Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 343 sonuç

Konu: Boğazın Martıları Dünyanın Efendileri Olma Yolunda - SARIYER/5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNALİ

Aman Allah'ım resmen alman tankı gibi ilerliyoruz Finalde ki rakibimiz ise Manisa kesin kupayı alacak gibiyiz

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    @Gratel (isim?)

http://forum.turksportal.net/vb/show...10#post2169310

Bu başlık altında son 4-5 posta bakarsan anlarsın ne olduğunu. Eğer yine de yardıma ihtiyacın olur ise buradayız

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taktik dosyasının nasıl oluşturulacağını bilmiyorum beni fazla zorlama o konularda zaten bu sezon sonunda taktiğimi paylaşacaktım buradan. Şimdiden paylaşalım;

Standart 4-4-2 taktiği ile oynuyorum. Bu taktikte önemli olan 4 bölge var. Orta sahanın ortası, ve forvetler. İlk öncelikle 2 orta saham kesinlikle CM-Support özelliklerine uygun olması lazım. isteğe bağlı olarak ta bir tanesi BMW(top kazanan)-support olabilir. Top kapma özelliğinin en az 14 olması gerekiyor orta saha oyuncularının benim için. Nedeni ise bir altta ki takım taktiklerinden anlayabilirsin. Orta sahadan başlayan çok pres yapan ve agresif bir oyun tarzımız var. Örnek vermek gerekir ise, orta saha da top sürmeye çalışan rakiplerin(playmaker gibi) hiç şansları olmuyor. Adam top sürerken bizim agresifler direkt ayağa kayarak topu çalarak hızlı atağa kalkıyorlar. işte burada da önemli olan hızlı atakları gole çevirecek nitelikte ve özellikte bir forvet oluyor ki o da Poacher forvetler. Bir çok maçımda o kadar çok böyle gol attım ki Normal set oyununa gelince burada da Advanced forvetin biraz farkı ortaya çıkıyor. Oyunu önde kuruyoruz ve kısa paslar ile kanatları düşünerek oynuyoruz. Advanced forvet ile her top buluştuğunda ve eğer bu forvete uygun özellikleri var ise Poacher forvetin tüm ara koşularına cevap veriyor ve bir çok asist yapıyor. Aynı zamanda kanatlardan gelen topları kafa ile kaleye yönledirip bir çok gol bulabiliyor böyle Daha var ise aklına takılanlar alabiliriz Sen şu ters2 taktiğinden kurtar Galatasarayımızı yeter

NEJAT adım
    sagolasın bunlarla ilgilenecem ama taktik dosyasını kayıtlasaydın daha iyiolurdu ozaman görerek takdigi kavramış olabilirdim ama şuan bakamaycamda sonra kesnlikle bakacam bu takdigide zaten geniş bi şekilde not olarak arşive alırım bende Türkçe Yama poacher fln Yazmıyor oyüzden :/ avrupada başarılı olmak ilk hedefim Cİmbomla ters 2 dedigintaktik güzel fakat uzakdan şutlarda çok etkisiz iyi bir uzakdan sut direk gol

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Valla çıktığın ilk sene şampiyon olursan çok büyük bir başarı elde etmiş olursun

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Nejat bu taktikte CM-Support lar zaten hücum da en büyük özellikleri uzaktan attıkları şutları. Perez'in attığı gollerin çoğ uzaktan

@ento

Yok GS ye yenildik birazdan SS'leyeceğim. Bunlar böyle oynarken iş zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR!!! PLAY-OFF 2. MAÇ

Çok kötü bir maç daha ve yine sakatlıklar oyunun kaderini belirledi 20 dakika 10 kişi oynadık sakatlıklar yüzünden

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kupayı alırsan bu takım durdurulmaz.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray a yenilmen kötü olmuş ama bu play-off larda ne olacağı belli olmuyor bir bakıyosun şampiyonsun

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kupayı alırsan bu takım durdurulmaz.
    Başta almak istemiyordum ama şu anda almak istiyorum

@Enes

Son maçlarda o kadar kötüydük ki göreceksin SS'lerde

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR!!! PLAY-OFF 3. MAÇ

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bir önceki maçta Fenerbahçe'ye 1-0 yenilince şansımız hiç kalmadı gibi ve bu yüzden bu 3 maçı asistan manejere bıraktım

