Mustafa Denizli Türkiye'nin teknik direktörü oldu![]()
Çok iyi gidiyorsun.Tebrik ederim.
Önemli duyuru!
Az önce elektrikler gitti. Altay maçı tekrar oynayacağım ne yazık ki. Ankara eryaman 3. etap da oturanlar bana hak verecektir. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen![]()
Ligdeki önemli rakiplerimizden Karşıyaka yı kupada yenmeyi başardık. Ligde kendi evimizde oynadığımız maçta berabere kalmıştık. İlk yarıyı 1-0 geride kapattık. Oyuncu değişikliğiyle başladık ikinci yarıya ve 2-1 öne geçtik ama uzatma dakikalarının neredeyse son saniyesinde yediğimiz golle oyun uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk devresinde skor değişmedi ama sonraki 15dk da takımım 2 gol bularak bir üst tura çıktı.Takımım çeyrek finale çıkarak büyük bir başarı gösterdi. Bunda kura şansı da vardı ama bu sefer şans bizden yana değil rakibim Beşiktaş![]()
![]()
Mükemmel bir galibiyet daha. Ligin açılış maçında deplasmanda 3-0 yendiğimiz rakibimizi 2. yarının açılış maçında kendi evimizde 4-1 yeniyoruz ve galibiyet serimizi devam ettiriyoruz. Sağ açık oyuncumuz Mahmut Temur 3 asistle yıldızlaşıyor. Şuana kadar hiç yenilgi almadım. Bu duruma kıllanan arkadaşlar merak etmeyin yalnız değilsiniz bende kıllanıyorum bu duruma ama takım yeniyor yapabileceğim bir şey yok![]()
![]()
![]()
hım iyi iyi. Kötü Ahmet Kesimden böyle bir canavar yarattın ya helal olsunhangi takım(lar) izliyor Ahmet Kesimi merak ettim
![]()
Bekle bizi Spor Toto Süper Lig geliyoruz.
Başarılarının Devamını Dillerim
Ahmet'i kötülemeyelim lütfen. Büyük takım için bir hiç olabilir ama küçük takımlar için büyük bir futbolcu![]()
Körfez FK izliyor bir tek. 22k bonservisi var körfez onu veremez ki
Asıl macera orada olacak
Teşekkür ederim![]()