1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Gökhan Zan

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hürser Tekinoktay'ın resmi web sayfasında Gökhan Zan için denmiş ki;

1.94 boyunda ,atletik fizik yapısının yanında iki ayağını kullanabilen yüksek top tekniği ve oyun anlayışı ile savunma oyuncusu olmasına rağmen son 3 sezonda 12 gol atması ile dikkatleri çekmiştir.
    o kim ola ki denirse;

http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCrser_Tekinoktay

Gökhan Zan'ın Çanakkale'den hocası.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Hürser Tekinoktay'ın resmi web sayfasında Gökhan Zan için denmiş ki;

o kim ola ki denirse;

http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCrser_Tekinoktay

Gökhan Zan'ın Çanakkale'den hocası.
    Boyunun 1.94 olması da yanlış, çift ayak olması da.

Boyu için resmi kaynaklara bakabilirsiniz. Kanun yerine koyduğunuz FM2012'ye de.

Ben 50 kere canlı izlediğim adamın çift ayaklı mı değil mi olduğunu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post

Boyu için resmi kaynaklara bakabilirsiniz. Kanun yerine koyduğunuz FM2012'ye de.

Ben 50 kere canlı izlediğim adamın çift ayaklı mı değil mi olduğunu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.
    Herkes yanlış, bir tek siz doğrusunuz efenim.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Herkes yanlış, bir tek siz doğrusunuz efenim.
    Ben yanlış olayım, herkes haklı olsun, çok umrumda değil. Ben sadece düşüncemi söyledim. Madem burası tartışma forumu...

Nesil
    2007

Bir de çok merak ediyorum, 100 kişeye sorsanız 1 kişi bile Gökhan Zan çift ayaklıdır der mi..

Bu kadar büyütmeyin bu oyunu. Bir sürü yanlışlarla dolu. Doğum tarihlerinden tutunda da isimlere kadar. Bunları düzeltmek için burada olmalısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post

Doğru yanlış bilmem ben Gökhan Zan'ı, Gökhan Zan yapan adamın web sayfasında yazanı paylaştım sadece. Siz öyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz o sizin fikrinizdir saygı duyulur.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Doğru yanlış bilmem ben Gökhan Zan'ı, Gökhan Zan yapan adamın web sayfasında yazanı paylaştım sadece. Siz öyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz o sizin fikrinizdir saygı duyulur.
    Ayırca Left foot'u 10 olan da iki ayağını kullanabiliyor tanımına girer aslında.

Hocasının bu ifadesinden "Gökhan Zan çift ayaklı" anlamını çıkartmak ne kadar doğru?

Mesaj Yetkileri