Sayfa 323 / 480 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
9,661 ile 9,690 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın en büyük problemi teknik direktörünün belli olmaması. Oyuncular bu belirsizlikten hoşlanmayabilir. Acil isimleri heyecan yapmadan araştırıp belirlemeleri, sırası ile hızlı görüşmeler yapıp çözmeleri lazım. Bu süre uzadıkça kulüpteki belirsizlikten dolayı transferler kaçabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bahsettiğimiz Salih Dursun stoper değil ki, orta saha. Berat alındı zaten stoper olarak. Sezer Özmen'in kalacağını sanmıyorum, tekrar gider bence veya A2'de oynar seneye.

Hoca için bir an önce karar verilmeli. Sezon hazırlıkları başlamadan gelmeli yeni teknik direktör. Çalışmalar nerde yapılacak, program ne olacak, nasıl oluşturulacak gibi soruların cevabı hocada çünkü.
    Fıdbal Menıcır yanılttı beni usta Oyunda stoper asıl mevki, dm ve mc diğer mevkileri olarak görünüyor o sebep sazanlamam

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Salih sezon başında stoperdi ardından DM oldu ardından da Orta Saha hatta sezonun son maçlarında forvette oynadı yani çok potansiyelli her yerde oynuyor ama Kayseri'de DM oynayacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Salih sezon başında stoperdi ardından DM oldu ardından da Orta Saha hatta sezonun son maçlarında forvette oynadı yani çok potansiyelli her yerde oynuyor ama Kayseri'de DM oynayacaktır...
    Kayseri nereden çıktı yahu ? Neler kaçırdım ben ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Haber falan yok ama adam facebook adresinden veda mektubu yazmış resmen gözlerim doldu TRT 3'te falan da spikerler bizim maçlarda diyorlardı zaten Kayseri'de gelecek sezon falan diye...Bakalım neler yapacak Kayseri'de merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben de Salih Uçan sandım Fener'e gitmedi mi bu adam Kayseri nereden çıktı diyorum. Kaan kattın karıştırdın ortalığı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

La ben ne karıştırcam yukarda Salih Dursun'u konuştuklarını gördüm ben de bir şeyler yazayım dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerden Mehmet Akgün'ü almışız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Gençlerden Mehmet Akgün'ü almışız.
    Mehmet Akgün bence vasat bir transfer olur, Ekrem Dağ 2 diyorum ben.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yahu Mehmet Akgün nedir boş transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her habere itibar etmeyin bence. Böyle boş transferler yapılmayacak artık bu kulüpte.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Transfer Dogru galiba.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ertem şener ‏@_ertemsener
    Flaş !!! BEŞİKTAŞ,GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN MEHMET AKGÜN'Ü KADROSUNA KATTI

Haber doğru sanırım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Riza Çalimbay Besiktasta pazartesi açiklanma yapcakmis hayirli olsun

https://twitter.com/FatihDemireli/st...57119971233792

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Son Dakika !!! BJK'de Rıza Çalımbay dönemi başlıyor , pazartesi günü açıklanıyor (kaynak: DHA)

Ertem Şener'de yazdı bunu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Fikret Orman, saat 15.15 itibarıyla "Rıza Çalımbay'la anlaştığımız nerden çıktı? Yok öyle bir şey" dedi..

https://twitter.com/ibrahimseten/sta...58126138626048

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O Ertem Şener dün akşam R.Ç. değil yazmıştı bugün sildimi acaba o tweeti : )

R.Ç değil H.K değil E.Y değil Ş.G değil E.S değil S.A değil !!! şu an yazamam... Anlayış lütfen çok tşk

https://twitter.com/_ertemsener/stat...14806716039168

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu ALLah aşkına; ne Rızası, ne biLmem nesi ya. Bizi bu adamLar mı kurtaracak..!
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Akgün transferi bitmiş hakkaten. Kulübeyi dolduruyoruz boşu boşuna yahu ne gerek var ya?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Rıza'sı arkadaş yahu. Hem uzun dönem için alınacak deniyor hem de Rıza Çalımbay deniyor. Madem onun gibi biri gelecek o zaman Şifo gelsin daha iyi.
    FM Gazetesi

Çalımbay yalanlıyor, yönetim görüşüyoruz diyor!

Beşiktaş teknik direktörünü ararken bir çok isim basında yer aldı.

Bugün basında çıkan "Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından konu ile ilgili Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, " Beşiktaş Yönetimi ile herhangi bir anlaşmam ve görüşmem yok. DHA'nın geçtiği açıklamaya göre ben her konuda anlaşmışım. Böyle bir şey yok." demişti.

Ancak daha sonra yaptığımız araştırmada HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi üyesi Deniz Atalay; " Rıza Çalımbay ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak henüz bir karar vermedik. Önümüzdeki hafta içi kesin kararı vereceğiz. Rıza Çalımbay listemizde bulunan hocalardan bir tanesi. " dedi.

Öte yandan bugün Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Mehmet Akgün'ün Beşiktaş ile anlaştığı haberleri üzerinede açıklama yapan Atalay; " Mehmet Akgün ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin bonservisi elinde. Bu konuda önümüzdeki günlerde netlik kazanır" dedi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

'Ralf Rangnick Defteri Tamamen Kapanmadı'

Taraf gazetesi spor yazarı Nurullah Öztürk, Kartalbakışı TV'nin sevilen programı 'Futbol Kazanı'na telefonla konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.
    İşte Öztürk'ün açıklamalarından satır başları;

'RALF RANGNİCK KONUSU TAMAMEN KAPANMADI'

'Benim aldığım duyumlara göre Ralf Rangnick konusu tamamen kapanmadı. Beşiktaş yönetimi ile hoca arasında ipler tamamen kopmadı. Edindiğim bilgiye göre Rangnick ilk etapta Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiş ama Almanya'daki bazı kesimlerin Beşiktaş ve Türk futbolu hakkındaki olumsuz yorumları hocayı bu kararından şimdilik vazgeçirmiş. Rangnick'le görüşmeler devam ediyor, o olmazsa yerli olacak. Beşiktaş finansal gerçeği yüzünden umduğunu değil bulduğunu almak zorunda. Beşiktaş'ın bir sistem hocasına ihtiyacı var. İnşallah Rangnick olur. O olursa Beşiktaş'ın gelecek planlaması daha sağlam olur, ayaklar yere daha sağlam basar.'

Haber Kaynağı: Kartalbakışı Özel Haber

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

riza hocanin gelmesini isterim sivas"a oynattigi top ortada tabiki sivas ile besiktas farkli olcak ama riza hoca sivasta kendini gelistirdigini dusunuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kesinlikle Beşiktaşın başına yerli hoca gelmeli.Yoksa aynı filmi baştan izleriz gibime geliyor.Genelde hep büyük başarılar yerli hocalarla gelmiştir.Rıza hocada Beşiktaşa çok yakışır doğrusu.Ralf vs kurtarmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yerli gelecekse ya Mustafa Denizli ya da Şifo'yu tercih ederim. Hatta keşke Türk futbolunu bilen Daum gelse. Ama Rıza olmasın yahu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Beşiktaş'ın eski futbolcuları arasından Rasim Kara'dan başkası tutmaz. Ben Ragnick gibi bir hocanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Rıza Çalımbay, Beşiktaş için iyi bir hamle olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla açıkcası şu gelsin,bu gelsin diye düşünmeyi bıraktım.Yönetimin kararına güven duymaya karar verdim.İnşallah bizim için en iyisini seçer yönetimimiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mehmet Akgün nedir abi? Mali durum o kadar kötüyse, sözleşmesi biten nice genç yetenekler var, ucuza gelecek yabancı ve yerli futbolcular var hem dışarda hem Türkiye'de. 27 yaşındaki adama mı kaldık? Üstelik kendi takımında dahi ilk 11'e giremeyen bir isim.

Rıza Çalımbay'ı çok severim; ama gelecekse de Kürşatlara, Youlalara, Veysellere, Adem Dursunlara ... hazırlıklı olmak lazım. Transfer konusunda vizyonu çok dar bir hoca kendisi.

Tamam, kulübümüze her şartta destek vereceğiz ve veriyoruz da, mali durum da ortada ama; bu kadar küçülmek gereksiz.

EDİT: Az kalsın unutuyordum. Yatacak yerin yok yd. Her gün çınlatıyorum kulaklarını itinayla. Bu halimizin tek sebebisin!
    Last edited by footballer33 : 28.Mayıs.2012 at 00:29

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sports TV'de az önce Son Saniye haberi olarak verildi: Beşiktaş yönetimi Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya varmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son saniye haberi nasıl oluyor abi ?

Samet Aybaba hayırlı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Özellikle dikkat ettim, öyle yazıyordu Sports TV dışında böyle bir haber görmedim, bunu da belirteyim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri