1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Joseph Yobo

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sene sonunda sözleşme görüşmelerine katılmıyordu hala böylemi devam ediyor ? Adam transfer sezonunun sonuna kadar Fenerbahçeyi bekledi gelmek kalmak istediğini dile getirdi Evertona rest çekti ama sene sonunda uçup gidiyor.

Yarım dönemlik Meloya el atmışsınız 1buçuk senelik Yoboya birşey yapmamışsınız umarım bu sorun ortadan kalkmıştır
    Ilginc. Benim test oyunlarimin hemen hemen tamaminda hem Yobo hem de Ziegler Fenerbahce ile ikinci sezon anlasiyorlar. Gelecek sene de kiralik olursa kesinlikle ekleriz.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilginc. Benim test oyunlarimin hemen hemen tamaminda hem Yobo hem de Ziegler Fenerbahce ile ikinci sezon anlasiyorlar. Gelecek sene de kiralik olursa kesinlikle ekleriz.
    Bu sorun bende de var. Fenerbahçe ile her patch den sonra veya oyundan sıkıldıktan sonra 4-5 kariyer açtım hiç birinde Yobo'yu takıma geri getiremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hiç karşılaşmadım bilmiyorum ama eğer böyle bir sorun varsa neden gelecek sezonu bekliyorsunuz ? Fenerbahçe istediği sürece Yobo'nun bir yere gideceği yok ve geçen yaz döneminde Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğini orada devam etmek istediğini ve birçok teklifi reddettiğini kendisi açıkladı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hiç karşılaşmadım bilmiyorum ama eğer böyle bir sorun varsa neden gelecek sezonu bekliyorsunuz ? Fenerbahçe istediği sürece Yobo'nun bir yere gideceği yok ve geçen yaz döneminde Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğini orada devam etmek istediğini ve birçok teklifi reddettiğini kendisi açıkladı.
    Cunku yama cikti. Bunu 3 ay once dile getirseydiniz test eder, gerekli duzenlemeleri yapabilirdik. Bundan sonraki veritabani guncellemesi FM 2013.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cunku yama cikti. Bunu 3 ay once dile getirseydiniz test eder, gerekli duzenlemeleri yapabilirdik. Bundan sonraki veritabani guncellemesi FM 2013.
    sebep buysa haklısınız ben siz gelecek sezon da kalırsa değiştiririz deyince şüpheniz olduğunu sandım Yobo'nun Fenerbahçe'de kalmak istemesi konusunda...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    sebep buysa haklısınız ben siz gelecek sezon da kalırsa değiştiririz deyince şüpheniz olduğunu sandım Yobo'nun Fenerbahçe'de kalmak istemesi konusunda...
    Gelecek sezon da kiralik olursa demistim.

Kiralik olmazsa zaten gerek kalmaz.

Mesaj Yetkileri