1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Orta saha alacağımıza bir sağ bek alsaydık daha iyi olurdu.Yine de hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.
    Aynen. Bu transferin yerine bir sağ bek alıp, bir de o düşünülen forveti alarak transferi kapatabilirdik. Duruma göre de devre arası alırdık yine eksik bölgeye 1-2 isim. Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Aynen. Bu transferin yerine bir sağ bek alıp, bir de o düşünülen forveti alarak transferi kapatabilirdik. Duruma göre de devre arası alırdık yine eksik bölgeye 1-2 isim. Gereksiz bir transfer olduğunu düşünüyorum, hayırlısı.
    Aslında bakarsak Ernst-Guti-Aurellio'nun yaşları toplamının 100 olmasından dolayı,pek aciliyeti olmasa da böyle bir transfer lazımdı.Ancak sağ bek ve forvet transferinin aciliyeti (forvet alınacak deniliyor) çok çok daha öncelikliydi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aslında bakarsak Ernst-Guti-Aurellio'nun yaşları toplamının 100 olmasından dolayı,pek aciliyeti olmasa da böyle bir transfer lazımdı.Ancak sağ bek ve forvet transferinin aciliyeti (forvet alınacak deniliyor) çok çok daha öncelikliydi.
    Evet katiliyorum. Guti Ernst Aurelio 30+ ve Fernandes, Necip ve Julio (Veli ve Muhammed'de var)

Mesaj Yetkileri