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR!!! PLAY-OFF 4. MAÇ

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR!!! PLAY-OFF 5. MAÇ

TÜRKİYE ŞAMPİYONUNU ARIYOR!!! PLAY-OFF 6. MAÇ

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Şampiyon Galatasaray oldu ve biz daha ilk senemizde normal sezonu 2. play-off u da 3. sırada bitirerek Türk futboluna damga vurduk Seneye planlarımızı şampiyonluk üzerine kuracağız ve eğer kupayı da alırsak UEFA da mücadele edebilecek bir kadro kurmayı planlıyoruz

PLAY-OFF PUAN TABLOSU

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TÜRKİYE KUPASI FİNAL KARŞILAŞMASI

TÜRKİYE KUPASININ YENİ SAHİBİ: SARIYER

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Play-off larda tecrübe farkı ortaya çıkmış desene. Ama Türkiye kupasını almanda çok güzel bir başarı. Seneye şampiyonsun

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bir talipte Meksikadan dostlar

Tebrikler dostum playofflarda afallamışız ama 3. bitirmekte o kadroya göre başarı bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Mischievious41 View Post
    Tebrikler dostum playofflarda afallamışız ama 3. bitirmekte o kadroya göre başarı bence.
    Sence değil herkesce öyledir herhalde daha ilk sezon da bu kadar başarı elde ettik 2M maaş bütçesi ile Teşekkürler bu arada

@Enes
    Seni de göreceğiz ama gözüm üstünde haberin olsun

Bu arada yeni maaş ve transfer bütçemizi başkan belirledi... 3.4M Maaş bütçesi, 7.46M transfer bütçesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. SEZONA GİRİŞ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Sarıyerin ICON u olduk arkadaşlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Medya tahmini dikkatimi çekti. geçen sene o kadar başarı gösterdin ama 10. olmanı bekliyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Medya tahmini dikkatimi çekti. geçen sene o kadar başarı gösterdin ama 10. olmanı bekliyorlar
    Medya bu yazdıkları ne kadar doğru ki tahminleri doğru olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TRANSFER SEZONU YENİDEN AÇILIYOR...

GELEN OYUNCULAR

45K

55K

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

BEDAVA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GİDEN OYUNCULAR

Traore yi 425K ya sattık iyi kar ettik Sefa Sevini ise 250K artı bir sonraki satıştan %50 kar payı ile Kartalspora sattık.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

TÜRKİYE SÜPER KUPASI

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gelen oyuncular çok iyi. Ama Galatasaray'a karşı olan şanssızlığını kıramamışsın süper kupada

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Gelen oyuncular çok iyi. Ama Galatasaray'a karşı olan şanssızlığını kıramamışsın süper kupada
    Yok Enes adamlar kanatlardan yıkıyor beni durduramıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sen bi çaresini bulursun usta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsmail Özbek kalite kokuyor
    Finishing çalıştır 1-2 seneye 16'ya dayanır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Sen bi çaresini bulursun usta
    Buluruz da Enes yabancı kontejyanına takılıyoruz Ama bir kaç sene sonra herhalde sorun olmaz

@balde_mir (isim?)

onu ihya edeceğim merak etme finishing olayına dikkat etmemiştim bu arada uyardığın iyi oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dikkat etmemek sana yakışıyor mu Volkan. Tabi benle uğraşmaktan kendi kariyerine dikkat edemedin :P

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    @balde_mir (isim?)

onu ihya edeceğim merak etme finishing olayına dikkat etmemiştim bu arada uyardığın iyi oldu
    İbrahim,
    Finishing'le beraber antrenmanlarda Attacking ve Shooting antrenlarının düzeyleri yüksek olur, Yine bu seviyeleri yüksek olan Coachların olursa muazzam bir gelişim kaydedebilir. Tabi potansiyeli ile de doğru orantılı olacak bu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Dikkat etmemek sana yakışıyor mu Volkan. Tabi benle uğraşmaktan kendi kariyerine dikkat edemedin :P
    Bak yahu kim bilir neler gözümüzden kaçıyor da uyaran olmuyor Ben kendi kariyerim ve oyunum dışında elimden geldiği kadar diğer arkadaşların da kariyerlerine katkıda bulunmak ve yorum yapmak isterim. Bu yüzden kendi takımım ile ilgili bazı şeyleri gözümden kaçırıyor olabilirim. Farkına varırdım belki ama zaman kaybederdim bu da gelişim açısından iyi olmazdı. Hem senin kariyerin benim gözetimimden çıkıp Mit'e karıştı haberin olsun

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri