1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Gökhan Zan

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Gökhan Zan

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007

Gökhan Zan herhangi bir ayağını doğru düzgün kullanmazken, çift ayaklı yapmışlar. Enteresan.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Zannediyorum ayaklara verilen değerler, futbolcunun, kendi kapasitesi nispetinde kullanma tercihlerini ifade ediyor. Yoksa, left foot değerini 20 yapınca bir Hagi, raght foot değerini 20 yapınca bir Beckham gelmiyor vücuda.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Zannediyorum ayaklara verilen değerler, futbolcunun, kendi kapasitesi nispetinde kullanma tercihlerini ifade ediyor. Yoksa, left foot değerini 20 yapınca bir Hagi, raght foot değerini 20 yapınca bir Beckham gelmiyor vücuda.
    Gerçekten mi?

Nesil
    2007

Herkesin doğuştan bir ayağı 20'dir zaten, benim sorduğum diğer 15 ne ayak?

Yani böyle çocuğa cevap verir gibi yorum yazıyorsunuz, sanki ne demek istediğim anlaşılmıyor.

Gökhan Zan çift ayak mı yani? Bırakın Allah aşkına ya.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

"herhangi bir ayağını doğru düzgün kullanamazken" ifadesi, futbolcunun hangi ayağını ne derece kullanmayı tercih ettiğinden ziyade, herhangi bir ayağıyla yaptığı işlerin başarı derecesiyle alakalı gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hürser Tekinoktay'ın resmi web sayfasında Gökhan Zan için denmiş ki;

1.94 boyunda ,atletik fizik yapısının yanında iki ayağını kullanabilen yüksek top tekniği ve oyun anlayışı ile savunma oyuncusu olmasına rağmen son 3 sezonda 12 gol atması ile dikkatleri çekmiştir.
    o kim ola ki denirse;

http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCrser_Tekinoktay

Gökhan Zan'ın Çanakkale'den hocası.

Nesil
    2007

"herhangi bir ayağını doğru düzgün kullanamazken" ifadesi, futbolcunun hangi ayağını ne derece kullanmayı tercih ettiğinden ziyade, herhangi bir ayağıyla yaptığı işlerin başarı derecesiyle alakalı gibi duruyor.
    Çünkü bu cümlede kinaye var. Böyle bir anlam çıkartırken, hakikaten Gökhan Zan'ı çift ayak yapmak biraz abest olmuş niye diyemiyorsunuz peki? O anlam çıkmıyor mu hiç?

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Hürser Tekinoktay'ın resmi web sayfasında Gökhan Zan için denmiş ki;

o kim ola ki denirse;

http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BCrser_Tekinoktay

Gökhan Zan'ın Çanakkale'den hocası.
    Boyunun 1.94 olması da yanlış, çift ayak olması da.

Boyu için resmi kaynaklara bakabilirsiniz. Kanun yerine koyduğunuz FM2012'ye de.

Ben 50 kere canlı izlediğim adamın çift ayaklı mı değil mi olduğunu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ttarlabasi
    Çünkü bu cümlede kinaye var. Böyle bir anlam çıkartırken, hakikaten Gökhan Zan'ı çift ayak yapmak biraz abest olmuş niye diyemiyorsunuz peki? O anlam çıkmıyor mu hiç?
    İşte, öyle olunca çocukça bir eleştiri oluyor. Ben, bilakis, ciddiye aldım, bilmeyen birine cevap verir gibi cevap vermeye çalıştım. Hagi'li, Beckham'lı kısım sizi hedef alan bir küçümseme değildi. Yanlış anlaşıldıysa affedin.

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post

Boyu için resmi kaynaklara bakabilirsiniz. Kanun yerine koyduğunuz FM2012'ye de.

Ben 50 kere canlı izlediğim adamın çift ayaklı mı değil mi olduğunu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum.
    Herkes yanlış, bir tek siz doğrusunuz efenim.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Herkes yanlış, bir tek siz doğrusunuz efenim.
    Ben yanlış olayım, herkes haklı olsun, çok umrumda değil. Ben sadece düşüncemi söyledim. Madem burası tartışma forumu...

Nesil
    2007

Bir de çok merak ediyorum, 100 kişeye sorsanız 1 kişi bile Gökhan Zan çift ayaklıdır der mi..

Bu kadar büyütmeyin bu oyunu. Bir sürü yanlışlarla dolu. Doğum tarihlerinden tutunda da isimlere kadar. Bunları düzeltmek için burada olmalısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Doğru yanlış bilmem ben Gökhan Zan'ı, Gökhan Zan yapan adamın web sayfasında yazanı paylaştım sadece. Siz öyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz o sizin fikrinizdir saygı duyulur.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Doğru yanlış bilmem ben Gökhan Zan'ı, Gökhan Zan yapan adamın web sayfasında yazanı paylaştım sadece. Siz öyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz o sizin fikrinizdir saygı duyulur.
    Ayırca Left foot'u 10 olan da iki ayağını kullanabiliyor tanımına girer aslında.

Hocasının bu ifadesinden "Gökhan Zan çift ayaklı" anlamını çıkartmak ne kadar doğru?

Nesil
    2007

İşte, öyle olunca çocukça bir eleştiri oluyor. Ben, bilakis, ciddiye aldım, bilmeyen birine cevap verir gibi cevap vermeye çalıştım. Hagi'li, Beckham'lı kısım sizi hedef alan bir küçümseme değildi. Yanlış anlaşıldıysa affedin.
    Estağfurullah, siz de haklısınız sonuçta tanımıyorsunuz beni.

Nesil
    2003

Gökhan Zan çift ayak mı yani?
    Evet oyle.

Biraz izleyince sol ayagini hic cekinmeden 30-40 metrelik paslar icin de kullandigini gorebiliyorsunuz. Ha paslar cok isabetli mi, degil. Ama sag ayagiyla da cok isabetli degil.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Evet oyle.

Biraz izleyince sol ayagini hic cekinmeden 30-40 metrelik paslar icin de kullandigini gorebiliyorsunuz. Ha paslar cok isabetli mi, degil. Ama sag ayagiyla da cok isabetli degil.
    Eyvallah. Gökhan Zan çift ayak yani.

Bu oyunda Right Only, Right ve Either diye seçenekler var. Gökhan Zan en fazla Right olur. Eğer Gökhan Zan 30-40 metreye sol ayağıyla dikip çift ayaklı olabiliyorsa bu ligin yarısı çift ayaklıdır. Daha yorum yapmayacağım bu konuda.

Nesil
    2003

Eyvallah. Gökhan Zan çift ayak yani.
    Zayif ayagini gayet iyi kullanabiliyor.

Ayrica izlerseniz Gokhan'in bu paslarinin cogunu da yerden verdigini gorursunuz. Belki de en onemli ozelligi iki ayagini da kullanip, yerden sert pas verebilmesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ama nereye vereceğini bilemediği için bu özelliği kötüymüş gibi duruyor. Oyunda da zaten Decisions özelliği 11 verilmiş.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri