1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Joseph Yobo

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence Stoch'un konsantrasyonu 5'i, kararlari 8'i gecmez.
    bence kararları dediğiniz kadar kötü değil. Stoch dediğiniz gibi kararları kötü olan bir oyuncu olsa aldığı her topla şut çeker. ne kadar etkili olduğunu kendisi de biliyor. gerektiğinde adam geçip çizgiye inip orta açıyor, her ne kadar az da yapsa bunu yapıyor. Çektiği şutların çok büyük bölümü etkili olduğu için o kararına kötü diyemeyiz bence.

benim Stoch'da en çok takıldığım nokta ortaları.. ben artış beklerken 13 den 12 ye düşmüş. cidden çok şaşırdım. 15 değerini hak ediyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bence kararları dediğiniz kadar kötü değil. Stoch dediğiniz gibi kararları kötü olan bir oyuncu olsa aldığı her topla şut çeker. ne kadar etkili olduğunu kendisi de biliyor. gerektiğinde adam geçip çizgiye inip orta açıyor, her ne kadar az da yapsa bunu yapıyor. Çektiği şutların çok büyük bölümü etkili olduğu için o kararına kötü diyemeyiz bence.

benim Stoch'da en çok takıldığım nokta ortaları.. ben artış beklerken 13 den 12 ye düşmüş. cidden çok şaşırdım. 15 değerini hak ediyor.
    bence orta için 15 çok gerçi bu özelliğini pek göremiyoruz ama 15 gerçekten çok

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Kararlara bakarken neden sadece ceza alani cevresinde topa vurma veya orta yapma kararlarini dusunuyorsunuz ki? Bunun savunmadan top ile cikarken kararlari da var, topsuz kosu yapma kararlari da var, adami gecme veya gecmeme kararlari da var.

Stoch'un ortalari da tipki bitiricilik gibi, zihinsel ozellikleri dusuk tutarak, yukselebilir bence.

Hic bir ozelligi dusuk olmasin, iyi ozellikleri de cok iyi olsun dusuncesinden kurtulunca her sey mumkun.

Mesaj Yetkileri