Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Başarılı, yeni sezonda ŞL isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Eden Hazard ve Eren Derdiyok oha diyebilirim sadece herhalde
    Toplamda Hazard 50 maçta 16 gol 49 asist yaptı. Eren ise 50 maçta 51 gol ve 20 asisti var. Gerçekten de ciddi bir performans gösterdiler.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Şampiyonlar liginde kura şanssızlığı sonu erken getirmiş açıkçası. Semih Kaya iyi gelişiyormu Burak abi ?
    Semih Kaya gelişim göstermeye başladı. Özellikle lig maçlarında onu oynatıyorum. Tabi takımın genel olarak lig maçlarında üstün olması onun oyununa da mutlaka yansıyordur. Daha 21 yaşında ve 2-3 sene içinde takımın vazgeçilmezi olacaktır.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    O penaltı kaçmasa skor 2-1'e gelse durumlar çok farklı olabilirmiş ama sağlık olsun.

Şampiyona elenmişiz.Bu sene Avrupa'da tecrübe kazandık diyelim.Seneye daha sağlam bir şekilde yine üst turlarda görmek güzel olur.
    Real Madrid maçında güç farkı sadece son vuruşlarda vardı. Normalde bitirici vuruş yapan oyuncularım tüm şutları kalecinin üzerine vurdu. Gol atamayınca da kaybetmek kaçınılmaz oluyor. Chelsea'yi dışarda yenmeseydim yine turu geçemezdim.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Tebrikler, Karabük küme düşmeseydi iyiydi.
    Bilsem Karabük'e maçı verirdim ama çok şanssız bir döneme denk geldiler. Karabük maçı 100. maçımdı ve oyuncularda 100. maç hediyesi olarak 5 gol attılar.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Başarılı, yeni sezonda ŞL isteriz.
    Şampiyonlar ligini almak gerçekten bu tarz takımlar için zor yada ben beceremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 Türk oyuncun avrupa kalitesinde olunca, diğer oyuncuları zaten bir şekilde (yabancıları) iyi oyunculardan kuruyorsun ve takım çok güçlü oluyor. Örneğin Eren Derdiyok, Arda Turan, Gökhan İnler, Nuri Şahin, Ömer Toprak, Onur Kıvrak (Sinan Bolat) gibi oyuncuları takımında bulundurursan, geri kalan mevkilere dünyanın en iyilerini transfer etmek çok zor değil. Örneğin Alexis Sanchez, Kwadwo Asamoah, Cristian Zapata, Cesar Azpilicueta, Diego Renan. Finansın iyiyse bu sistem seni ileriye götürebilir, tabii bu benim genel felsefem ve görüşümdür

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlık dönemini yine sıkı bir şekilde geçirdim. Genç oyuncuları bol bol deneme fırsatım oldu. Yeni sezona iyi bir şekilde hazırladım.

Transfer ücreti olarak 29 M bir bütçe ayrıldı. Transferde Türk oyunculara yöneldim. Gelecek vaadeden oyuncuları kadroya dahil ettim. Biraz küçülmeye gidiyorum ama kaliteli bir şekilde olacak. 2 tane de yabancı oyuncu ile anlaştım. Danny fiyatının çok çok altında (5 M) ve çok ucuz bir maaşla transfer ettim. 2017'ye kadar 5,250 alacağı için karlı bir transfer diyebilirim. Gonzalo Gurrieri ise geleceğin en büyük oyuncusu olacaktır.

Erday Baydemir ve Erdal Kartal gibi 2 oyuncuyu alt yapıdan üst takıma kaydırdım. Ayhan Akman ve Mustafa Sarp ile yollar ayrıldı.

P. Henrique (Alış 16M) 20 M + %30 satış payı, Manoel (Alış 3.6 M) 10 M + %30 satış payı, Cornel Rapa (Alış 7,5 M) 13,250 + %10 satış payı ile satıldı.

