1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Hiç bir zaman yalnız yürümeyeceksin - LIVERPOOL- (11.3) 3.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Moussaya teknik antremanı yaptırıp sol ayagını kullandırtsan almışsın zaten transfere gerek yok.Biraz geliştirirsen oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Öncelikle kariyerinde başarılar... Transferlerin güzel olmuş. Ama fazla şişmiş kadro. Tabii Yedeklere cok adam attıysan ayrı (= ... Adam Hlousek'i önerebilirim diyicem ama 4'lü orta saha oynatman gerekir onun içinde. Tabii sen bilirsin. Kupaları al bizi sevindir... Lig'de Favorim Chelsea'dır. ( Lampard'a olan hayranlığımdan dolayıdır. Yanlış anlamanı istemem )
    Yok yahu nereden çıkardın şiştiğini. Yedeklere adam da göndermedim. Sattım çoğunu. Burada bahsetmedim ama. 30 kişi anca varız u18'lerle beraber. =))

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Veloso'dan ben pek bir verim alamadım.Asamoah daha etkili bence.
    Fiziksel özellikleri bunda büyük etken olabilir. Çok kararsızım. Birisi Mental olarak çok iyi, diğeri fizik olarak.

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Moussaya teknik antremanı yaptırıp sol ayagını kullandırtsan almışsın zaten transfere gerek yok.Biraz geliştirirsen oynar.
    Kesinlikle olmaz. =) Sol tarafta sol ayaklı adam oynamalı. Gayet iyi gelişiyor Sissoko onu orta sahanın ortasında oynatıyorum, "Lucas, Meireles"le dönüşümlü olarak. Sol ayaklı bir orta saha şart bize.

ŞAMPİYON LİVERPOOL !!!

Euro cup'ta dilediğimizi başaramadık. Bu sene iyi takviyelerle, Şampiyonlar liginde en azından yarı final hedefliyoruz.

Mesaj Yetkileri