İşte ligdeki sıralama ve oyuncu istatistikleri ;

Açıkçası ligi bu sırada bitirmemiz çok çok zor zaten böyle bir hedefimizde yok.Hedefimiz ligi şampiyonluk grubunda bitirmek ve oradan uefa veya şampiyonlar ligine gitmek.Takımda çok yetenekli isimler yok.Bireysel yetenekleri olan Cangele ve Amrabat'a sahibiz.Özellikle Eski fm'lerde Cangele'den yararlanamayan ben bu oyunda çok iyi yararlanıyorum gerek AMC'de treq. gerek AML'de inside forward çok iyi oynuyor.Amrabat da onun kadar görünür olmasa da Troisi ile beraber iyi gidiyor.Forvet olaraksa sene başı birini alamadım ama Kujovic'i yolladım.Kimi oynatacağım konusunda çok kararsızdım ama Gökhan Ünal bana bu konuda çok yardımcı oldu zaman zaman poacher zaman zaman target man olarak iyi performans veriyor.En azından istikrarlı olarak vasatın üzerinde performans veriyor 7 maçta 3 golü var Gökhan'ın 1 de asisti zaten takım olarak tek oyuncu üstüne kurulu bir takım olmadığımızdan bu bana yetiyor yine de devre arasında yapacağım tek transfer forvet almak olacak.Diğer bir sorunumuz kaleciydi çünkü Navarro'yu yollamıştık ama yedek kalecimiz Gökhan Değirmenci de bana bu senelik yetecek gibi görünüyor.Defans dörtlümüzse tam olarak kafamdaki gibi oldu seneye belki bir stoper alırım onun dışında transfer yapmam gibi görünüyor.Sol bekte Hasan Ali Kaldırım Sağ bekte Peter Pekarik var Peter kiralık olarak forma giyiyor ama arkasında Okan Alkan var yani her iki bekimizde seneye türk olacak ve milli takımda da oynayacaklarını düşünüyorum,stoperde ise Eren Güngör ve Nelson Rivas var.Eren aynı Hasan ve Okan gibi milli takımda oynayacağını düşündüğüm bir isim,Nelson Rivas'ı ise bonservizsiz olarak aldım ve iyi performans veriyor seneye defansa oyuncu alırsam sadece Rivas yerine olacak yani defanstan memnunum.
Peki arkadaşlar siz kariyer hakkında ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeleriniz neler?