Sayfa 5 / 26 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ALEN MARKARYAN View Post
    Yatili okulda okuyorum , yan yatagimdaki kardes Karsli onun icin okuyodum zevk aldim baya ama temani begenmedim saka bi yana kars icin devrim olmus regenlere iyi bak 3. sene bedavaya gelen bircok oyuncu bak scout al gonder falan aklima bisey gelmiyor suanlik devamini bekliyoruz merakla
    Teşekkür ederim ilk başta oyuncular gelmiyordu ama şimdi geliyorlar. Şimdiden anlaştığım oyuncular da var. Bir de yabancı hakkımda olacak. Seneye için iyi bir kadro kurmaya çalışcam. Temayı değiştirmeyi düşünüyorum hiç beğenilmedi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu oyun hileli arkadaş. Türkiye kupası final maçını izliyorum sabri beşiktaşa 35 metreden gol attı. Bildiğin hileli

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligin son haftasında taraftarlara galibiyet hediye isterdik ama olmadı
    [url=http://bit.ly/c25MCx][/url
    Taraftarlar maç sonunda sahaya indi ve şampiyon olan futbolcuları omuzlarına alarak sevinç gösterilerinde bulundular

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vee yönetimimizde şampiyon olan takımımıza müjdeyi verdi. Stadın kapasitesini 5bin den 10bin e çıkarcaklar. Bunun için harcayacakları 617k yı nerden bulcaklar onu hiç bilmiyorum

Sabri 35 metreden kaleyi bile bulduğu bir şut atsa o oyunda bir sorun vardır

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bugün kulübümüzü tarihinde ilk defa Bank Asya 1. ligine çıkartan Enes YİĞİT konuğumuz.İlk önce ofspor maçından sonra bize verdiği sözü tuttuğu için ona çok teşekkür ediyoruz

- Hoş geldiniz ,sizi burada tekrar konuk etmek gerçekten çok güzel

E: Bende tekrar burada olmaktan mutluyum. Davetiniz için teşekkür ederim

- Harika geçen bir sezonun sonuna geldik. Neler söylemek istersiniz ?

E: Dediğiniz gibi harika bir sezondu. İmkansızı başardık diyebilirim. Futbolcularımı , yardımcılarımı , yönetimi ve emeği geçen herkesi kutlarım

- Böyle bir başarı bekliyor muydunuz sezon başında ?

E: açıkçası beklemiyordum. Oyuncularım beni gerçekten şaşırttı diyebilirim

- Peki bundan sonraki çalışmalarınız neler olacak ?

E: Transfer sezonuna gireceğiz. 1. lig zorlu bir mücadele. Orayı kaldırabilecek , orada da başarı kazanabilecek bir kadro kurmayı planlıyorum tabi şartlar uygun olursa...

- Transfer sezonu başlayacak yakın bir zamanda. hangi bölgelere transfer düşünüyorsunuz ?

E: Forvette zayıf kaldığımızı rahatlıkla söyleyebilirim öncelikli amacımız orası olacak. Kale içinde arayışlarımız olabilir. 36 maçta 38 gol yiyen Kerem İNAN biraz şüphe uyandırdı bende

- Birinci ligin kuralları gereği yabancı transferler yapabilirsiniz. Yabancı oyuncular almayı düşünüyor musunuz ?

E: Benim önceliğim yerli futbolculardan yana. Ama daha iyi özellikte yabancı oyuncu bulursak ve bize de uygun olursa niye olmasın alabiliriz

- Transfer çalışmalarına başladınız mı ?

E: Amacım Karsspor'u iyi yerlere getirmek bu yüzden hep çalışıyoruz. Bu yüzden transfer çalışmalarını hiç durdurmadık ki

- Kesin bir şey var mı transfer olarak ?

E: Kontratı biten bir kaç oyuncuyla önümüzdeki sezon için anlaştık. Ama şimdi kesin bir şey söylemiyeyim göreceksiniz zaten

- Yeni sezondaki hedefiniz nelerdir ?

E: Bu biraz da yapacağımız transferlerin kalitesine ve takımına uyumuna bağlı o yüzden şimdiden bir şey söylemeyeyim

- Son olarak yönetim stadın kapasitesinin arttırılması için çalışmalara başlandığını duyurdu. Neler söylemek istersiniz ?

E: Buradan yönetime teşekkür etmek isterim. Karsspor için ellerinden geleni yapıyorlar. Şampiyonluğumuzu da böyle ödüllendirdiler. Teşekkür ederim bir kez daha

- Bu hoş sohbet için teşekkür ederiz

E: Asıl ben davetiniz için teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    Sabri 35 metreden kaleyi bile bulduğu bir şut atsa o oyunda bir sorun vardır
    Bence de video koymayı bilsem o mükemmel golün videosunu koymayı isterdim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligdeki son puan durumu ;

Takım verileri ;

Oyuncu verileri ;

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Turnuvalar ;

Spor Toto Süper Lig ;

La Liga ;

Seri A ;

English Premier Division ;

Euro Cup ;

Şampiyonlar Ligi ;

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ne ?

Ben ? ManU ? hııııı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Ne ?

Ben ? ManU ? hııııı ?
    obaaaaaaa

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    obaaaaaaa
    Ne oldu anlamadım ya bir anda karşıma çıktı şok oldum. Ama isterse barcelona istesin Karssporu bırakıp gitmem :P

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

flaş haber !
    Bank Asya 1. Liginin yeni ekibi Karsspor Manchester United takımının alt yapısından bir yıldız adayıyla anlaştığı haberini aldık. acaba kim bu yıldız futbolcu ?

obaaaaaaa
    senin ünün taa ingiltere varmış

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    senin ünün taa ingiltere varmış
    Nasıl oldu bende anlamadım. Ama şaka yapıyorlar ya. O kadar kulüple adım geçiyor kimseden tık yok

Nasıl oldu bende anlamadım. Ama şaka yapıyorlar ya. O kadar kulüple adım geçiyor kimseden tık yok
    hakkaten diger klüplerdede adın geçmişdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hakkaten diger klüplerdede adın geçmişdi
    Menejerlikten önceki kariyerimi profesyonel oyuncu olarak yapmıştım o yüzden bir itibarım vardı bir de %78 lik galibiyet oranım olunca adım geçiyor ama sadece adım geçiyor

Bence de video koymayı bilsem o mükemmel golün videosunu koymayı isterdim
    Aman koyma yüreğim dayanmaz.CL'yi ne zaman alıyorsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aman koyma yüreğim dayanmaz.CL'yi ne zaman alıyorsun
    Ama gol gerçekten güzeldi 90 a gitti
    az kaldı az adım adım gidiyorum. Transfer dönemi de iyi gidiyor iddialı bir şekilde geliyorum

Ama gol gerçekten güzeldi 90 a gitti
    az kaldı az adım adım gidiyorum. Transfer dönemi de iyi gidiyor iddialı bir şekilde geliyorum
    CL'yi alamdan benden kurtulamazsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

CL'yi alamdan benden kurtulamazsın
    O zaman baya bi takip etmen gerekecek

O zaman baya bi takip etmen gerekecek
    O konuda bi sıkıntın olmasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Menejerlikten önceki kariyerimi profesyonel oyuncu olarak yapmıştım o yüzden bir itibarım vardı bir de %78 lik galibiyet oranım olunca adım geçiyor ama sadece adım geçiyor
    Hım bunlar etkili mi acaba ben Pazar ligi oyuncusu olarak açtım o zaman bana hiç teklif gelmez

valla o nereden seçiliyor önceki yapdıgı menejerin ben ne seçdigimi nerden görürüm

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hım bunlar etkili mi acaba ben Pazar ligi oyuncusu olarak açtım o zaman bana hiç teklif gelmez
    Kupalar aldıkça ve başarılar kazandıkça zaten kendiliğinden yükseliyor itibar. Ilk başlarda alamazsın sadece o kadar

valla o nereden seçiliyor önceki yapdıgı menejerin ben ne seçdigimi nerden görürüm

Bu kısımdan yapılıyor eğer uluslararası oyuncu yaparsan itibarın direk kıtasal oluyor ve oyuncuların senin takımına gelmesi biraz daha kolaylaşıyor tercih sebebi seninle çalışmak oluyor. Tabi bu küçük takımlarda geçerli. Profesyonel yaparsan da ülkesel bir itibarın oluyor bu da yine iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O konuda bi sıkıntın olmasın.
    Takım gerçekten iyi. Hazırlık maçında Kayserispor u 7-0 yendim. İlk dakikalarda kırmızı kart görmelerinin etkisi vardı ama yine de kayseri yani

Kupalar aldıkça ve başarılar kazandıkça zaten kendiliğinden yükseliyor itibar. Ilk başlarda alamazsın sadece o kadar

Bu kısımdan yapılıyor eğer uluslararası oyuncu yaparsan itibarın direk kıtasal oluyor ve oyuncuların senin takımına gelmesi biraz daha kolaylaşıyor tercih sebebi seninle çalışmak oluyor. Tabi bu küçük takımlarda geçerli. Profesyonel yaparsan da ülkesel bir itibarın oluyor bu da yine iyi
    hmm ben ne yapmışımdır acaba otomatik hangisioluyor bunların :

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

hmm ben ne yapmışımdır acaba otomatik hangisioluyor bunların :
    Pazar ligi oluyor sanırım ;Ben bütün kariyerime öyle başlarım daha zevkli oluyor. En düşükten en yükseğe

Pazar ligi oluyor sanırım ;Ben bütün kariyerime öyle başlarım daha zevkli oluyor. En düşükten en yükseğe
    herkes şampiyonlar liginden biz pazar liginden oluyoruz mahmut paşa pazarı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

flaş haber !
    Bank Asya 1. Liginin yeni ekibi Karsspor Manchester United takımının alt yapısından bir yıldız adayıyla anlaştığı haberini aldık. acaba kim bu yıldız futbolcu ?
    Evet merak ettik kim ? Merida mı?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 26 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri