Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 102 sonuç

Konu: İtalya'dan Kırmızı Gerdan'lara - EPL için - Sezon 5

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Baştan sona inceledim kariyerini. Gayet güzel gidiyorsun.

* "Neden takip edilmiyorum?" ve de ardından gelen "çok mu iyiyim?" böbürlenmesi hiç hoş değil onu belirtmek isterim ve nannar da iyi cevap vermiş zaten.
    * Serie A'da ilk sene gösterdiğin başarıyı en azından şu an için 2.sene gösteremiyorsun. Kadroyla çok oynuyorsun sanırsam o yüzden.
    * Musa Çağıran transferi oldukça iyi.
    * Ve senden bir ricam lütfen "saol" yazma.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Baştan sona inceledim kariyerini. Gayet güzel gidiyorsun.

* "Neden takip edilmiyorum?" ve de ardından gelen "çok mu iyiyim?" böbürlenmesi hiç hoş değil onu belirtmek isterim ve nannar da iyi cevap vermiş zaten.
    * Serie A'da ilk sene gösterdiğin başarıyı en azından şu an için 2.sene gösteremiyorsun. Kadroyla çok oynuyorsun sanırsam o yüzden.
    * Musa Çağıran transferi oldukça iyi.
    * Ve senden bir ricam lütfen "saol" yazma.
    Kariyerimi incelediğin için teşekkür ederim...

* Böbürlenmek değildir o. herkez ilk kariyeri açtığında bile en aşşağı 5 tane başarılar yazısı var. Tanınmadığımdan dolayı bende sadece admin ve 1 user olmak üzere toplam 2 tane.
    *Kadronun iskeletini kurdum.Şimdi takımı tam oturtmam için 1-2 sene bocalıyıcam. Genelde ( forvet hariç ) 22-23 yaşındaki futbolcularla çalışıyorum.
    *Musa FM 2011'de CM pozisyonundaki en iyi gelişim gösteren oyuncu olduğu için aldım ( Fanatik Gazetesinin İncelemesidir. )
    *Teşekkür Ederim (=...

Bazı Aksaklıklardan dolayı ara verdim. Ama bugün itibariyle geri dönüşüm gerçekleşti :P

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Bazı Aksaklıklardan dolayı ara verdim. Ama bugün itibariyle geri dönüşüm gerçekleşti :P
    Bekliyoruz.

Kulübümüzden Açıklama :

27.12.2012 Tarihinde Türkiye Spor Toto Süper Lig Takımlarından Fenerbahçe SK'nın Kulübümüz Teknik Patronu Ersin ÇAKMAK'a Önerdiği Tekliften Dolayı Fenerbahçe SK'nü Şiddetle Kınıyoruz. Teknik Patronumuz Ersin ÇAKMAK'ın Gelen Teklifi Düşünmeden Reddetmesi ise Bizi Çok Sevindirdi.

İtalya Kupası 1. Raund

Sassuolo FC - AS Roma

ChievoVerona - Sassuolo FC

Sassuolo FC - Citta di Palermo

Parma FC - Sassuolo FC

Lig Tablosu

Beklentileri karşılayamadık. Belki son 5 maçta 2 galibiyet daha alsaydık hedefimize ulaşırdık ama olmadı. seneye artık... Kadroda büyük revizyona gidicem...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu kadar çok revizyon yapma, kimyayı bozuyorsun

sakary Ali Misafir

Takımın renkleri işi bitiriyor bir kere

Bana göre kötü bir sezon olmamış.Revizyon riskli olabilir ama bu riske değer belki.

TRANSFERLER

GELENLER

ONUR KIVRAK

MATİAS SİLVESTRE

STEFAN BERGMANN

GİDENLER

MAREK KYSELA

FRANCESCO PİSANO

NİKOLA SARİC ( KİRALIK )

DENİS TONUCCİ

FEDERİCO MASİ

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Takımın renkleri işi bitiriyor bir kere

Bana göre kötü bir sezon olmamış.Revizyon riskli olabilir ama bu riske değer belki.

(= Valla bende Yeşil-Siyah'ı benimsemeye başladım. Revizyon derken bi çok oyuncuyu göndercektim ama olmadı.

Bu kadar çok revizyon yapma, kimyayı bozuyorsun

45M € gibi bi bütçe veriyo başkan...Suç Bende değil Başkanda

Hazırlık Kampı...

Onur Kıvrak Basın Toplantısında Konuştu.

