içindeki özgürlüklerini artırdım.

Özetiyle taktiğimin ana teması budur. Geri kalanına sır diyelim ya da tembellik yüzünden anlatmamak diyelim. =)

Bütün bunlardan sonra oluşan atak diziliş şudur: Oyun birden 253'e dönüyor. Ofsayt taktiği açık olduğu için göbekteki defanslar aynı hizada kalıyorlar.

Defans yaparken de 7 defansif 3 atak oyuncu kullanıyoruz. Kontra atak sekmesi açık olduğu için toplar hemen ileriye taşınıyor. Ve böylece tehlike savuşturulmuş oluyor.

Maçlar:

Mesajımla özel olarak ilgilenip açıklama yaptığın için teşekkür ederimBenim oynattığım 4-3-3 ile baya benziyo gördüğüm kadarıylaAncak dediğin gibi farklı düşündüğümüz noktalar var tabi.Şöyle söyleyeyim G.İnler-Sandro-Pjanic gibi bir üçlü kurmuştum Galatasaray'da Pjanic'i atak rolü ile oynatıyorum.Öyle oyunculara support rolü vermek bana o oyuncuyu kısıtlamak gibi geliyo gerçekten.Yalnız her takıma Pjanic gibi adam getiremeyebiliyoruz böyle durumda support mantıklı bir seçim oluyor.Dikkatimi çeken birşey oldu taktiğinde sol bek 13 değerinde bir mantaliteye sahipken sağ bekin 16 değerinde neden böyle denedin oyuncu kalitesi açısından düzenleme yaptın sanırsam Masiela ve Glen arasında bir gömlekte olsa kalite farkı göze çarpıyor çünkü

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Mesajımla özel olarak ilgilenip açıklama yaptığın için teşekkür ederimBenim oynattığım 4-3-3 ile baya benziyo gördüğüm kadarıylaAncak dediğin gibi farklı düşündüğümüz noktalar var tabi.Şöyle söyleyeyim G.İnler-Sandro-Pjanic gibi bir üçlü kurmuştum Galatasaray'da Pjanic'i atak rolü ile oynatıyorum.Öyle oyunculara support rolü vermek bana o oyuncuyu kısıtlamak gibi geliyo gerçekten.Yalnız her takıma Pjanic gibi adam getiremeyebiliyoruz böyle durumda support mantıklı bir seçim oluyor.Dikkatimi çeken birşey oldu taktiğinde sol bek 13 değerinde bir mantaliteye sahipken sağ bekin 16 değerinde neden böyle denedin oyuncu kalitesi açısından düzenleme yaptın sanırsam Masiela ve Glen arasında bir gömlekte olsa kalite farkı göze çarpıyor çünkü
    Yok arkadaşım yanlış görmüşsün. onlar futbolcuların Decision değerleri. =) Mentality kısmında çok uçuk farklar yoksa oyuncular arasında simetriden yanayım. =)

Nazar değdi takımımıza.
    İlk yenilgimizi aldık.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Hulk'un sakatlığı kötü etkiledi bizi. Bir çok forvet oyuncumuzu maçlarda oynatamadık. Lig kupasını aldık fakat FA Cup'tan elendik. Euro Cup'ta ilk maçta şanssız bir şekilde yenildiğimiz Valencia'yı deplasmanda 10 kişiyle Nistelrooy sayesinde yenerek bir üst tura çıktık.

Öncelikle kariyerinde başarılar... Transferlerin güzel olmuş. Ama fazla şişmiş kadro. Tabii Yedeklere cok adam attıysan ayrı (= ... Adam Hlousek'i önerebilirim diyicem ama 4'lü orta saha oynatman gerekir onun içinde. Tabii sen bilirsin. Kupaları al bizi sevindir... Lig'de Favorim Chelsea'dır. ( Lampard'a olan hayranlığımdan dolayıdır. Yanlış anlamanı istemem )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Veloso'dan ben pek bir verim alamadım.Asamoah daha etkili bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Moussaya teknik antremanı yaptırıp sol ayagını kullandırtsan almışsın zaten transfere gerek yok.Biraz geliştirirsen oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Öncelikle kariyerinde başarılar... Transferlerin güzel olmuş. Ama fazla şişmiş kadro. Tabii Yedeklere cok adam attıysan ayrı (= ... Adam Hlousek'i önerebilirim diyicem ama 4'lü orta saha oynatman gerekir onun içinde. Tabii sen bilirsin. Kupaları al bizi sevindir... Lig'de Favorim Chelsea'dır. ( Lampard'a olan hayranlığımdan dolayıdır. Yanlış anlamanı istemem )
    Yok yahu nereden çıkardın şiştiğini. Yedeklere adam da göndermedim. Sattım çoğunu. Burada bahsetmedim ama. 30 kişi anca varız u18'lerle beraber. =))

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Veloso'dan ben pek bir verim alamadım.Asamoah daha etkili bence.
    Fiziksel özellikleri bunda büyük etken olabilir. Çok kararsızım. Birisi Mental olarak çok iyi, diğeri fizik olarak.

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Moussaya teknik antremanı yaptırıp sol ayagını kullandırtsan almışsın zaten transfere gerek yok.Biraz geliştirirsen oynar.
    Kesinlikle olmaz. =) Sol tarafta sol ayaklı adam oynamalı. Gayet iyi gelişiyor Sissoko onu orta sahanın ortasında oynatıyorum, "Lucas, Meireles"le dönüşümlü olarak. Sol ayaklı bir orta saha şart bize.

ŞAMPİYON LİVERPOOL !!!

Euro cup'ta dilediğimizi başaramadık. Bu sene iyi takviyelerle, Şampiyonlar liginde en azından yarı final hedefliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Marsilya maçı tam bir haksızlık olmuş.Tebrikler,kupa hayırlı olsun abi.100 demiştim 96'da kalmışsın

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Marsilya maçı tam bir haksızlık olmuş.Tebrikler,kupa hayırlı olsun abi.100 demiştim 96'da kalmışsın

Bir çok maçta Complete Forward bölgesine sakatlıklardan dolayı Sissoko ile çıktık. O maçlar da çok kısır geçti yoksa atardım ben 100 gol. =))
    Gerçi istatistiklere bakarsak 500 gol atmamız lazım ama oyun işte. =D

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bir çok maçta Complete Forward bölgesine sakatlıklardan dolayı Sissoko ile çıktık. O maçlar da çok kısır geçti yoksa atardım ben 100 gol. =))
    Gerçi istatistiklere bakarsak 500 gol atmamız lazım ama oyun işte. =D
    Evet ve EPL'de kaleciler panter oluyor atamadıktan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

başarılar.

Rind-i Şeyda kardeş özel mesaj kutunda kontenjan açabilir misin mesaj attım gitmiyor çünkü.

selamlar.

edit: burayı görmediniz sanırım. ben kullanıcı notu bölümüne bırakıyorum.
    Last edited by ForCimbom : 03.Temmuz.2011 at 23:51

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    başarılar.

Rind-i Şeyda kardeş özel mesaj kutunda kontenjan açabilir misin mesaj attım gitmiyor çünkü.

selamlar.

edit: burayı görmediniz sanırım. ben kullanıcı notu bölümüne bırakıyorum.

Öncelikle teşekkürler.

"Bir kaç yumruk yeyip camdan yapılma olmadığınızı anladığınızda; sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz."

Sıkıntılarınızın sizi cam gibi dağıtmadığını gördüğünüzde, gücünüzün farkına vardığınızda; sınırlarınızı zorlamaya başlarsınız, aksi takdirde yaşadığınızı hissedemezsiniz. Açıklayıcı olmuştur, umarım. =)

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Lucio'dan önce

Lucio'dan sonra.

Transferler

Bettega abimizin bir sol bek önerisi. 4 yıldızı var bakalım nasıl bir gelişim gösterecek.

Antreman seviyemiz.

Maçlarımız :

Gündemimizde tek futbolcu var. 21 M £ önerdik. Paulo Henrique'ye. Alabilirsek muhteşem olacak, çok da para saçmak istemiyorum. Finansı düzelttik biraz. Şamp. Liginde bir yarı final görürsek, finansımız on numara olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yeni sezona güzel başlamışsın kadro da kaliteli bu sene lig yine gelir ama Ş.Liginde bir yarı final/final bekliyorum.Seneyede kısmetse De Rossi

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Yeni sezona güzel başlamışsın kadro da kaliteli bu sene lig yine gelir ama Ş.Liginde bir yarı final/final bekliyorum.Seneyede kısmetse De Rossi
    Çok para isterlerse almam. Yann M'Vila'dan çok memnunum şu an için. 2 maça bir çakıyor uzaktan. =))

Paulo Henrique'yi de kadroya kattık, şu an çok etkisiz. Uyum sağlayabilecek mi bakacağız. =)
    Last edited by Rind-i Şeyda : 06.Temmuz.2011 at 16:09

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Liverpool'u çok iyi yerlere taşıyorsunuz, tebrikler. Fakat öğrenmek istediğim bir şey var Hulk'u hangi rolde oynatıyorsunuz forvette?

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Liverpool'u çok iyi yerlere taşıyorsunuz, tebrikler. Fakat öğrenmek istediğim bir şey var Hulk'u hangi rolde oynatıyorsunuz forvette?
    Teşekkür ederim. =)
    Complete Forward Attack oynatıyorum, fakat ileriye çıkışları en alt düzeyde olacak şekilde. Bir nevi destek amaçlı kullanıyorum aslında. =) Ama o yine de çok gol atıyor. 36 maçta 23 golle ligi bitirmişti geçen sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hulk insan değil hocam. 17 maç 7 gol 11 asist göz alıcı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri