Sayfa 7 / 26 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    iyi gidiyorsun yenilgi almadın şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile
    3 beraberlik aldık onlarda hep kendi sahamızda. Çim değil sahamız. O oyunumuzun seriliğini etkiliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu
    haddini bil dediler he

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

haddini bil dediler he
    aynen öyle oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarıda geriye düştük ve oyunumuz da iyi değildi. Devre arasında takıma kızdım ve değişiklik yaptım maçı çevirdik.Maçtan sonra da kalecim devre arasındaki konuşmamı övmüş Kornerden bulduğumuz 2 gol bize yardım etti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Forvetlerimden verim alamadım bugün ama diğer faktörler kendini gösterdi ve 3 puanı alıyoruz bu deplasmandan da. Beklenilmedik bir şekilde iyi gidiyoruz. Puan farkı 9 a çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Beklenmedik bir skor daha. İlk yarıda çok Konya atak yapmaya çalıştı ama golleri benim takımım buldu. 3-0 la araya girdik ve sonrasında maçı rahat bitirdik

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.
    Teşekkür ederim. Bu kadarını bende beklemiyordum açıkçası

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rahat bir galibiyet daha aldık. Forvetlerimi bir türlü anlayamadım. Bir maç çok iyiler bir maç kötü. Bu maç kötü günlerindeydi gol atamadılar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsspor kupada da çok farklı. ilk 15dk sonunda 3-0 öndeydik ve maçın rahat geçeceği belli oldu.Keane iki güzel gol attı bir de asist yaptı. uzaktan vuruşları da iyiymiş onu öğrendim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Önemli duyuru!

Az önce elektrikler gitti. Altay maçı tekrar oynayacağım ne yazık ki. Ankara eryaman 3. etap da oturanlar bana hak verecektir. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu sefer ilki gibi farklı kazanamadık ama rahat bir galibiyet alıp üst tura çıktık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kupada farklı bir galibiyet daha. Bunu anladım benim oyuncularım kızınca akıllanıyorlar. İlk yarı 0-0 bitti devre arasında takıma kızdım ve değişiklik yaptım bir yarıda 5 gol attılar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Karsspor durdurulamıyor. Kupada aldığı galibiyetlerle turları geçen karsspor lig maçında da göztepe yi farklı geçiyor ve liderliğini açık arayla sürdürüyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kupada Şanslı bir kura geçtik. Galatasaray Fenerbahçe gibi ekipler varken biz Hacettepe ile eşleştik ve onları da deplasmanda farklı geçip bir üst tura çıktık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligin son sıralarından kurtulmaya çalışan ve puan almaya çalışan rakibimize bu şansı tanımadık ve onları yenerek galibiyet serimizi devam ettirdik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligdeki önemli rakiplerimizden Karşıyaka yı kupada yenmeyi başardık. Ligde kendi evimizde oynadığımız maçta berabere kalmıştık. İlk yarıyı 1-0 geride kapattık. Oyuncu değişikliğiyle başladık ikinci yarıya ve 2-1 öne geçtik ama uzatma dakikalarının neredeyse son saniyesinde yediğimiz golle oyun uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk devresinde skor değişmedi ama sonraki 15dk da takımım 2 gol bularak bir üst tura çıktı.Takımım çeyrek finale çıkarak büyük bir başarı gösterdi. Bunda kura şansı da vardı ama bu sefer şans bizden yana değil rakibim Beşiktaş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İlk yarının ardından oluşan puan durumu ;

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

İlk yarının ardından oluşan puan durumu ;
    Baya iyi gidiyorsun sende farkla ile çıkacaksın herhalde süper lige Bir de bu Ahmet Kesim defans oyuncusu değil mi GS de ki? Kaç tane gol atmış öyle? Umarım korner bugını kullanmıyorsundur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mükemmel bir galibiyet daha. Ligin açılış maçında deplasmanda 3-0 yendiğimiz rakibimizi 2. yarının açılış maçında kendi evimizde 4-1 yeniyoruz ve galibiyet serimizi devam ettiriyoruz. Sağ açık oyuncumuz Mahmut Temur 3 asistle yıldızlaşıyor. Şuana kadar hiç yenilgi almadım. Bu duruma kıllanan arkadaşlar merak etmeyin yalnız değilsiniz bende kıllanıyorum bu duruma ama takım yeniyor yapabileceğim bir şey yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baya iyi gidiyorsun sende farkla ile çıkacaksın herhalde süper lige Bir de bu Ahmet Kesim defans oyuncusu değil mi GS de ki? Kaç tane gol atmış öyle? Umarım korner bugını kullanmıyorsundur
    ikinci yarı takım tamamen batmazsa çıkcağız sanırım evet galatasaraydan sezon başında aldım yani sözleşmesi bitmişti biz imzaladık. Sanırım istemeden de olsa kullanıyorum bug ı oyuna başladığımdan beri hiç ayarlamadım ne korneri ne frikikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ikinci yarı takım tamamen batmazsa çıkcağız sanırım evet galatasaraydan sezon başında aldım yani sözleşmesi bitmişti biz imzaladık. Sanırım istemeden de olsa kullanıyorum bug ı oyuna başladığımdan beri hiç ayarlamadım ne korneri ne frikikleri
    Bak olmadı şimdi bu sen bir kadronu SS'lesene kim nasıl oynamışş kaç gol atmış v.s bu arada yeni aldığın ingiliz forvette baya iyi oynamış. Gelene geçene 5 atmışsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Rüyaydı gerçek olmadı. Takımım çok iyi bir savunma yaptı. Pozisyonda bulduk ama kalite farkı ortaya çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bak olmadı şimdi bu sen bir kadronu SS'lesene kim nasıl oynamışş kaç gol atmış v.s bu arada yeni aldığın ingiliz forvette baya iyi oynamış. Gelene geçene 5 atmışsın
    Keane gol sayısı olarak takımı sırtladı bu arada buyur dostum ;

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

hım iyi iyi. Kötü Ahmet Kesimden böyle bir canavar yarattın ya helal olsun hangi takım(lar) izliyor Ahmet Kesimi merak ettim

Bekle bizi Spor Toto Süper Lig geliyoruz.

Başarılarının Devamını Dillerim

Keane gol sayısı olarak takımı sırtladı bu arada buyur dostum ;
    bomba gibi karspor digor spor :P

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hım iyi iyi. Kötü Ahmet Kesimden böyle bir canavar yarattın ya helal olsun hangi takım(lar) izliyor Ahmet Kesimi merak ettim
    Ahmet'i kötülemeyelim lütfen. Büyük takım için bir hiç olabilir ama küçük takımlar için büyük bir futbolcu Körfez FK izliyor bir tek. 22k bonservisi var körfez onu veremez ki

Quote Originally Posted by peker0693 View Post
    Bekle bizi Spor Toto Süper Lig geliyoruz.
    Asıl macera orada olacak

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Başarılarının Devamını Dillerim
    Teşekkür ederim

Sayfa 7 / 26 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri