18.Hafta
Form düşüklüğümüz devam ediyor.
19.Hafta
Bir yenilgi daha art arda puan kayıpları.
20.Hafta
Sonunda kazanılan bir 3 puan!
21.Hafta
İstikrarsız bir takımız,bunu düzeltmemiz gerekiyor.
22.Hafta
Yine 3 puan almamız gereken bir maçtan 1 puanla ayrılıyoruz,şans yine yanımızda değil.
İşte puan durumu ;
5. sıraya düştük ama ben ligi şampiyonluk grubunda tamamlayacağımızı düşünüyorum,tek sorun galibiyet serisi.
Şampiyonluk grubuna gireriz rahat orda da bi 3. olursak daha ne isteriz ki...![]()
Kupada da iyi bir ilerleme kaydettik işte oynadığımız maçlar ;
Ve işte kupada kalan maçlarımız ;
Kupada Trabzon'u geçersek kupayı alacağımızı düşünüyorum,bakalım neler olacak.
23.Hafta
Kazandık ama istikrarımız yok şampiyonluk grubu için bir seriye ihtiyacımız var.
24.Hafta
Kazanıyoruz ama kazandığımız maçlarda bile kayıplar veriyoruz,haydi bakalım hayırlısı.
25.Hafta
2-1 önde bitirme hesapları yaparken önce 88 de sonra 90+3'te gol yedik ve 3 puandan olduk.
26.Hafta
Yine kayıp bir hafta!
27.Hafta
En azından böyle kolay maçlarda puan kaybetmemeye başladık ama şampiyonluk grubu şansımız zora girdi.
28.Hafta
Stres attık!
Açıkçası şampiyonluk grubu şansımız yok değil ama zora girdi ve Cangele-Lincoln-Troisi-Amrabat sakat ama iyileşiyorlar şu dönemde eğer bir seri yakalarsak neden olmasın?
Puan durumunu koyarmısın merak ettim![]()
29.Hafta
Şanssız bir maç daha işin kötüsü Bursaspor'u da şampiyonluk grubu potasına soktuk.
30.Hafta
3 puanı almayı bildik işin iyisiİBB önümüzdeki bir takımdı şampiyonluk grubu için önemli bir galibiyet.
31.Hafta
Şu kritik dönemimizde yapılmayacak bir hata 3 puan hedeflerken 0'la dönüyoruz!
Ve işte puan durumu ;
Şansımız çok zor görünse de rakiplerimizin hepsinin birbirleriyle maçı var ve inanılmaz bir şekilde hırslandık,takım olarak kenetlendik sizce şampiyonluk grubuna kalabilecek miyiz?
Şampiyonluk grubu kesin gibide Fenerbahçe almış başını gitmiş 2.ye 10 puan fark atmış onu yakalamak artık zor gibi![]()
32.Hafta
Oyuncularımı tebrik etmem lazım 11 kişi zor çıkardığımız bir maçı kazandık.
33.Hafta(Kader Maçı)
Fenerbahçeyle karşışalıyoruz kaybedersek şansımız kalmıyor beraberlikte rakiplerimize bağlıyız kazanırsak çıkma şansımız çok yüksek oluyor!
İtinayla Tarih Yazılır!
O değilde Bienvenu bu sezon sadece 3 maça ilk 11 başlamış bizim maç 4.maçıymış ve hiç gol atamadığı bir sezonda bizim maçımızda hat-trick yaptı! Buna rağmen kazandık,tebrikler arkadaşlar büyük ihtimalle şampiyonluk grubundayız artık.
34.Hafta(The End! mi?)
Gökhan Ünal sakattı ve başka forvetimiz yoktu seneye için gözden çıkardığım Ömer'e bir şans verme kararını aldım kendisini hep kanatta inside fw denemiştim ama meğer poacher'mış.Hattrick yaptı ve bizi şampiyonluk grubunda iddialı bir yere koydu.Seneye kadrodasın Ömer!
Şampiyonluk grubundayız! Hem de Fenerbahçe son hafta Manisaspor'a yenildi yani her şey olabilir biz hedefimizi gerçekleştirdik şimdi buradan bir 3. olsak çok güzel olur!
Şampiyonluk Grubu 1.Maç
Mağlubiyeti haketmediğimiz bir maçtı,sağlık olsun diyoruz.
Şampiyonluk Grubu 2.Maç
Nasıl ilk maç en azından 1 puanı hakettiysek bu maçta da Trabzonspor 1 puanı haketmişti,şans yanımızdaydı.
Şampiyonluk Grubu 3.Maç
Son 2 maçtır son dakika golleriyle kazanıyoruz aslında maç boyu topla oynayan taraf bizdik ama sezonu zor kaldıran Gökhan çok yoruldu artık.
Şampiyonluk Grubu 4.Maç
İnanılmazı başarıyoruz gerçekten inanılmaz.Bütün takımla gurur duyuyorum,beni bu kadar zaman sonra fm'ye bağladılar.İnanılmaz bir kariyer oluyor,işler iyice çığrından çıktı artık belli bir süre ilerlemeyeceğim en azından yorumlar gelene kadar.
Son olarak puan durumu ;
Pek fazla takip edenimiz yok sanırımFarketmez takip eden arkadaşlar kariyer hakkında yorumlarını,lig sonu tahminlerini yazarlarsa çok sevinirim.