İngiltere Milli Takımının başına geçtim. Geçtikten sonra Türk Milli Takımında yer boşalınca başvurdum ama gelen teklifi kabul etmedim.

sakary Ali Misafir

İngiltere Milli Takımının başına geçtim. Geçtikten sonra Türk Milli Takımında yer boşalınca başvurdum ama gelen teklifi kabul etmedim.
    Yazık.. Tüm başarıların hiçbir değeri yok artık gözümde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Danny değil de, Gökhan İnler 2.6 M Pound? İnanılmaz ucuza bitirmişsin. Mehmet Topal ile birlikte en başarılı transferlerin bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Transferler gayet iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam idolümsüm sayfa sayfa takip ediceğim sayfa sayfa da takip ettim inş devam edersin. müthiş bir sunum var.

bu stancu neymiş böyle yaa bi profilini paylaşabilirmisin kardeş bide kaç yıldız veriliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?

Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Yazık.. Tüm başarıların hiçbir değeri yok artık gözümde..
    Olaya tamamen profesyonel gözle baktım. İngiltere ile daha rahat tanınabilirim. Hatta oradan Brezilya'nın başına geçme gibi bir hedefim var. Oyun oynuyoruz şurda bu kadar kızma bana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Danny değil de, Gökhan İnler 2.6 M Pound? İnanılmaz ucuza bitirmişsin. Mehmet Topal ile birlikte en başarılı transferlerin bence.
    Gökhan İnler ve Mehmet Topal'ı takımlarının belirlediği fiyatla aldım. Mehmet Topal geçen sezonun devre arasından beri transfer listesindeydi. O dönemde uzun pazarlıklar yapmıştım ama 1 M altında anlaşamamıştım. Bu sezon 1 M altına düşünce aldım.

Danny ise 5 M gibi bir ücreti vardı. Takımla sorunu vardı sanırım ve sözleşmesinin bitmesine az kalmıştı. Normalde biçilen fiyatın çok altında aldığım için ucuz olarak değerlendiriyorum.

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Transferler gayet iyi.
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Başarılar hocam idolümsüm sayfa sayfa takip ediceğim sayfa sayfa da takip ettim inş devam edersin. müthiş bir sunum var.
    O kadar ciddi bir sunum yapmıyorum ama teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by cris king View Post
    bu stancu neymiş böyle yaa bi profilini paylaşabilirmisin kardeş bide kaç yıldız veriliyor?
    İlk sezon Stancu'yu satmak için devre arasını bekliyordum. Ancak o süreçteki performansı benide şaşırttı. Stancu'yu oynatan arkadaşlarımız çok gelişim gösterdiğini söylemişti. Ben ilk defa oynatıyorum.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bir saniye İlkay 500K ? FM 2011 mi bu oyun yoksa ben yanlış mı görüyorum nasıl oluyor bu? 11.3 mü?

Ayrıca Taner Yalçın 4.7 M verilecek kadar iyi mi yahu ? Çok merak ettim profilleri vs.
    11.3 ve FM 2011

Bu oyuncuyla ilgili fiyat bilgisine sahip değilim. Senin yorumun üzerine açıp baktım. Eğer çok pahalı bir oyuncuysa Nürnberg'in ligden düşmüş olması ucuz almamda etkili olmuş olabilir.

Taner Yalçın'da Köln'deki performansına göre golcü ve asist yapan bir ortasaha. Ayrıca Türk kategorisinde olması ve genç olması nedeniyle iyi bir tercih diye düşünüyorum.

Transferler gayet iyi. Yabancı oyuncularla beraber bu türk oyuncuları harmanlarsan gercekten süper bi kadro cıkar... ŞL'yi istiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Transferler gayet iyi. Yabancı oyuncularla beraber bu türk oyuncuları harmanlarsan gercekten süper bi kadro cıkar... ŞL'yi istiyoruz...
    Şampiyonlar ligi zor bir kulvar ve gücüm çeyrek finale kadar yetiyor. Umarım kazanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Süper Kupayı kazanmam sürpriz olmasa da farklı bir skor yakalamam beni mutlu etti.

Şampiyonlar Ligi grubunda geçen sezona göre zor bir gruba düştüm. Ancak yine de çıkacağımı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Stancunun hız özelikleri bende ilk sezondan pace 15 accelartion 15 olmuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Stancunun hız özelikleri bende ilk sezondan pace 15 accelartion 15 olmuştu
    Antrenman paketi kullanıyormuydun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Fener maçı tam bir derbi olmuş hocam 4-3 ilk yarı 4-0 2.yarı 4-3 bir gol eksik atsaydın bildiğin Liverpool Ac Milan ŞL maçı gibi olurdu Gonzalo Gurrieri Kurtarmış maçı

Bu arada gerçekten hangi antreman paketi kullanıyorsun ben kullanıyorum bitane fakat oyuncularun hepsi mutsuz oluyor workload ını düşürdüm fakat bu seferde antreman paketinin ayarı falan kalmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by FenoMachine View Post
    Fener maçı tam bir derbi olmuş hocam 4-3 ilk yarı 4-0 2.yarı 4-3 bir gol eksik atsaydın bildiğin Liverpool Ac Milan ŞL maçı gibi olurdu Gonzalo Gurrieri Kurtarmış maçı

Bu arada gerçekten hangi antreman paketi kullanıyorsun ben kullanıyorum bitane fakat oyuncularun hepsi mutsuz oluyor workload ını düşürdüm fakat bu seferde antreman paketinin ayarı falan kalmadı
    Fenerbahçe'ye resmi maçlarda hiç kaybetmedim. O yüzden bir gol eksik atamam.

Antrenman paketi kullanmadan oynuyorum.
    Last edited by DisCo : 05.Ağustos.2011 at 03:02

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Trabzonspor maçına değinmek istiyorum. Trabzonspor benimle oynayana kadar kalesinde gol görmemişti. 7 gol atarak Trabzonspor savunmasının aslında o kadar iyi olmadığını hatırlattım.

Arsenal maçı ise Şampiyonlar Ligi için rüya bir maçtı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ayıp yahu lider adama o kadar atılır mı?

Ben Türk milli takımını almak için yırtındım ama adamlar beni almamak için ellerinden geleni yaptılar şuan Ertuğrul Sağlam var takımın başında.

Bende şuan Brezilya ile 2016 Dünya kupasına katılmak için oynuyorum.Adamlar üst üste Dünya ve Copa Amerikayı finalde kaybetmiş.Başvurum hemen kabul oldu.

Yav o hazardın stancunun ve erenin nası bir performanstır yahu.
    Geçen sezon elinden geleni yapmışsın abi tebrikler Şampiyona yenilmek.
    Bu sezon ii bi fikstürle yarı final görürsek deyme keyfimize.
    Arsenal maçı bunun işareti olabilirmi acaba o nedir ya arsenale 5-1.
    Aynen dediğin gibi rüya .

Kariyerinin ilk sayfasından itibaren hepsini inceledim. Gerçekten çok güzel bir kariyer olmuş.
    İlk sezon hazırlık süreci çok kötü geçmiş ve tabi bunu taktiğe ısınma olarak yorumlamak lazım;
    Son sezonda da real'e elenmek kötü olmuş fakat olsun daha iyisi için aşılacaktır bunlar.
    başarılar aynen devam..

ŞL. dediğin gibi zor bir kulvar. Ama o potansiyel var bu takımda. Yarı final rüya olmaz. Tabii Fikstür avantajı da olması lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arsenal'e 5 atmak güzel oluş.Hazard'ı hangi sistem ve görevde oynatıyorsun ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ayıp yahu lider adama o kadar atılır mı?

Ben Türk milli takımını almak için yırtındım ama adamlar beni almamak için ellerinden geleni yaptılar şuan Ertuğrul Sağlam var takımın başında.

Bende şuan Brezilya ile 2016 Dünya kupasına katılmak için oynuyorum.Adamlar üst üste Dünya ve Copa Amerikayı finalde kaybetmiş.Başvurum hemen kabul oldu.
    Trabzonspor'a attığım gol sayısını artık ben bile sayamıyorum.

Milli takım konusuna gelince normalde dediğin gibi özellikle ilk yıllarda başarı yakalasan bile Türk milli takımının başına gelemiyorsun. Ne teklif geliyor ne de senin başvurunu kabul ediyorlar. Bende kariyerim için İngiltere'yi seçtim. Seçtikten sonra normalde başvurmazdım ama çoğu takım benle oynadığı maçtan sonra teknik direktörünü kovuyor. Ertuğrul Sağlam boştayken acaba beni kabul edecekler mi diye merak ettim. O yüzden başvurdum hayret kabul ettiler. Ben sözleşmeyi kabul etmeyince yine Ertuğrul Sağlam başa geçti.

Quote Originally Posted by ahmed0393 View Post
    Yav o hazardın stancunun ve erenin nası bir performanstır yahu.
    Geçen sezon elinden geleni yapmışsın abi tebrikler Şampiyona yenilmek.
    Bu sezon ii bi fikstürle yarı final görürsek deyme keyfimize.
    Arsenal maçı bunun işareti olabilirmi acaba o nedir ya arsenale 5-1.
    Aynen dediğin gibi rüya .
    Türkiye ligi için bu performans bana göre normal çünkü gerçekten karşıdaki takımların gücü benimkinin yanından geçemiyor. Galatasaray'ı bir kenara koyuyorum ligdeki 11 takımın bütçesini toplayınca ancak benim bütçem kadar ediyor. Bu tarz bir başarının gelmesi işte bu anlamda iyidir. Yoksa Avrupa'da ciddi takımlar karşısında döküldüm. R. Madrid örneği gibi.

Quote Originally Posted by partizanlion View Post
    Kariyerinin ilk sayfasından itibaren hepsini inceledim. Gerçekten çok güzel bir kariyer olmuş.
    İlk sezon hazırlık süreci çok kötü geçmiş ve tabi bunu taktiğe ısınma olarak yorumlamak lazım;
    Son sezonda da real'e elenmek kötü olmuş fakat olsun daha iyisi için aşılacaktır bunlar.
    başarılar aynen devam..
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Arsenal'e 5 atmak güzel oluş.Hazard'ı hangi sistem ve görevde oynatıyorsun ?
    4 2 2 2 'de sol/sağ açıkta oynuyor. Gizli forvet özelliği verdim ama gol vuruşlarında biraz sorun var. O yüzden kanat olarak oynatıyorum ve topu sürüp dip çizgiye inmesini sağlıyorum. Zaten çift forvet geriden gelen 2 ortasaha ve diğer kanattaki adam içeri katedince birisi golü yapıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Musa Çağıran'ı satmadıysan kullan ligde özellikle .Güzel gelişim gösteriyor bende .Bu arada başarılar takipteyim .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Musa Çağıran'ı satmadıysan kullan ligde özellikle .Güzel gelişim gösteriyor bende .Bu arada başarılar takipteyim .
    Seneye fikrim değişmezse mutlaka onu kullanacağım. Şuan aldığım oyuncular daha kaliteli olduğu için tercihimi onlardan yana kullanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligde duraklama dönemine girdim ama Avrupa'da saydırmaya devam ediyorum. Kendi sahamda böyle gollü kazanırsam elenmek biraz zor olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence artık bu oyuna fazla geliyorsun Burak, hep puan kaybı yaşadığın takımlar Bank Asya'dan Süper lige çıkmış takımlar, biraz güçlü takımlara karşı fazla ciddiye alıp çok yükleniyorsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Transferler çok güzel bu kadroyla ŞL de en az yarı final oynarsın

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri