1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: FM 2008 için 2011-2012 Sezonu Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    -iskender ve ibrahim'in sözleşmesinin fesh edildiğine dair bir haber görmedim şimdiye kadar ama düzeltirim.

-personel kadrosu işine girersek bu işin içinden çıkamayız, teknik direktör ve genellikle eğer çok biliniyorsa yardımcı antrenörleri ayarlıyorum onun dışındakiler çok uzun iş, ama mesela hasan şaş, ümit davala, taffarel gibi isimlere gs kadrosunda yer verdim, bunun sebebi bunları gezdiğim sitelerde haber olarak yakalayabilmem.

-eden hazard ve neymar'ın pa'larının -10 olması lazım ama bir daha bakayım, genç oyuncuları çok abartmamamdaki sebep; yaş büyültmek istemiyorum (balotelli ve stoch'u büyültmek zorunda kaldım.) zira 15-16 yaşındaki isimleri acayip abartınca, bedelsiz kaybediyorsunuz. onun yerine -10 pa yaptım yine de elde tutmak çok zor oluyor, bedelsiz gidiyorlar. dikkat ettiysen neymar hemen kapılıyor.

-2007 yılından bu yana emekli olan antrenörler ve oyuncuları öğrendiğim andan itibaren temizlemeye çalışıyorum. yeni çıkan isimleri ise elimden geldiği kadar düzgün şekilde eklemeye yardımcı oluyorum.

- bütçeler konusuna gelince bunu daha önce de açıkladım, bu konuda benim yapabileceğim şeyler sınırlı, hiç bir kulüp bütçesini kamuoyuna açıklamıyor, bu yüzden çok değişiklik yapmama taraftarıyım, bir konu daha var ki; editörde kulüplerin finans ayarları biraz karışık, ama çok belirgin takımları düzelttim mesela man city ve malaga ''sugar dady'' pozisyonundalar, siz başkandan bütçe istedikçe bütçe vermeye devam edecekler.. özellikle bazı belirgin kulüplerin de borçlarını sildim tamamını hatırlamıyorum ama göztepe ve leeds united'ı örnek verebilirim, zaten dev kulüplerin çogu zengin durumda onlarda çok büyük gelişmeler olmadığı için değişmeler de yok.. şunu da söylemem lazım, finans konusundaki gelişmeler benim deneme kariyer açtıgım kulüplere bağlı sonuçta tek başıma iş yapıyorum, göztepe ve leeds ile oynamasaydım onları da düzeltmek aklıma gelmezdi.
    bak sana tavsiye fm 2012 yi bekle öyle yama çıkar oradan bütün hepsini al ne varsa aklında olan yazarsın yamasını hazırlarsın olur biter en kolayı bence fm 2012 yi beklemek olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    bak sana tavsiye fm 2012 yi bekle öyle yama çıkar oradan bütün hepsini al ne varsa aklında olan yazarsın yamasını hazırlarsın olur biter en kolayı bence fm 2012 yi beklemek olacak
    fm 2012'yi beklersek çok zaman kaybı olur. zaten pc'im fm 2009'u bile zor çalıştırdığı için bu oyunu oynuyorum halen, yoksa zevkten değil. o yüzden 2012'yi çalıştırması hayal olur.

bu arada bazı düzeltmeler ve yeni transferleri ekledim, şimdi upload ediyorum, 1-2 saat içinde koyarım buraya.

Mesaj Yetkileri