Son maçlar senin için daha tehlikeli, düşmeye oynayan takımlarla oynucaksın rehavete kapılıp mağlubiyet almayasın sakın...
Son maçlar senin için daha tehlikeli, düşmeye oynayan takımlarla oynucaksın rehavete kapılıp mağlubiyet almayasın sakın...
SPOR TOTO 2. LİG 32. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Öldüm öldüm dirildim diyebilirim. Adamlar orta açtı Ekrem abimiz çok güzel bi kafayla golü yazdı kendi kalesine. Ardından bi daha geldiler yine orta açtılar top Ercan'a çarpıp boşta olan forvetlerinin önüne gitti ve boş kaleye gol attılar. Şansımız hiç yoktu diyebilirim 1 topumuz da direkten döndü. Çorumspor ise Adıyaman'a yeniliyordu ancak son dakika golü buldular ve puan farkı yine 1 oldu. Ancak Çorum ve Banban'ın puan kaybetmesi en çok göztepe'ye yaradı aramızda 2 puan kaldı hala liderliğimizi sürdürüyoruz
PUAN DURUMU:
SPOR TOTO 2. LİG 33. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Çok kötü oynadık diyebilirim. Yine kazandık. Birkaç maçtır penaltılar ile kazanıyoruz. Son maçta çok iyi oynamalıyız. Çünkü Göztepe ya da Çorum ile aynı puanda bitirirsek onların averajları fazla olduğu için bizi geçerler. O yüzden tek şansımız galibiyet.
PUAN DURUMU:
Ve korktuğumuz başımıza geldi son hafta yaptığğımız puan kaybı bizi playoff'lara yolladı.
SPOR TOTO 2. LİG 34. Hafta:
MAÇ YORUMU:
Yine öne geçtiğimiz bir maçı kazanamadık. Ne yapalım artık playoff'larda mücadele edeceğiz. Cafercan playoff'larda oynayamıcak 1 ay sakatlandı. Bu bizim için çok kötü oldu.
SPOR TOTO 2. LİG PUAN TABLOSU:
Ve playyoff eşleşmeleri belli oldu diğer maçlar oynandı bir tek bizim maçımız kaldı.
PLAYOF'LAR:
PLAYOFF'LAR 1. MAÇ
MAÇ YORUMU:
Cafercan'ın yokluğunda çok zorlandık ancak Devre arasında transfer ettiğimiz Edim Demir 3 gol ile maçı bize kazandırdı. Maç çok dengeli gitti. Çok iyi başladık diyebilirim ama o oyunu 90 dakikaya yayamayınca işimiz zorlaştı ama tur atlayan taraf olduk.
PLAYOFF'lAR YARI FİNALİ EŞLEŞMELERİ: