Arsenal'in 19 yaşındaki genç yeteneği Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş ile anlaştı. Kaynak: DHA
Arsenal'in 19 yaşındaki genç yeteneği Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş ile anlaştı. Kaynak: DHA
Rıza Çalımbay gelecek gibi sanki.
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında son olarak ön plana çıkan isim Belçikalı Eric Gerets oldu.
NTVSPOR
Last edited by Ralph : 04.Haziran.2012 at 16:11
FM Gazetesi
NTV SPOR @ntvspor
NTV Spor Son Dakika: Beşiktaş, Arsenal'in genç oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un transferi için kulübüyle görüşmelere başladığını borsaya bildirdi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Canlı yayında Fikret başkan açıkladı doğruladı. Bebe, Sidnei ve Edu'ya verilen kiralama paralarına yazık dedi. Y.D'ye bir laf daha gitti.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ın TD getirmeden transfer yapması bana ilginç geldi.Mehmet Akgün ve hatırlayamadığım birisi daha geldi.Belki yeni gelen teknik adam bunları sezon öncesi kampında yetersiz bulacak.Bu sefer yine boşa para gitmiş olacak.
Anladığım kadarıyla elindeki malzemeyi çok iyi kullanabilecek bir hoca arayışında futbol komitemiz.Gerets ismi geçiyor mesela,bu tanıma uyuyor bence.Zaten hocalara sunabileceğimiz transfer bütçemiz pek yok.Bunu kabul edecek hoca bulmak da zor.Bu kadar gecikmesinin temel sebebi bu.Ama ben yönetimimize güveniyorum.Elimizdeki şartlar doğrultusunda iyi bir hoca ile anlaşacaklardır.
So what?
Saike
Gerets şu anda adı geçen teknik adamlardan yapılabilecek en iyi hamlelerden biri.Bütçe olarak TD için kısıtlıysa muhtemelen yerli hoca gelir.Yinede takımı toparlayıp kalıcak ve gelecekleri belirlemek zaman alır.Biraz geç kalındı gibi bence.
Gerets muthis bir hoca , bence besiktas"a uygun bir hoca bence.
Eric Gerets'i ben pek uygun bulmuyorum gelecekse Mustafa Denizli gelsin.Ha o olmazsa Rıza Çalımbayla anlaşılmış zaten o gelebilir.
İsmi geçenlerden Beşiktaş'a en makul olanın Gerest olduğunu düşünüyorum. Gerets eldeki malzemeyi çok iyi kullanan bir isim. Yönettiği bütün takımlarda son derece kolektif bir anlayış benimsedi. Beşiktaş'a gelirse şahsen sevinirim ama sanki başta Rıza Çalımbay ve Mustafa Denizli'den birinin takımın başına geçeceğini düşünüyorum.
Gerets, Beşiktaş adına muhteşem olur, elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanıyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Engin Albayrak Yeni Şafak Gazetesi'nin Beşiktaş muhabiri : Besiktasta 2.Riza Calimbay donemi. Calimbay ve Besiktasa hayirli olsun!
https://twitter.com/enginalbayrak/st...62451858751488
Zaten belliydi Çalımbay'a dönüleceği. Rıza hocanın uzun vadede başarılı olacağına inanmıyorum ben ama hadi bakalım inanmaya mecburuz.
FM Gazetesi
İhtiyacımız olan bir bölgeye transfer yapıldı.Hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.
Oguzhan Özyakup Sağlık Kontrolünden Geçti
08 Haziran 2012 Cuma - 11:12
Beşiktaş'ın Arsenal'den yeni transferi 20 yaşındaki Oğuzhan Özyakup sağlık kontrolünden geçti.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'den Beşiktaş'a transfer olan genç oyuncu Oğuzhan Özyakup sağlık kontrolünden geçti. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sabah saatlerinde bir dizi sağlık taramasından geçen Oğuzhan Özyakup'un neşeli olduğu gözlendi
Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Umarım burada büyük işler yaparız. Takımda çok iyi oyuncuların olması benim için bir avantaj. Onlardan bir şeyler öğrenebilirim" diye konuştu
Kaynak : İHA
So what?
Saike
Ne kadar verildi bu çocuğa Şemsi bilgin var mı? Ve nasıl bir oyuncu? Hiç izlemedim.
FM Gazetesi
Zamanında Hollanda genç milli takımlarında kaptanlık yapıyordu bu çocuk. Ne oldu da ondan vazgeçti Hollandalılar acaba
Valla ben bu transferleri yapanları anlamıyorum.Takımın hocası yok sen oyuncu transfer ediyorsun.Önce git görüştüğün binbir tane hocadan birisiyle anlaşmayı başar otur konuş adamla ona göre transfer yap.Çok mantıksız geliyor bana bu iş.
Transferi artık hoca yapmayacak demek ki.Takıma göre hoca bulunacak.Her sene TD değiştirip onun her istediği adamı alamayız biz.O devir bitti.Futbol komitesi diye birşey var ve bence doğrusuda bu.
FM Gazetesi
Oğuzhan'ı uzun süredir twitter'da takip ederim. Hep ingilizce flemenkçe yazar bir ara şüphelenmiştim Türkçe bilip bilmediğinden ve en sonunda dün gece "İyi geceler" yazarak şüphelerimi giderdi. Demek ki Türkçe konuşmak için Türkiye'ye gelmeyi bekliyormuş : ) Hayırlı olsun.
...
Adam Van Persie'nin hesabından GS-FB maçıyla ilgili Türkçe tweet attı kaç tane görmedin mi onları
Acaba neden her sene hoca değiştiriliyorFutbolcular alınıyor hocaya da al sen bunlarla oynayacaksın deniliyor başarılı olması bekleniyor olamayınca da gönderiliyor.
Ek : O resmi görünce forumdaki Tolga(BaFraLı) geldi aklıma.Benziyorlar biraz ama Tolga'nın burnu daha ufak tabi![]()
@Ralf, Sözleşmesi sona ermişti diye biliyorum. Tekrar sözleşme imzalamak istemediler.
Football is simple,but Football Manager is not
Zaten Fikret Orman'da anlaştığımız hocayla sürekli devam edeceğiz dedi.
Edit : http://www.yenisafak.com.tr/Spor/?t=...&i=387762&k=d9 Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta yazıyor.
FM Gazetesi
Hoca gelmeden transfer yapılıyor diyenleri anlamıyorum. 19-20 yaşında u21 seviyesinde milli olmuş Türk pasaportlu oyuncular (Oğuzhan, Berat) alınırken illa hocaya mı sorulması gerekiyor?
Hani Almeida kule forvet, sistemime uymaz ya da Quaresma bencil, ben oynatmam diyen hocayı anlarım da Oğuzhan'ı neden aldınız, hayatta forma vermem diyecek hoca zaten Beşiktaş'a gelmesin. Hatta hocalığı bıraksın limon satsın.
Zaten eldeki takımı toparlayacak, geçen seneki sistemsizlikte formu düşen kaliteli oyuncularımızı ve hala gelişme potansiyeli olan Necip, Ersan, Cenk, Tanju, Burak, Mustafa, İsmail (iyileşince) gibi gençleri parlatacak bir hoca istiyoruz şu durumda, gelen adamın bana onu alın bunu alın 10 kişi gönderin 10 kişi getirin diyecek lüksü olmayacak.
Beşiktaş Kulübü, Arsenal'den genç futbolcu Oğuzhan Özyakup ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.