Gökhan Zan herhangi bir ayağını doğru düzgün kullanmazken, çift ayaklı yapmışlar. Enteresan.
Zannediyorum ayaklara verilen değerler, futbolcunun, kendi kapasitesi nispetinde kullanma tercihlerini ifade ediyor. Yoksa, left foot değerini 20 yapınca bir Hagi, raght foot değerini 20 yapınca bir Beckham gelmiyor vücuda.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Herkesin doğuştan bir ayağı 20'dir zaten, benim sorduğum diğer 15 ne ayak?
Yani böyle çocuğa cevap verir gibi yorum yazıyorsunuz, sanki ne demek istediğim anlaşılmıyor.
Gökhan Zan çift ayak mı yani? Bırakın Allah aşkına ya.
"herhangi bir ayağını doğru düzgün kullanamazken" ifadesi, futbolcunun hangi ayağını ne derece kullanmayı tercih ettiğinden ziyade, herhangi bir ayağıyla yaptığı işlerin başarı derecesiyle alakalı gibi duruyor.
Hürser Tekinoktay'ın resmi web sayfasında Gökhan Zan için denmiş ki;
o kim ola ki denirse;1.94 boyunda ,atletik fizik yapısının yanında iki ayağını kullanabilen yüksek top tekniği ve oyun anlayışı ile savunma oyuncusu olmasına rağmen son 3 sezonda 12 gol atması ile dikkatleri çekmiştir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCrser_Tekinoktay
Gökhan Zan'ın Çanakkale'den hocası.
İşte, öyle olunca çocukça bir eleştiri oluyor. Ben, bilakis, ciddiye aldım, bilmeyen birine cevap verir gibi cevap vermeye çalıştım. Hagi'li, Beckham'lı kısım sizi hedef alan bir küçümseme değildi. Yanlış anlaşıldıysa affedin.Originally Posted by ttarlabasi
Bir de çok merak ediyorum, 100 kişeye sorsanız 1 kişi bile Gökhan Zan çift ayaklıdır der mi..
Bu kadar büyütmeyin bu oyunu. Bir sürü yanlışlarla dolu. Doğum tarihlerinden tutunda da isimlere kadar. Bunları düzeltmek için burada olmalısınız.
Ama nereye vereceğini bilemediği için bu özelliği kötüymüş gibi duruyor. Oyunda da zaten Decisions özelliği 11 verilmiş.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern