2. HAFTA RAKİP: SİVASSPOR
RAKİBİ ATAĞA BOĞMAMIZA RAĞMEN BİR TÜRLÜ GOL ATAMADIK.
2. HAFTA RAKİP: SİVASSPOR
RAKİBİ ATAĞA BOĞMAMIZA RAĞMEN BİR TÜRLÜ GOL ATAMADIK.
BEST PLAY-OFF 1. MAÇ RAKİP: PSV
2. MAÇ
PSV Yİ HER İKİ MAÇTADA EZDİK ADETA
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI AÇIKLANDI İŞTE GRUPLAR
ÜLKEMİZDEN 2 TAKIM TEMSİL EDİCEK A GRUBUNDA FENERBAHÇE
H GRUBUNDA GENÇLERBİRLİĞİ
BİZİMDE GRUBUMUZ KOLAY DEĞİL GENÇLERBİRLİĞİNİNDE TABİ KADRO BAKIMINDAN BU GRUPTAN 2. OLARAK ÇIKACAĞIZ GİBİ GELİYOR.
STSL 4. HAFTA RAKİP: MANİSASPOR
STSL 5. HAFTA RAKİP: KARABÜKSPOR
Neymar'dan memnun musun?![]()
TariboWest
SPOR TOTO SÜPER LİG 6. HAFTA RAKİP: BURSASPOR
SON DERECE RAHAT BİR MAÇTI VE KAZANDIK
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU
1. HAFTA RAKİP: HAPOEL TELAVİV
İSRAİLDE ÇOK RAHAT BİR GALİBİYET
6. HAFTA RAKİP: GENÇLERBİRLİĞİ
7. HAFTA RAKİP: ERCİYESSPOR
7. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU
Çok iyi ilerliyoruz artık önümüzdeki Real Madrid maçına bakacağız
''Yorumlarınızı Bekliyorum,Arkadaşlar''
2. HAFTA RAKİP: REAL MADRİD
Çok güzel oynamamıza rağmen kaybettik,son dakikalarda madridi abluka altına ladık fakat sonuç gelmedi ve sonunda ne yazıkki mağlup olduk.
Ligde toparlamışsın ve liderliği almışsın.
Şampiyonlar Liginde Ajax maçların kaderini belirleyecektir. Eğer Tel Aviv maçlarından 6 ve Ajax maçlarından da 4 puan çıkartırsan en az 2. olarak ŞL'ye devam edersin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
8. HAFTA RAKİP: KONYASPOR
9. HAFTA RAKİP: KARŞIYAKA,
2 maçtada zorlandık ama yinede iyi puanlar aldık.
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU 3. HAFTA RAKİP: AJAX
GRUPTAN ÇIKMA ŞANSIMIZI ZORA SOKTUK!!
10. HAFTA RAKİP: BELEDİYE
11. HAFTA RAKİP: ANTEPSOR
11. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU
SON İKİ HAFTADA ALDIĞIMIZ PUAN KAYIPLARI BİZİ LİDERLİK KOLTUĞUNDAN ETTİ EN KSIA SÜREDE LİDERLİĞİMİZİ ELE ALICAĞIZ.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4. HAFTA RAKİP: AJAX
GRUPTAN ÇIKMA KONUSUNDA TEKRAR UMUTLANIYORUZ
ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBU 4. HAFTA SONU OLUŞAN PUAN DURUMU:
12. HAFTA RAKİP: TRABZONSPOR
KAYBETMEYE TAHAMÜL EDEMEĞİMİZ BİR MAÇTA KAYBETTİK YAZIK OLDU. NEYMAR,ENEARAMO,NİANG SAÇ BAŞ YOLDURTTU.
13. HAFTA RAKİP: GALATASARAY
GALATASARAYI BİLE YENEMEDİKBU TAKIM HER MAÇ SAÇ BAŞ YOLDURTUYO.
ŞL`den çıkacağına inanıyorum. TS maçı kötü geçmiş ve liderlik yolunda yara almışsın ama toparlayıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceksin buna inanıyorum. Ayrıca ilk sezondan Gençlerbirliği nasıl olmuşta şampiyon olmuş hayret. Zahmet olmaz ise Gençlerbirliği`nin ŞL grubunu koyarmısın yani puan durumunu. Merak ettimde ne yapmış orada.![]()
Başarılar kardeş Gençlerbirliği şampiyonluğu enterasan olmuş kesin Ermin Zec den dolayı olmuşlardır her kariyerimde belalı 2-3 forvetlerden birigelelim sana Dante tam bir fos kardeşim o konstantrasyonla çok hatalı maçlar çıkarır ve çok puan kaybetmene sebep olur defansta sorunun var Stochu kiralamasn Stoch Dia Neymar çok fena iş yaparlardı.
Şu kadro dizilişini bi koyarmısın nasıl oynatıyorsun seçimlerin nasıl merak ettim
Şl de iş sıkıntılı gibi ama belli de olmaz![]()
Ligde ise son 2 mağlubiyet olmamış fakat Şampiyonluk gelecekdir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Teşekkür ederimEvet ts ve gs maçları çok kötü oldu inş şl de gruptan çıkcaz
Gençlerbirliğ grupta 3. sırada 3 puanı var barçanın grubununda birazdan onları koyarım tabi
Öncelikle teşekkürlerErmin zec olmasaydı zaten gençler şamp. olamazdı
Danteye gelince benim en çok beğendğim defans oyuncularından biri şuan çok iyi oynuyor hata yok denecek kadar az yapıyor yoboyla uyum içindeler
Stochu yabancı sınırlamasından dolayı kiraladım bide neymarı alınca kanatta oynatıyorum neymarı ondan dolayı stocha yol gözüktü :9 Dizilişimi elbette koyarım saat 22 gibi koycam
Teşekkürler turgut abiİnş. Şl de de gruptan çıkcaz. Lİgde zaten şampiyonluk farz bize
![]()
GANSO KARDEŞİM BU SENİN İÇİN GENÇLERBİRLİĞİNİ ŞL DEKİ DURUMU:
RasAnt kardeşim bu da senin için
Not: Semihin yerine orada Niang oluyo genelde fakat yabancı sınırlmasından dolayı bazen semih oynatıoyorum![]()
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 5. HAFTA RAKİP: HAPOEL TELAVİV
ŞL 5. HAFTA PUAN DURUMU
ZOR DA OLSA KAZANMAYI BİLDİK. GRUPTA 2. SIRAYA YÜKSELDİK FAKAT SON MAÇ MADRİD DEPLASMANI EN AZINDAN 1 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKCAĞIZ.
SPOR TOTO SÜPER LİG 14. HAFTA RAKİP: BEŞİKTAŞ
ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
ARKADAŞLAR PRREMİER LİGDEN YENİ BİR KARİYER AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM TABİ BU KARİYERİ DE KAPATMAK İSTEMİYORUM BU BİR SÜRELİĞİNE BEKLEMEDE KALCAK BİRAZCIK BÜYÜK TAKIMLA ÇALIŞMAK İSTİYORUM