Sayfa 23 / 35 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba

Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Maç

Deplasmanda beklenmedik şekilde müthiş rahat bir galibiyet alıyoruz.Bu farklı galibiyet forvetlerime beceriksiz diyenlere gelsin

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    O kadar pozisyona girmişsin ama forvetlerin beceriksiz galiba

Bende İrlanda'da başladım Derry City ile. 7-8 CCC yakaladığım 3-4 maçı 1-0 2-0 gibi skorlarla kaybettim ve 2 puan farkla Shamrock'un ardında 2. oldum. Gerçekten çileden çıkartıyor bu forvetler.
    Hele ilk sezonlar tam felaket.Sen yapacağın transferler ile o açıdan biraz rahatlayabiliyosun ama oyunun zevki de burda.Bazen bu kadarı da fazla diyorum kaçan gollerden sonra ama Avrupada maç yapınca büyük takımların kaçırdıklarını görüp susuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turunda akibimiz Makedonya temsilcisi Sileks Kratovo.Bosna takımı Zeljeznicar'ı elediler.Benim maçım bir gün önce oynandığı için 2. maçlarını izleme olanağı buldum.Açıkcası Bosna takımından daha kötüler.İlk maç 3-2 kazanmışlar 2.maç kornerden 1 gol attılar rakip 1-1 yaptı ama 65'De kırmızı gördü Bosna takımı.Bu turu rahat geçeceğime inanıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maç

Rakibin tek maçını izleyerek adamları biraz fazla hafife aldık.Maça iyi başladık ama oyunu dengelediler.Özellikle uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştılar.Kırmızı kart ve hemen ardından gelen 2 gol 4.tur için kapıyı ardına kadar araladı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu rakibimiz Polonya temsilcisi Lech Poznan.Bundan 2 sene önce ŞL 3.Ön Eleme'de kendi sahamda 0-0 kalmış deplasmanda 2-1 yenerek Poznan'ı elemiştim.Bakalım bu sene ŞL'de gruplara kalabilecek miyim?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 1. Hafta

Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yedek oyuncularım 10 kişiden 2 gol yiyerek lige puan kaybıyla başlamamıza neden oluyor.Ancak bu puan kaybı önemli değil önemli olan şu an için ŞL.Ligde her halükarda şampiyonluğa oynarız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ya arkadaş eskiden ne güzel 3 öneleme vardı, sonrasında gruplardaydın, şimdi iyice karman çorman.. şaka maka CL'ye kalırsan deli gibi para gelecek, direk kalkınır neath fc..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 1.Maç

Deplasmanda maça başlarken savunmanın 2 kanadındaki 2 oyuncumun da sakat olmasının bizi bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.Rakip de 2 yıl öncesine göre baya baya iyi oynadı.İlk yarıda rakip kaleye gidemedim.2. yarı tam tek forvete döndüğüm anda golü yedim ardından 2 değişiklik daha yaptım.İlerleyen dakikalarda Davies sakatlandı 10 kişi mücadele ederken 2.golü yedik.Daha sonra Bradley sakatlandı son 10 dk 9 kişi oynadık.Tam umutlarımız tükenirken 90+3'te müthiş bi pas organizasyonuyla orta sahadan gelen Mathew Ball kaleciye karşı karşıya kaldı sağa çekti vurdu golü yaptı.9 kişiyle bulduğum bu gol umarım bana ŞL'nin kapısını açar

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    ya arkadaş eskiden ne güzel 3 öneleme vardı, sonrasında gruplardaydın, şimdi iyice karman çorman.. şaka maka CL'ye kalırsan deli gibi para gelecek, direk kalkınır neath fc..
    Hadi bakalım umarım 2.maçta yenerim.Pfff bu arada sarı kart gören stoperim takım kaptanı Connolly rövanşta cezalı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 2. Hafta

Yedek oyuncularım bu sefer kazanmayı başardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi 4.Ön Eleme Turu 2.Maç

İŞTE BU!!İŞTE NEATH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE!!!Maçın hemen başında gelen gol şok etkisi yaratsa da Neath oyuncuları maçın geri kalanında iyi bir oyun ortaya koyarak tarihlerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanıyorlar.Biz geldik Avrupa

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aman Allah'ım o da ne!!!O nasıl bir para

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi.Neath FC 4. torbadan katıldığı kura çekiminde B grubuna düştü.B Grubundaki rakipleri 1.torbadan Sevilla(İspanya) , 2.torbadan Porto(Portekiz) , 3. torbadan Leverkusen(Almanya) oldu

Kasaya giren para inanılmaz.

O ne biçim grup

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Kasaya giren para inanılmaz.

O ne biçim grup
    İlk senelerde hep kura şanssızlığı var bende.3-4 sene sonra iyi kuralar gelir tabi ŞL bu sene yaşayacağım hezimetten sonra beni bi daha kabul ederse

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Transfer dönemi sona erdi.Transfer anlamında iyi transfer yaptığımız söylenemez.Genelde her zamanki gibi geleceğe yatırım yaptım.Sadece Pek orta yaşta bir oyuncu ama o da yedek olarak kalacak gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 3. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Transfer ücretleri harika , her başkan senin gibi antrenörleri takımda görmek ister
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Transfer ücretleri harika , her başkan senin gibi antrenörleri takımda görmek ister
    Hahaha

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan sonunda katılmışsın, lech eşekten düşmüşe dönmüş rövanşta, hahaha, harika bir olay kulüp adına, çok sevindim, 18 trilyon para nedir yaa...bu arada benle eşleşmişsin

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kaptan sonunda katılmışsın, lech eşekten düşmüşe dönmüş rövanşta, hahaha, harika bir olay kulüp adına, çok sevindim, 18 trilyon para nedir yaa...bu arada benle eşleşmişsin
    Teşekkür ederim.Senin takım geldi kurada ya sorma.Bi taktik verde içerdeki maçta tek puanlarımı alayım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

o takımla tüm kadro dahil 3 ortak oyuncumuz var, adler, reinartz ve bender, gerisi tamamıyla değişti.. Onlar 4-4-2 ya da 4-1-2-2-1 oynayacaklardır muhtemelen..

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

o takımla tüm kadro dahil 3 ortak oyuncumuz var, adler, reinartz ve bender, gerisi tamamıyla değişti.. Onlar 4-4-2 ya da 4-1-2-2-1 oynayacaklardır muhtemelen..
    O takım o takım mı acaba.Sene oldu 2017 çünkü bendeAkşam kadroyu koyarım

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 4. Hafta

Porto maçı öncesi yedeklerle çıktığım maçta ezeli rakibim TNS'yi yeniyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar Ligi B Grubu 1.Maç

İlk şampiyonlar ligi maçım olmasına rağmen rakibe çok fazla net gol pozisyonu vermedik.Tabi bizim gol pozisyonumuz yok o açıdan sıkıntı büyük.Umarım bu grupta puan alabilirim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

vay, grup maçları başlamış, 3. olabilsen yeni bir bomba olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 5. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

vay, grup maçları başlamış, 3. olabilsen yeni bir bomba olur.
    Çok zor be abi.Diğer maçta Sevilla senin takımı 2-0 yendi.Ben anca Leverkusen'le averaj hesabı çıkabilirim ama %2 ihtimal falan o da

Sayfa 23 / 35 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Mesaj Yetkileri