2. Lig / 27-32. Haftalar
Şampiyon olup direk çıkmak varken play-off çekeceğiz şimdi
Play-off çeyrek finaldeki rakibimiz Tekirova Belediyesi oldu.
Yönetim klübe 120B Euro daha aktardıOnlarda olmas klüp batacak
2. Lig / 27-32. Haftalar
Şampiyon olup direk çıkmak varken play-off çekeceğiz şimdi
Play-off çeyrek finaldeki rakibimiz Tekirova Belediyesi oldu.
Yönetim klübe 120B Euro daha aktardıOnlarda olmas klüp batacak
Hocam valla böyle yönetimi başka yerde bulamazsın, ne yap ne et çık artık Bank Asya'ya bence. Hayır adamlara ayıp oluyor :-D
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Aa, bu Fevzi benim Adanaspor'daki sağ kanadım Fevzi. Güçleri düşmemişse Bank Asya'da da seni taşır hocam. Tekrar başarılar, transferleri bekliyoruz![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Teşekkürler. Evet o Fevzi, bende Adanaspor'dan bedavaya almıştımİkinci ligde estiriyor ama Bank Asya'da ne yapar bilemem. Elden çıkarmayı düşünmüyorum çünkü yönetim 850B Euro maaş bütçesi verdi(trasnfer bütçesini de maaş bütçesine aktardım). Bu parayla doğru dürüst kadro kuramadık tabii
Bunlar iyi haberlerdi. Şimdi sıra geldi kötülere...
Yönetim çok pinti, klübe yine 65B Euro aktardı ama bana gelen kuruş yok! Arada birileri yiyo bu paraları ama kim bi bulursam. Bana 850B Euro maaş bütçesi verdiler, trasnfer bütçesini de maaşa aktarılmış hali bu. Anlayacağınız bu sene düşmemeye oynayacağız. Ligin en kötü kadrosu, en az maaş alan kadrosu hepsi bizdeKoçlara en fazla yıllık 6B Euro verebiliyorum haliyle kimseyle anlaşamıyorum
Hala amatör kontratlı Gary Lewin doktor
Neden haal takımda anlayamadım
Koç falan yok zaten ben, birkaç koç, asistan birkaç da doktor(amatör kontratlı). İki doktorum da kıtasal tanınmasına rağmen neden hala bende amatör olarak görev yapıyolar anlamadım. Sinirdin bütçenin SS'ini almayı unuttum
Ayrıca yönetim işlerime burnunu sokuyor. Eyipspor ile benden habersiz destekleyici klüp anlaşması yapmıştı biz üst lige çıkınca onu iptal etti İBB ile anlaştıKoskoca Vefa bebek bakıcısı değil diyorum anlatamıyorum vizyonları kıt
Transferlerimiz
Bu lige zayıf kalan oyuncularla sözleşme fesettik. Sonra da genelde bedava oyunculara yöneldik ancak istediğimiz kalitede adamlar alamadık. İyi transferlerimi paylaşayım;
Yusuf Eren - DC - 28
30B Euro(48 ay taksit) ile anlaştık. Tek parayla yapılan transferim.
Ersin Sezgin - MC - 18
Bedavaya aldık Alman altyapılı genci.
Stefan Tomic - ST - 21
Bedavaya kadromuza kattık. En zayıf bölgemiz forvet bölgesiydi, ilaç gibi geleceğini tahmin ediyorum inşallah beni yanıltmaz.
2017-2018 Sezonu Hazırlık Kampı
Uzun bir hazırlık dönemi geçirdik(lig 20 Eylül'de başlıyordu).
1. Lig / 1-8 Haftalar
Bu kadroyla bu kadar. Bana o bütçeyi veren yönetim utansın!
Türkiye Kupası 1.Turu'ndaki rakibimiz Sakaryaspor oldu. Açıkcası elenicem hem lig hem kupa çekemem
1. Lig / 9-15 Haftalar
Yine fena konumda değiliz bu kadroya imkanlara rağmen. Oyuncularımı kutluyorumLigin ilk yarısını fena yerde bitirmedik...
Türkiye Kupası 1.Tur
Elenmek amacımızdı zaten7B Euro kazandık
Direk reddettimKovulana kadar buradayız
Devre Arası Transferlerimiz
İşimize yaramayan oyuncularla sözleşme fesettik. İşimize yarayacak iki oyuncuyla anlaştık;
Hakan Arslan - AMC - 29
10B Euro bedelle alt ligden transfer edilmiştir.
