Grup liderliğini aldın sanırsam.Rakibinin dişine göre gelmesi muhtemel. ŞL'de önün açık.
![]()
Grup liderliğini aldın sanırsam.Rakibinin dişine göre gelmesi muhtemel. ŞL'de önün açık.
![]()
TariboWest
kardeş sen bu kariyerden zevk alıyormusun yaabari Neymarı 48 ay taksitle almasaydın...
o zaman yapma derim ben şahsen para yoksa gerekirse yapmıyorum altyapıyı kullanıyorum veya yeni pozisyon öğretiyorum ilk sezondan avrupa ligini almışsın hedefin çeyrek finalken başarılı ol tabi ama emekle imkanlarla ol 48 ay tamamen bi hile ben newcastle'ım şu an ligin yarısı geldi 2 m bütçeyle çok güzel transferler yaptım kira olsun yönetime oyuncu aldırmayla olsun ve 10.sıradayım ve müthiş zevk alıyorum![]()
Tatil dolayısıyla güncelleyemedim ssler geliyor.
Ligde oynadığımız maçlar
Lig Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi Oynadığımız Maçlar
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi 1.Tur Rakibimiz
Kolay bir rakip değil.Elimizden geleni yapıp,eleyeceğimizi umuyorum.
Türkiye Kupası Maçlar
Türkiye Kupası Puan Durumu
Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Maç
Üstün oynamamıza rağmen Stoch'a engel olamadık.
STSL 19.Hafta
Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Maç
STSL 20.Hafta
STSL 21.Hafta
STSL 22.Hafta
[YOUTUBE="wC347Cd0m84"]Neymar BJK 1 - 0 FB[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="b9Qo3kAQqVs"]Mustafa Pektemek BJK 2 - 0 FB[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="rW6s-F3EKPk"]Miranda BJK 3 - 0 FB[/YOUTUBE]
STSL 22.Hafta Puan Durumu
Ligde çok fazla berabere kalıyoruz. Buna çözüm bulmak şart. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz ama ligde Fener'den rövanşı aldık. Şimdi Palermo maçına çıkıyoruz.
Şampiyonlar Ligi 1.Tur 1.Maç
STSL 23.Hafta
STSL 24.Hafta
STSL 25.Hafta
Şampiyonlar Ligi 1.Tur Rövanş Maçı
Müthiş gollerle 2-0 kazandık ve Çeyrek Finale yükseldik.Pastore'nin penaltıyı kaçırmasıda yardımcı oldu
Goller
[YOUTUBE="9xeWG6lPEoo"]Mustafa Pektemek BJK 1 - 0 Palermo[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="4SdklTj7ZBI"]Ricardo Quaresma BJK 2 - 0 Palermo[/YOUTUBE]
STSL 26.Hafta
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Rakip : Man. Utd.
Villareal veya Fenerbahçe'yi istiyorduk ama olmadı.Maç sahada kazanılır felsefesiyle mücadele edip elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
STSL 27.Hafta
27.Hafta Puan Durumu