Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Dirildik | Vefaspor Süper Lig'de | 8. Sezon

Nesil
    2007

2. Lig / 27-32. Haftalar

Şampiyon olup direk çıkmak varken play-off çekeceğiz şimdi

Play-off çeyrek finaldeki rakibimiz Tekirova Belediyesi oldu.

Yönetim klübe 120B Euro daha aktardı Onlarda olmas klüp batacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam valla böyle yönetimi başka yerde bulamazsın, ne yap ne et çık artık Bank Asya'ya bence. Hayır adamlara ayıp oluyor :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hocam valla böyle yönetimi başka yerde bulamazsın, ne yap ne et çık artık Bank Asya'ya bence. Hayır adamlara ayıp oluyor :-D
    Çıktık sonunda şükür

VEFASPOR BANK ASYA'DA

Play-off

Öldük öldük dirildik, çıkmayı hakettik istatistiklere bakarsanız ama az kalsın çıkamıyorduk. Sonunda bir üst ligdeyiz

Bu üstün başarının ardından futbolcular, teknik heyet ve yönetim sabaha kadar eğlendik

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aa, bu Fevzi benim Adanaspor'daki sağ kanadım Fevzi. Güçleri düşmemişse Bank Asya'da da seni taşır hocam. Tekrar başarılar, transferleri bekliyoruz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007

Aa, bu Fevzi benim Adanaspor'daki sağ kanadım Fevzi. Güçleri düşmemişse Bank Asya'da da seni taşır hocam. Tekrar başarılar, transferleri bekliyoruz
    Teşekkürler. Evet o Fevzi, bende Adanaspor'dan bedavaya almıştım İkinci ligde estiriyor ama Bank Asya'da ne yapar bilemem. Elden çıkarmayı düşünmüyorum çünkü yönetim 850B Euro maaş bütçesi verdi(trasnfer bütçesini de maaş bütçesine aktardım). Bu parayla doğru dürüst kadro kuramadık tabii

Bunlar iyi haberlerdi. Şimdi sıra geldi kötülere...

Yönetim çok pinti, klübe yine 65B Euro aktardı ama bana gelen kuruş yok! Arada birileri yiyo bu paraları ama kim bi bulursam. Bana 850B Euro maaş bütçesi verdiler, trasnfer bütçesini de maaşa aktarılmış hali bu. Anlayacağınız bu sene düşmemeye oynayacağız. Ligin en kötü kadrosu, en az maaş alan kadrosu hepsi bizde Koçlara en fazla yıllık 6B Euro verebiliyorum haliyle kimseyle anlaşamıyorum Hala amatör kontratlı Gary Lewin doktor Neden haal takımda anlayamadım Koç falan yok zaten ben, birkaç koç, asistan birkaç da doktor(amatör kontratlı). İki doktorum da kıtasal tanınmasına rağmen neden hala bende amatör olarak görev yapıyolar anlamadım. Sinirdin bütçenin SS'ini almayı unuttum

Ayrıca yönetim işlerime burnunu sokuyor. Eyipspor ile benden habersiz destekleyici klüp anlaşması yapmıştı biz üst lige çıkınca onu iptal etti İBB ile anlaştı Koskoca Vefa bebek bakıcısı değil diyorum anlatamıyorum vizyonları kıt

Transferlerimiz

Bu lige zayıf kalan oyuncularla sözleşme fesettik. Sonra da genelde bedava oyunculara yöneldik ancak istediğimiz kalitede adamlar alamadık. İyi transferlerimi paylaşayım;

Yusuf Eren - DC - 28

30B Euro(48 ay taksit) ile anlaştık. Tek parayla yapılan transferim.

Ersin Sezgin - MC - 18

Bedavaya aldık Alman altyapılı genci.

Stefan Tomic - ST - 21

Bedavaya kadromuza kattık. En zayıf bölgemiz forvet bölgesiydi, ilaç gibi geleceğini tahmin ediyorum inşallah beni yanıltmaz.

2017-2018 Sezonu Hazırlık Kampı

Uzun bir hazırlık dönemi geçirdik(lig 20 Eylül'de başlıyordu).

Nesil
    2007

1. Lig / 1-8 Haftalar

Bu kadroyla bu kadar. Bana o bütçeyi veren yönetim utansın!

Türkiye Kupası 1.Turu'ndaki rakibimiz Sakaryaspor oldu. Açıkcası elenicem hem lig hem kupa çekemem

Nesil
    2007

1. Lig / 9-15 Haftalar

Yine fena konumda değiliz bu kadroya imkanlara rağmen. Oyuncularımı kutluyorum Ligin ilk yarısını fena yerde bitirmedik...

Türkiye Kupası 1.Tur

Elenmek amacımızdı zaten 7B Euro kazandık

Direk reddettim Kovulana kadar buradayız

Nesil
    2007

Devre Arası Transferlerimiz

İşimize yaramayan oyuncularla sözleşme fesettik. İşimize yarayacak iki oyuncuyla anlaştık;

Hakan Arslan - AMC - 29

10B Euro bedelle alt ligden transfer edilmiştir.

Erwin Lopez - AMC - 23

12B Euro bedelle tanımadığım bir takımdan transfer ettim

VEFASPOR STADI KULLANIMA HAZIR

Stadı genişlettik ve yenilenen stadımıza taşındık

1. Lig / 16-25 Haftalar

Tomic beyefendi maça gelemedi. İlk defa maç günü antremana gelmeyen oyuncu gördüm Forvetim olsa anında kontratı fesederdim de neyse

Takım müthiş bir ivme yakaladı. Gerçekten imkansızı başarıyorduk ta ki Giresunspor maçına kadar. Giresunspor lider biz ise 2. sıradaydık, arada da 2 puan fark vardı. Ancak evimizde kazanamadık ve 3. sıraya düştük. Yazık oldu, 2.lik için mücadele edeceğiz artık.
    Bu maç trafiğinde 2 maç kaybettik 2 maçta da as forvetimiz Tomic yoktu. Ne kadar değerli bir futbolcu olduğunu anlatmak istedim Gol atmasa attırıyor, attırmasa arkadaşlarını pozisyona sokuyor cidden iyi bir forvet...

Nesil
    2007

EFSANE GERİ DÖNDÜ, VEFASPOR SÜPER LİG'DE!

Muhteşem performansımıza devam ettik. Giresunspor'un üst üste kötü sonuçlar almasıyla ilk ikiyi biz ve Konyaspor aldı. Konyaspor ile olan maçımız şampiyonluk maçıydı ve maalesef kaybettik. İlk ikiyi garantileyince son 2 maç tatile çıktım, son maçı kazansak yine şampiyonduk ama kasmadım; çıkmak bile mucize bu anın tadını çıkartmalıyım dedim

Ortalama 1800 seyirciyle kendi seyirci ortalamamızın rekorunu kırdık

Bunlar da ödüllerimiz
    Last edited by Gncl1905 : 23.Mayıs.2012 at 13:30

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok tebrik ederim, takımı taa Amatör'den buraya getirmen çok büyük bir başarı. Transferleri merakla bekliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Obaa Vefaspor Süper Ligde ha. Okul çıkışları maça falan gideriz müdür ayarlar

Nesil
    2007

Çok tebrik ederim, takımı taa Amatör'den buraya getirmen çok büyük bir başarı. Transferleri merakla bekliyorum
    Teşekkürler bu sene geri düşmessek önümüz açık

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Obaa Vefaspor Süper Ligde ha. Okul çıkışları maça falan gideriz müdür ayarlar
    TFF ile görüştük, maç saatlerini okul çıkış saatine denk getirmeye çalışıyoruz

Küfür gibi bütçe yine. Bayağı giden de oldu ama parayla satmadığım için yazmadım. Kontrat fesettik birçok oyuncumuzla.
    Personel kadrosu kurduk yıllar sonra, bu günleri de gördük ya şükür

Rafael Villalba - GK - 24

Eren Güngör - DC - 30

İnan Demir - DC/DM/MC - 19

Ricardo Goyzitolo - DR - 25

Batuhan Matur - DRL - 27

Muhammed Bayir - DL - 29

Metin istemi - DM/MC - 21

Sefa Aksoy - DM/MC - 29

Emrah Bassan - AMRLC - 26

Stiveen Mendoza - AMLC - 26

Vitor - AMRL/ST - 24

Açıkcası istediğim kadro kalitesini kuramadım ancak yapacak birşey yok. Yönetimin verdiği maaş bütçesini bayağı bir geçtim. Transfer bütçesini taksitli aldığım adamlar sayesinde arttırdım bile ancak dediğim gibi istediğim daha kaliteli adamlar almaktı, olmadı sağlık olsun. Bu seneyi düşmeden bir atlatalım da gerisi gelir inşallah

2018-2019 Hazırlık Kampı

Çok iyi değildik açıkcası hazılrık döneminde ama benm hazırlık dönemlerim hep kötü geçiyor

Belçika İle Anlaştım!