Erwin Lopez - AMC - 23
12B Euro bedelle tanımadığım bir takımdan transfer ettim
VEFASPOR STADI KULLANIMA HAZIR
Stadı genişlettik ve yenilenen stadımıza taşındık
1. Lig / 16-25 Haftalar
Tomic beyefendi maça gelemedi. İlk defa maç günü antremana gelmeyen oyuncu gördümForvetim olsa anında kontratı fesederdim de neyse
Takım müthiş bir ivme yakaladı. Gerçekten imkansızı başarıyorduk ta ki Giresunspor maçına kadar. Giresunspor lider biz ise 2. sıradaydık, arada da 2 puan fark vardı. Ancak evimizde kazanamadık ve 3. sıraya düştük. Yazık oldu, 2.lik için mücadele edeceğiz artık.
Bu maç trafiğinde 2 maç kaybettik 2 maçta da as forvetimiz Tomic yoktu. Ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu anlatmak istedimGol atmasa attırıyor, attırmasa arkadaşlarını pozisyona sokuyor cidden iyi bir forvet...
EFSANE GERİ DÖNDÜ, VEFASPOR SÜPER LİG'DE!
Muhteşem performansımıza devam ettik. Giresunspor'un üst üste kötü sonuçlar almasıyla ilk ikiyi biz ve Konyaspor aldı. Konyaspor ile olan maçımız şampiyonluk maçıydı ve maalesef kaybettik. İlk ikiyi garantileyince son 2 maç tatile çıktım, son maçı kazansak yine şampiyonduk ama kasmadım; çıkmak bile mucize bu anın tadını çıkartmalıyım dedim
Ortalama 1800 seyirciyle kendi seyirci ortalamamızın rekorunu kırdık
Bunlar da ödüllerimiz
Last edited by Gncl1905 : 23.Mayıs.2012 at 13:30
Çok tebrik ederim, takımı taa Amatör'den buraya getirmen çok büyük bir başarı. Transferleri merakla bekliyorum![]()
Obaa Vefaspor Süper Ligde ha. Okul çıkışları maça falan gideriz müdür ayarlar![]()
Teşekkürler bu sene geri düşmessek önümüz açık
TFF ile görüştük, maç saatlerini okul çıkış saatine denk getirmeye çalışıyoruz
Küfür gibi bütçe yine. Bayağı giden de oldu ama parayla satmadığım için yazmadım. Kontrat fesettik birçok oyuncumuzla.
Personel kadrosu kurduk yıllar sonra, bu günleri de gördük ya şükür
Rafael Villalba - GK - 24
Eren Güngör - DC - 30
İnan Demir - DC/DM/MC - 19
Ricardo Goyzitolo - DR - 25
Batuhan Matur - DRL - 27
Muhammed Bayir - DL - 29
Metin istemi - DM/MC - 21
Sefa Aksoy - DM/MC - 29
Emrah Bassan - AMRLC - 26
Stiveen Mendoza - AMLC - 26
Vitor - AMRL/ST - 24
Açıkcası istediğim kadro kalitesini kuramadım ancak yapacak birşey yok. Yönetimin verdiği maaş bütçesini bayağı bir geçtim. Transfer bütçesini taksitli aldığım adamlar sayesinde arttırdım bile ancak dediğim gibi istediğim daha kaliteli adamlar almaktı, olmadı sağlık olsun. Bu seneyi düşmeden bir atlatalım da gerisi gelir inşallah
2018-2019 Hazırlık Kampı
Çok iyi değildik açıkcası hazılrık döneminde ama benm hazırlık dönemlerim hep kötü geçiyor
Belçika İle Anlaştım!
2018 dünya kupası sonrası birçok milli takım boşa çıkmıştı. Bende iyi olanlara bir umut iş başvurusunda bulundum. Türkiye bile bu başvuruma güldü ama Belçika bana iş önerdi, bende düşünmeden kabul ettim. Bir yanda Hazard, Lukaku, Witsel bir yanda... boşverin
İki işi de beraber yürüteceğim Vefa'dan kopmadık
Süper Lig / 1-5 Haftalar
Berbat bir başlangıç yaptık. Ancak oyunumuz iyiydi. Hiçbir maçta kaybetmeyi haketmedik ancak hakemler sağolsun oyuncularımız sağolsun puanları bol keseden dağıttılar. Pozisyon bulmada sıkıntımız yok ancak o pozisyonları değerlendiremedikten sonra da bir anlamı yok pozisyon bulmanın. Yazık gerçekten en az 5 puan toplayabilirdik bu devrede ancak olmadı.
Belçika Milli Takımı Hazırlık Maçları
Belçika ile işler yolunda gidiyorİlk hazırlık maçımızda varlık gösteremedik ancak diğer maçlarda hem oyun olarak hem de skor olarak istediğimizi aldık. Hazard inanılmaz yahu
Adam her maç skora etki ediyor, hız yetenek herşey onda; müthiş top sürmeleriyle rakibini sindiriyor Vefaspor'a düşünüyorum
Daha önce hiç oynatma fırsatı bulamamıştım bu fırsatın Vefaspor kariyerimde çıkması da daha bir ilginç oldu
Vefaspor'a Belçika ekolünü getir hocam :-D
Vefa ekolü ile Belçika ekolünü sentezleyip hem klüp hem de milli takım bazında dünyaya damga vurmayı düşünüyoruz
Süper Lig / 6-10 Haftalar
İlk 5 haftadaki şoktan sonra bu 5 haftada topladığımız puanlarla kendimize geldik. Defans özellikle çok aksıyor ofansta işlemesse kaybediyoruz maçı. Defans çok ağır problem orada, rakipte hızlı forvet kanatlar varsa yandık
Türkiye Kupası 2.Tur'undaki rakibimiz Bank Asya ekiplerinden Kayserispor olmuştur. İki kulvarda yarışacak kadro derinliğimiz yok. Eğer lig maçları arasına gelirse yedek çıkar elenirim, devre arasında olursa kasarım biraz
Belçika Hazırlık Maçları
Yorum yapmaya gerek yok herhaldeÇift kişilikli olacağım en sonunda birinde Hazard'a taktik veriyoruz(hoş vermesekte o halleder
) bir yanda bizim elemanlara taktik veriyoruz
Ufukta turnuva yok hazırlık maçlarıyla idare ediyoruz şu an için...
Süper Lig / 11-15 Haftalar
Aldığımız üstüste galibiyetlerle kendimizi biraz olsun yukarılara atabildik. Umarım bu galibiyetleri almaya devam ederiz. Bu sene hedef zaten küme düşmemek, sürpriz ise ilk 10'da yer almak olacaktır. Bakalım başarabilecek miyiz
Türkiye Kupası 2. Tur
Türkiye Kupası 3. Tur
Çok kasmadım yine tatil tatil geçirdik. Buna rağmen Galatasaray'ı bayağı zorlamışız34B Euro kazandık toplamda bu turnuvadan. Eskiden ne kadar çok geliyodu bu para, şimdi süper ligde bir maç kazansam 300B Euro veriyolar
Devre Arası Transferleri
Vali Ibragimov - DC - 21
200B Euro bedelle orta asyadan transfer ettik.
Doniyor Odilov - DM/MC - 30
Bedelsiz olarak orta asyadan transfer ettik.
Aslında transfer düşünmüyorduk malum bütçe ancak as stoperimiz sakatlanınca son dakika transfer olarak stoper aldık. Hoş o da geldiği gibi 2 ay sakatlandıBirşey değişmedi. Orta saha oyuncusunu ise daha önceden almıştık sözleşmesi bitince takıma katıldı.
Süper Lig / 16-20 Haftalar
İyi bir bölüm daha geçirdik. Böyle gidersek iyi gerçekten
Belçika Milli Takımı Hazırlık Maçları
Belçika ile hazırlanmaya devam ediyoruz![]()
Süper Lig / 21-25 Haftalar
Sakatlar canımızı çok sıkıyor. Maşallah dediğim 3 gün yaşıyorSaçma puan kayıpları bu yüzden ancka yapacak birşey yok. As adamımız sakatlanınca yerine geçen adam Bank Asya için bile kötü olabiliyor.
Süper Lig / 26-30 Haftalar
Sakatlarımızın yavaş yavaş dönmesiyle puanlar topladık bu devrede. Tek mağlubiyetmiz Fenerbahçe karşısında oldu ama oda olsun artık
Öncelikle tebrikler. Güzel kariyer
Sormak istediğim bir şey var.
Amatör ligdeyken antrenman programınız nasıldı?
Şimdi Marmaris ile yeni kariyere başladım.
Daha önce hiç böyle bir takım yönetmediğim için nasıl bir antrenman yaptırmalıyım bilmiyorum.
Süper lig / 31-34 Haftalar
İlk yılımızda bence güzel bir yerde bitirdik ligi. Gol yollarında problemimiz yok açıkcası. Ancak çok gol yiyoruz. Seneye defansı sağlamlaştırıp ofansa da birkaç katkı yaptık mı daha üst sıraları görürüz inşallah. Tabi bunun için de bütçe gerekiyor. Umarım en azından 5MN Euro maaş bütçesi verirler. Klüp kasasında şu anda 7MN Euro var. TV gelirleri de gelecek kasa 10MN Euro aşar. 5MN bana versinler ne olacak
Ödüller
Erwin Lopez coştuBuda profili ve istatistikleri;
Sınıf sınıf geziyorum alt dönemleri özellikle 5er lira zorla verdiriyorum kulübe bağışlayacağım![]()
Yönetim kesenin ağzını açtı çok şükür
Şu tabloya bakın! Kimlerle yarışmaya çalışıyoruz...
Yönetime daha önce antrenman veya genç tesisleri için hiç başvurmamıştım. Bu bakımdan çok çok gerideydik. Sene başında 2 adamım antrenmanda uzun süre sakatlanınca acaba bu yüzden mi dedim ve hemen bunların geliştirilmesi için yönetime başvurdum. Sağolsunlar geri çevirmediler...
Çok iyi de maaş ve transfer bütçesi aldım. Elimden geldiğince takımı yeniden kurmaya çalıştım. Bütün transferlerim 48 ay taksitle yapıldı. Yoksa imksansız para yetmezdi...
Ayhan Durmaz - GK -23
Serhat Kurt - DC - 25
Temur Ahmedov - DC - 23
Cenk Güvenç - DCR - 27
Edgar Fonseca - DRL - 24
Jorge Cano - DL - 23
Nicad Sadiqli - DM/MC - 26
Ufuk Özbek - MC/AMC - 27
Shuhrat Sobirov - MLC/AMLC - 23
Eldor Yuldoshev - MCR/AMRC - 26
Felipe Miranda - MR/AMR - 24
Alexandr Abdullaev - AML - 21
Julio Cesar Garay - AMRL/ST - 24
Takıma seviye atlattık. Dediğim gibi daha çok defans oyuncusu alacaktım öyle de yaptım. Ofansa da birkaç takviye yaptık özellikle orta asyadan milli oyuncuları topladık. Çok cüzi maaşlara anlaştık bu yönden iyi olduVerilen maaş bütçesinin 3.5MN Euro harcıyorum. 2 MN Euro boşta. Onu da devre arasında değerlendiririm kadroya takviye yapmak gerekirse...
2019-2020 Sezonu Hazırlık Kampı
Devamlı tatildeydim. İyi hazırlanmışız...
Bu arada 8 yılda klüp efsaneleri arasına girmeyi başardım daha kupa almadan
Yeni transferler, yeni sezon, yeni heyecan. Oyunun en sevdigim yeri kendi adima. Yeni sezonda basarilar. Vefaspor kariyeri guzel bir secim olmus.
Yönetim değil o bizim paralarTransferler iyi, bu sene iyi şeyler bekliyor Vefayı
![]()
Dooki yahu okulda konser falan versenize KASDAV'a falan katılın önümüzdeki sezon hediyeler kulübe![]()
30-31 Mayıs'da VefaFest var okulda. Cem Adrian-Matmazel-Gece-Büyük Ev Ablukada gibi sanatçılar çıkacak ve katılım bayağı olacak. 20-25 liradan biletler satılıyor, işte tüm gelir ilk başta yardım kuruluşlarına aktarılacaktı da, ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyerek parayı kulübe vermeyi karar verdik![]()
Teşekkürler. Benim de en sevdiğim kısmı
Bende diyorum yönetim bu kadar bonkör değildiZaten kasa devamlı kar ediyor bir yerden paralar geliyor ama nerden diyordum demek Lise'mizdenmiş
Çok iyi fikirler çıkıyorPara her zaman lazım
Süper Lig - 1-5 Haftalar
Beşiktaş maçı hariç diğer maçları kazanabilirdik. Olmadı maalesef umarım bu tip puan kayıpları fazla yaşamayız. Gerçi oyunumuz da iyi değildi. Takımı yine bayağı değiştirdiğim için alışamamış olabilirler. Genelde yönettiğim takımlar sezona iyi başlangıç yapamıyor zaten bu sorunumu hiç çözemedim
Süper Lig - 6-10 Haftalar
Fikstür kolay ilerliyor diye sevinirken Adanaspor yenilgisiyle şok oldum. 2 büyük maça geldi sıra ikisi de evimizdeydi. Galatasaray maçında gördüğümüz kırmızı karttan sonra çıldırdım. Her 3 büyüklerin maçında ya kırmızı yiyoruz ya da rakibe penaltı çalınıyor. Artık tak etti. Ben de TFF hakkında atıp tuttum.
Fenerbahçe maçında ise tatildeydim, ben oynasam yine saçma sapan kararlar verecekler sinir katsayılarım yükselecekti. Neyseki sürpriz bir galibiyet aldık, asistan benden iyi ışık var onda
Türkiye Kupası 3.Turu'nda rakibimiz Orduspor oldu. Bu sene kupaya da asılmayı düşünüyorum. Bakalım neler yapabileceğiz