1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar...| Fenerbahçe Sezon No: 2 |

Hybrid View

ŞL`den çıkacağına inanıyorum. TS maçı kötü geçmiş ve liderlik yolunda yara almışsın ama toparlayıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceksin buna inanıyorum. Ayrıca ilk sezondan Gençlerbirliği nasıl olmuşta şampiyon olmuş hayret. Zahmet olmaz ise Gençlerbirliği`nin ŞL grubunu koyarmısın yani puan durumunu. Merak ettimde ne yapmış orada.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gansoo View Post
    ŞL`den çıkacağına inanıyorum. TS maçı kötü geçmiş ve liderlik yolunda yara almışsın ama toparlayıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceksin buna inanıyorum. Ayrıca ilk sezondan Gençlerbirliği nasıl olmuşta şampiyon olmuş hayret. Zahmet olmaz ise Gençlerbirliği`nin ŞL grubunu koyarmısın yani puan durumunu. Merak ettimde ne yapmış orada.

Teşekkür ederim Evet ts ve gs maçları çok kötü oldu inş şl de gruptan çıkcaz Gençlerbirliğ grupta 3. sırada 3 puanı var barçanın grubununda birazdan onları koyarım tabi

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Başarılar kardeş Gençlerbirliği şampiyonluğu enterasan olmuş kesin Ermin Zec den dolayı olmuşlardır her kariyerimde belalı 2-3 forvetlerden biri gelelim sana Dante tam bir fos kardeşim o konstantrasyonla çok hatalı maçlar çıkarır ve çok puan kaybetmene sebep olur defansta sorunun var Stochu kiralamasn Stoch Dia Neymar çok fena iş yaparlardı.

Şu kadro dizilişini bi koyarmısın nasıl oynatıyorsun seçimlerin nasıl merak ettim

Öncelikle teşekkürler Ermin zec olmasaydı zaten gençler şamp. olamazdı Danteye gelince benim en çok beğendğim defans oyuncularından biri şuan çok iyi oynuyor hata yok denecek kadar az yapıyor yoboyla uyum içindeler Stochu yabancı sınırlamasından dolayı kiraladım bide neymarı alınca kanatta oynatıyorum neymarı ondan dolayı stocha yol gözüktü :9 Dizilişimi elbette koyarım saat 22 gibi koycam

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şl de iş sıkıntılı gibi ama belli de olmaz

Ligde ise son 2 mağlubiyet olmamış fakat Şampiyonluk gelecekdir
    Teşekkürler turgut abi İnş. Şl de de gruptan çıkcaz. Lİgde zaten şampiyonluk farz bize

Mesaj Yetkileri