2018 dünya kupası sonrası birçok milli takım boşa çıkmıştı. Bende iyi olanlara bir umut iş başvurusunda bulundum. Türkiye bile bu başvuruma güldü ama Belçika bana iş önerdi, bende düşünmeden kabul ettim. Bir yanda Hazard, Lukaku, Witsel bir yanda... boşverin
    İki işi de beraber yürüteceğim Vefa'dan kopmadık

Nesil
    2007

Süper Lig / 1-5 Haftalar

Berbat bir başlangıç yaptık. Ancak oyunumuz iyiydi. Hiçbir maçta kaybetmeyi haketmedik ancak hakemler sağolsun oyuncularımız sağolsun puanları bol keseden dağıttılar. Pozisyon bulmada sıkıntımız yok ancak o pozisyonları değerlendiremedikten sonra da bir anlamı yok pozisyon bulmanın. Yazık gerçekten en az 5 puan toplayabilirdik bu devrede ancak olmadı.

Belçika Milli Takımı Hazırlık Maçları

Belçika ile işler yolunda gidiyor İlk hazırlık maçımızda varlık gösteremedik ancak diğer maçlarda hem oyun olarak hem de skor olarak istediğimizi aldık. Hazard inanılmaz yahu Adam her maç skora etki ediyor, hız yetenek herşey onda; müthiş top sürmeleriyle rakibini sindiriyor Vefaspor'a düşünüyorum Daha önce hiç oynatma fırsatı bulamamıştım bu fırsatın Vefaspor kariyerimde çıkması da daha bir ilginç oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vefaspor'a Belçika ekolünü getir hocam :-D

Nesil
    2007

Vefaspor'a Belçika ekolünü getir hocam :-D
    Vefa ekolü ile Belçika ekolünü sentezleyip hem klüp hem de milli takım bazında dünyaya damga vurmayı düşünüyoruz

Süper Lig / 6-10 Haftalar

İlk 5 haftadaki şoktan sonra bu 5 haftada topladığımız puanlarla kendimize geldik. Defans özellikle çok aksıyor ofansta işlemesse kaybediyoruz maçı. Defans çok ağır problem orada, rakipte hızlı forvet kanatlar varsa yandık

Türkiye Kupası 2.Tur'undaki rakibimiz Bank Asya ekiplerinden Kayserispor olmuştur. İki kulvarda yarışacak kadro derinliğimiz yok. Eğer lig maçları arasına gelirse yedek çıkar elenirim, devre arasında olursa kasarım biraz

Belçika Hazırlık Maçları

Yorum yapmaya gerek yok herhalde Çift kişilikli olacağım en sonunda birinde Hazard'a taktik veriyoruz(hoş vermesekte o halleder ) bir yanda bizim elemanlara taktik veriyoruz Ufukta turnuva yok hazırlık maçlarıyla idare ediyoruz şu an için...

Nesil
    2007

Süper Lig / 11-15 Haftalar

Aldığımız üstüste galibiyetlerle kendimizi biraz olsun yukarılara atabildik. Umarım bu galibiyetleri almaya devam ederiz. Bu sene hedef zaten küme düşmemek, sürpriz ise ilk 10'da yer almak olacaktır. Bakalım başarabilecek miyiz

Türkiye Kupası 2. Tur

Türkiye Kupası 3. Tur

Çok kasmadım yine tatil tatil geçirdik. Buna rağmen Galatasaray'ı bayağı zorlamışız 34B Euro kazandık toplamda bu turnuvadan. Eskiden ne kadar çok geliyodu bu para, şimdi süper ligde bir maç kazansam 300B Euro veriyolar

Nesil
    2007

Devre Arası Transferleri

Vali Ibragimov - DC - 21

200B Euro bedelle orta asyadan transfer ettik.

Doniyor Odilov - DM/MC - 30

Bedelsiz olarak orta asyadan transfer ettik.

Aslında transfer düşünmüyorduk malum bütçe ancak as stoperimiz sakatlanınca son dakika transfer olarak stoper aldık. Hoş o da geldiği gibi 2 ay sakatlandı Birşey değişmedi. Orta saha oyuncusunu ise daha önceden almıştık sözleşmesi bitince takıma katıldı.

Süper Lig / 16-20 Haftalar

İyi bir bölüm daha geçirdik. Böyle gidersek iyi gerçekten

Belçika Milli Takımı Hazırlık Maçları

Belçika ile hazırlanmaya devam ediyoruz

Nesil
    2007

Süper Lig / 21-25 Haftalar

Sakatlar canımızı çok sıkıyor. Maşallah dediğim 3 gün yaşıyor Saçma puan kayıpları bu yüzden ancka yapacak birşey yok. As adamımız sakatlanınca yerine geçen adam Bank Asya için bile kötü olabiliyor.

Nesil
    2007

Süper Lig / 26-30 Haftalar

Sakatlarımızın yavaş yavaş dönmesiyle puanlar topladık bu devrede. Tek mağlubiyetmiz Fenerbahçe karşısında oldu ama oda olsun artık

Öncelikle tebrikler. Güzel kariyer
    Sormak istediğim bir şey var.
    Amatör ligdeyken antrenman programınız nasıldı?
    Şimdi Marmaris ile yeni kariyere başladım.
    Daha önce hiç böyle bir takım yönetmediğim için nasıl bir antrenman yaptırmalıyım bilmiyorum.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by kajmeran48 View Post
    Öncelikle tebrikler. Güzel kariyer
    Sormak istediğim bir şey var.
    Amatör ligdeyken antrenman programınız nasıldı?
    Şimdi Marmaris ile yeni kariyere başladım.
    Daha önce hiç böyle bir takım yönetmediğim için nasıl bir antrenman yaptırmalıyım bilmiyorum.
    Teşekkürler

Oyunun antrenman programını kullandım. Amacım pek oyuncu yetiştirmek değildi Lig atlamaktı. Zaten koç bulmak da mesele...

Nesil
    2007

Süper lig / 31-34 Haftalar

İlk yılımızda bence güzel bir yerde bitirdik ligi. Gol yollarında problemimiz yok açıkcası. Ancak çok gol yiyoruz. Seneye defansı sağlamlaştırıp ofansa da birkaç katkı yaptık mı daha üst sıraları görürüz inşallah. Tabi bunun için de bütçe gerekiyor. Umarım en azından 5MN Euro maaş bütçesi verirler. Klüp kasasında şu anda 7MN Euro var. TV gelirleri de gelecek kasa 10MN Euro aşar. 5MN bana versinler ne olacak

Ödüller

Erwin Lopez coştu Buda profili ve istatistikleri;

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sınıf sınıf geziyorum alt dönemleri özellikle 5er lira zorla verdiriyorum kulübe bağışlayacağım

Nesil
    2007

Sınıf sınıf geziyorum alt dönemleri özellikle 5er lira zorla verdiriyorum kulübe bağışlayacağım
    Yönetim kesenin ağzını açtı çok şükür

Şu tabloya bakın! Kimlerle yarışmaya çalışıyoruz...

Yönetime daha önce antrenman veya genç tesisleri için hiç başvurmamıştım. Bu bakımdan çok çok gerideydik. Sene başında 2 adamım antrenmanda uzun süre sakatlanınca acaba bu yüzden mi dedim ve hemen bunların geliştirilmesi için yönetime başvurdum. Sağolsunlar geri çevirmediler...

Çok iyi de maaş ve transfer bütçesi aldım. Elimden geldiğince takımı yeniden kurmaya çalıştım. Bütün transferlerim 48 ay taksitle yapıldı. Yoksa imksansız para yetmezdi...

Ayhan Durmaz - GK -23

Serhat Kurt - DC - 25

Temur Ahmedov - DC - 23

Cenk Güvenç - DCR - 27

Edgar Fonseca - DRL - 24

Jorge Cano - DL - 23

Nicad Sadiqli - DM/MC - 26

Ufuk Özbek - MC/AMC - 27

Shuhrat Sobirov - MLC/AMLC - 23

Eldor Yuldoshev - MCR/AMRC - 26

Felipe Miranda - MR/AMR - 24

Alexandr Abdullaev - AML - 21

Julio Cesar Garay - AMRL/ST - 24

Takıma seviye atlattık. Dediğim gibi daha çok defans oyuncusu alacaktım öyle de yaptım. Ofansa da birkaç takviye yaptık özellikle orta asyadan milli oyuncuları topladık. Çok cüzi maaşlara anlaştık bu yönden iyi oldu Verilen maaş bütçesinin 3.5MN Euro harcıyorum. 2 MN Euro boşta. Onu da devre arasında değerlendiririm kadroya takviye yapmak gerekirse...

2019-2020 Sezonu Hazırlık Kampı

Devamlı tatildeydim. İyi hazırlanmışız...

Bu arada 8 yılda klüp efsaneleri arasına girmeyi başardım daha kupa almadan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yeni transferler, yeni sezon, yeni heyecan. Oyunun en sevdigim yeri kendi adima. Yeni sezonda basarilar. Vefaspor kariyeri guzel bir secim olmus.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yönetim değil o bizim paralar Transferler iyi, bu sene iyi şeyler bekliyor Vefayı

Dooki yahu okulda konser falan versenize KASDAV'a falan katılın önümüzdeki sezon hediyeler kulübe

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

30-31 Mayıs'da VefaFest var okulda. Cem Adrian-Matmazel-Gece-Büyük Ev Ablukada gibi sanatçılar çıkacak ve katılım bayağı olacak. 20-25 liradan biletler satılıyor, işte tüm gelir ilk başta yardım kuruluşlarına aktarılacaktı da, ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyerek parayı kulübe vermeyi karar verdik

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Yeni transferler, yeni sezon, yeni heyecan. Oyunun en sevdigim yeri kendi adima. Yeni sezonda basarilar. Vefaspor kariyeri guzel bir secim olmus.
    Teşekkürler. Benim de en sevdiğim kısmı

Yönetim değil o bizim paralar Transferler iyi, bu sene iyi şeyler bekliyor Vefayı
    Bende diyorum yönetim bu kadar bonkör değildi Zaten kasa devamlı kar ediyor bir yerden paralar geliyor ama nerden diyordum demek Lise'mizdenmiş

Quote Originally Posted by Gannicus View Post
    Dooki yahu okulda konser falan versenize KASDAV'a falan katılın önümüzdeki sezon hediyeler kulübe
    30-31 Mayıs'da VefaFest var okulda. Cem Adrian-Matmazel-Gece-Büyük Ev Ablukada gibi sanatçılar çıkacak ve katılım bayağı olacak. 20-25 liradan biletler satılıyor, işte tüm gelir ilk başta yardım kuruluşlarına aktarılacaktı da, ölen ölür kalan sağlar bizimdir diyerek parayı kulübe vermeyi karar verdik
    Çok iyi fikirler çıkıyor Para her zaman lazım

Süper Lig - 1-5 Haftalar

Beşiktaş maçı hariç diğer maçları kazanabilirdik. Olmadı maalesef umarım bu tip puan kayıpları fazla yaşamayız. Gerçi oyunumuz da iyi değildi. Takımı yine bayağı değiştirdiğim için alışamamış olabilirler. Genelde yönettiğim takımlar sezona iyi başlangıç yapamıyor zaten bu sorunumu hiç çözemedim

Nesil
    2007

Süper Lig - 6-10 Haftalar

Fikstür kolay ilerliyor diye sevinirken Adanaspor yenilgisiyle şok oldum. 2 büyük maça geldi sıra ikisi de evimizdeydi. Galatasaray maçında gördüğümüz kırmızı karttan sonra çıldırdım. Her 3 büyüklerin maçında ya kırmızı yiyoruz ya da rakibe penaltı çalınıyor. Artık tak etti. Ben de TFF hakkında atıp tuttum.
    Fenerbahçe maçında ise tatildeydim, ben oynasam yine saçma sapan kararlar verecekler sinir katsayılarım yükselecekti. Neyseki sürpriz bir galibiyet aldık, asistan benden iyi ışık var onda

Türkiye Kupası 3.Turu'nda rakibimiz Orduspor oldu. Bu sene kupaya da asılmayı düşünüyorum. Bakalım neler yapabileceğiz

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri