1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: 30 bin liraya taksitle bedelli askerlik

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bedelli askerlik yapabilmek için 30 yaşına kadar nasıl askere gitmemenin yöntemi nedir peki?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bedelli askerlik yapabilmek için 30 yaşına kadar nasıl askere gitmemenin yöntemi nedir peki?
    Aklıma ilk gelen açıköğretim okumak...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlk önce 4 yıllık üniversiteyi bitiryorsun, ardından 2 yıl yüksek lisans ardından açık öğretimde 4 yıllık bir bölüm son olarakta 2 yıl tecil ettiriyorsun. Eğer hala yaş 30u tutmuyorsa açık öğretimin 8 yıla kadar yolu var
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İlk önce 4 yıllık üniversiteyi bitiryorsun, ardından 2 yıl yüksek lisans ardından açık öğretimde 4 yıllık bir bölüm son olarakta 2 yıl tecil ettiriyorsun. Eğer hala yaş 30u tutmuyorsa açık öğretimin 8 yıla kadar yolu var
    Artık bunu yapamıyorsun. 2. üniversite okuyorsan tecil hakkın olmuyor.

Bitirdiği eğitim-öğretim kurumunun dengi veya daha aşağı seviyedeki (2 yıl süreli meslek yüksek okulunu bitirip tekrar 2 yıl süreli bir başka meslek yüksek okulunda/4 yıl süreli bir fakülteyi bitirip, tekrar 4 yıl süreli bir başka fakülte veya 2-3 yıl süreli bir yüksek öğrenim kurumunda okuyanlar) bir okulda okuyanların öğrencilikleri nedeniyle askerlikleri ertelenmemektedir.

Mesaj Yetkileri