Onur Kıvrak : Buraya geldiğim için mutluyum. Trabzonspor'da yapmak istediklerimi yaptım ve kendimi teknik direktörümüz Ersin ÇAKMAK'a göstermişim ki ben buradayım. Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım. Alper Uludağ ile aynı odayı paylaşıyoruz. Kendisi daha 22 yaşında ve inanın geleceğin Zidane'ı olacak kapasitede bir oyuncu. Şu anda her ne kadar oynamasada bunu sıkıntı etmiyor. Burada bütün taraftarlarımıza sesleniyorum, "KALE EMİN ELLERDE". Hazırlık maçlarında her ne kadar oynamasamda kendimi hazır hissediyorum...

İtalya Kupası'nda ilk maçımızı yaptık. Umarım bu sene yarı final oynarız. Nelson Valdez 4 Ay sakatlandı fakat sıkıntı etmiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

45M € gibi bi bütçe veriyo başkan...Suç Bende değil Başkanda
    O kadar bütçeyi nereden buldun yahu

O kadar bütçeyi nereden buldun yahu

Başkan İtalyan Mafyası tipini görmedin mi zaten adamın ( Bknz : Sayfa 1 Mesaj 1 )

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başkan İtalyan Mafyası tipini görmedin mi zaten adamın ( Bknz : Sayfa 1 Mesaj 1 )
    Aahhahahhahha harbiden nasıl buldun ya

Aahhahahhahha harbiden nasıl buldun ya

23 M € Yayın geliri. 6.3M transferden geldi.4M bende vardı.2.3M sponsordan geldi. Ama takım şu anda 21M € borçta.İlk sezonda borç yoktu mesela...

1-13 Hafta Arası olan maçlar

Oluşan Puan Tablosu

Takım gayet iyi gidiyor. Bakalım Hayırlısı...

takipçinim geçen sezonu saymazsak başarılı bir kariyer olmuş. 45 milyon € transfer bütçesi gayet iyi bence şimdi Avrupa kupasından çok 21 milyon € borcu düzeltmeli ve takım iskeletini oluşturmalısın çünkü bende 2. ve 3. lig takımlarını seçtiğimde ilk bunu yapıyorum. eğer çok erken avrupaya gidersem hezimete uğruyorum başarılar....

Quote Originally Posted by hakitaki14 View Post
    takipçinim geçen sezonu saymazsak başarılı bir kariyer olmuş. 45 milyon € transfer bütçesi gayet iyi bence şimdi Avrupa kupasından çok 21 milyon € borcu düzeltmeli ve takım iskeletini oluşturmalısın çünkü bende 2. ve 3. lig takımlarını seçtiğimde ilk bunu yapıyorum. eğer çok erken avrupaya gidersem hezimete uğruyorum başarılar....

Teşekkür Ederim Takip Ettiğin İçin. Bende Hezimete Uğramak İstiyorum

14. Hafta

İtalya Kupası

Takımdaki kötü gidişten dolayı istifa dilekçemi yönetime verdim. Yönetimde kararıma saygı duyarak sözleşmemi karşılıklı olarak fesh ettik.Yeni takımım yakında belli olur...

Ekleme : Hiç bir takıma teklif yapılmayacak ve ilk gelen teklif kabul edilecektir.

İngilizlerin köklü kulüplerinden Bristol City'nin teklifi kabul edilmiştir. Hedefimiz Play Off'lara kalmaktır...

En Büyük Silahımız ise ateşli ve holigan taraftarlarımızdır...

KULÜP GEÇMİŞİ ve STADYUM

Bristol City Football Club, Bristol'da kurulan ve Football League Championship'te mücadele eden İngiltere futbol kulübü. İç saha maçlarını, şehrin güneybatısında bulunan 21.497 kişi kapasiteli Ashton Gate Stadyumu'nda oynamaktadır. Takımın başında Türk teknik direktör Ersin ÇAKMAK bulunmaktadır.
    1897 yılında kurulana kulüp, bir İngiliz takımı olmasına rağmen 1934'te Galler Kupası'nın sahibi oldu. 1906-07 sezonunda Football League Division One'da elde ettiği ikincilik, tarihindeki en büyük başarısı olarak yer aldı. 1982'den itibaren üç sezon üst üste küme düşerek İngiltere futbol tarihinde bu olayı yaşayan ilk takım oldu.
    1976 ile 1994 yılları arasında kullanılan logoda yer alan kızılgerdan sebebiyle takım için "The Robins" takma adı kullanılmaktadır. Kulüp tarafından resmî olarak yayınlanan replika formalar gibi bazı taraftar ürünlerinde kullanılan logolarda kızılgerdan halen yer almaktadır.

Hazırlık Kampı

Hazırlık kampı cok iyi gecti. 5 maç yaptık ve 5inide kazandık. 3 gol yedik 17 gol attık. Transferlerimizden Liverpool'dan kiraladığımız Suso'nun kamptaki performansını lige yansıtmasını bekliyoruz.

Transferler

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

burda tutturursun inşallah istikrar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yeni takımında başarılar

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    yeni takımında başarılar

Teşekkür Ederim

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    burda tutturursun inşallah istikrar

Abi Ben Zaten İstikrarlı Bi Teknik Direktörüm (=. Sadece Hedeflerime Geç Ulaşmam Canımı Sıkıyo

Nefesler tutuldu. Büyük maraton başladı. 24 takım 46 hafta 1 şampiyon.Yeni menejeri ile Bristol City.Zengin başkanı ile WBA.Yıldız transferleri ile Southampton. Ve diğerleri.Soluk kesen müthiş maçlara sahne olucak Npower Championship League başlıyor...

1.Hafta

Mükkemmel bir maç çıkardık. Rakibe nefes dahi aldırmadık. Armand Traoré'nin yıldızlaştığı maçta 3 puanı aldık.

2. Hafta

Ortada geçen maçta ne olduysa son 13 dakika da oldu. 1-0 öne geçtik,1-1 oldu. Tam 1 puan aldık olsun derken maçın yıldızı Adomah mükkemmel bir uzun şut ile 90+3 de durumu 1-2 ye getirdi ve evimize 3 puanla döndük.

3.Hafta

Şansız bir yenilgi aldık. İlk puan kaybımız. Traoré'yi çok aradık. bi an önce iyileşmesi gerekiyor.

Carling Cup 1. Round

Kolay rakibimiz karşısında hedef bir üst tura çıkmaktı. Başardık ama oynanan futbol beni tatmin etmedi.

Rakibimiz

Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday Football Club halen Football League One'da mücadele eden, İngiltere'nin Güney Yorkshire bölgesindeki Sheffield kenti merkezli futbol kulubü. Sheffield Wednesday İngiltere liglerinin dördüncü ve dünyanın en eski profesyonel kulüplerinden bir tanesidir. 1929'da şu anki ismini alan kulüp 1889'da ortaya çıkan Football Alliance'ın kurucularından biriydi; Wednesday ayrıca yapılan ilk sezonun şampiyonu oldu. The Football League'in kuruluşundan üç yıl sonra, İngiltere'de ligler birleşince, Wednasday'in bu lige katılımı gerçekleşti. Sheffield Wednesday 1992 yılında oluşturulan Premier League'de ise yine kurucu üyeler arasında yer aldı. Takımın en büyük rakibi 100 yıla yakın zamandır Steel City derbisinde karşılaştığı Sheffield United'tır. Barnsley, Leeds United, Bradford City, Huddersfield Town, Rotherham United, Chesterfield ve Doncaster Rovers ekibin rekabet ettiği diğer takımlardır. The Owls (Baykuşlar) lakaplı kulüp, tarihinde dört lig, üç FA Cup ve bir Lig Kupası şampiyonluğu kazandı, ancak 1935'ten beri 1991'deki Lig Kupası zaferi haricinde hiç kupa sevinci yaşayamadı. 1993'te İngiltere'deki iki kupada birden (FA Cup ve Lig Kupası) finale yükselen Wednesday, Wembley'de oynanan iki karşılaşmada da Arsenal'a 2-1 yenilerek kupaları rakibine kaptırmıştı.
    Kulüp iç saha maçlarını, kuzeybatı banliyölerinden Hillsborough'daki, Hillsborough Stadyumu'nda oynamaktadır. 39.812 seyirci kapasiteli stadyum 1899'da, kulübün eski sahası Olive Grove'un kira anlaşması sona erince, inşa edilmiştir.[2]

League Cup 2. Tur

League Cup 3. Tur

4.Hafta

5.Hafta

6
    .Hafta

7
    .Hafta

8
    .Hafta

9
    .Hafta

10
    .Hafta

11
    .Hafta

12
    .Hafta

13
    .Hafta

14
    .Hafta

15
    .Hafta

16
    .Hafta

17
    .Hafta

18
    .Hafta

19
    .Hafta

20
    .Hafta

21
    .Hafta

22
    .Hafta

23
    .Hafta

Lig Tablosu

Oyuncu Verileri

Takım Verileri

Arkadaşlar kusura bakmayın. Oyuna dalmışım öle. Tabi böle güzel sonuclar olunca (=. Neyse kusura bakmayın. Biraz fazla resim var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İtalya'da baya iyi işler yapmışsın ama son haftalarda düşüşe geçmişsin. Düşüşe geçmen senin hevesini kırmış anlaşılan takımdan sıkılmışsın Bristol City'de başarılar dilerim
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

EPL kapıları açılmış

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri