Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Kayserispor'la Yeni Bir Başlangıç!

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sakatlanmazsa çok gelişir Artun. Bir kariyerimde inanılmaz bir poacher olmuştu
    İnşallah diyelim

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

18.Hafta

Form düşüklüğümüz devam ediyor.
    19.Hafta

Bir yenilgi daha art arda puan kayıpları.
    20.Hafta

Sonunda kazanılan bir 3 puan!
    21.Hafta

İstikrarsız bir takımız,bunu düzeltmemiz gerekiyor.
    22.Hafta

Yine 3 puan almamız gereken bir maçtan 1 puanla ayrılıyoruz,şans yine yanımızda değil.
    İşte puan durumu ;

5. sıraya düştük ama ben ligi şampiyonluk grubunda tamamlayacağımızı düşünüyorum,tek sorun galibiyet serisi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonluk grubuna gireriz rahat orda da bi 3. olursak daha ne isteriz ki...

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Kupada da iyi bir ilerleme kaydettik işte oynadığımız maçlar ;

Ve işte kupada kalan maçlarımız ;

Kupada Trabzon'u geçersek kupayı alacağımızı düşünüyorum,bakalım neler olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şampiyonluk grubuna gireriz rahat orda da bi 3. olursak daha ne isteriz ki...
    İnşallah bence de

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

23.Hafta

Kazandık ama istikrarımız yok şampiyonluk grubu için bir seriye ihtiyacımız var.
    24.Hafta

Kazanıyoruz ama kazandığımız maçlarda bile kayıplar veriyoruz,haydi bakalım hayırlısı.
    25.Hafta

2-1 önde bitirme hesapları yaparken önce 88 de sonra 90+3'te gol yedik ve 3 puandan olduk.
    26.Hafta

Yine kayıp bir hafta!
    27.Hafta

En azından böyle kolay maçlarda puan kaybetmemeye başladık ama şampiyonluk grubu şansımız zora girdi.
    28.Hafta

Stres attık!
    Açıkçası şampiyonluk grubu şansımız yok değil ama zora girdi ve Cangele-Lincoln-Troisi-Amrabat sakat ama iyileşiyorlar şu dönemde eğer bir seri yakalarsak neden olmasın?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Puan durumunu koyarmısın merak ettim

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Puan durumunu koyarmısın merak ettim
    2 Maç daha oynadım 1 maç daha yapayım maçlarla birlikte koyacağım birazdan

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

29.Hafta

Şanssız bir maç daha işin kötüsü Bursaspor'u da şampiyonluk grubu potasına soktuk.
    30.Hafta

3 puanı almayı bildik işin iyisi İBB önümüzdeki bir takımdı şampiyonluk grubu için önemli bir galibiyet.
    31.Hafta

Şu kritik dönemimizde yapılmayacak bir hata 3 puan hedeflerken 0'la dönüyoruz!
    Ve işte puan durumu ;

Şansımız çok zor görünse de rakiplerimizin hepsinin birbirleriyle maçı var ve inanılmaz bir şekilde hırslandık,takım olarak kenetlendik sizce şampiyonluk grubuna kalabilecek miyiz?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk grubu kesin gibide Fenerbahçe almış başını gitmiş 2.ye 10 puan fark atmış onu yakalamak artık zor gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

32.Hafta

Oyuncularımı tebrik etmem lazım 11 kişi zor çıkardığımız bir maçı kazandık.
    33.Hafta(Kader Maçı)
    Fenerbahçeyle karşışalıyoruz kaybedersek şansımız kalmıyor beraberlikte rakiplerimize bağlıyız kazanırsak çıkma şansımız çok yüksek oluyor!

İtinayla Tarih Yazılır!
    O değilde Bienvenu bu sezon sadece 3 maça ilk 11 başlamış bizim maç 4.maçıymış ve hiç gol atamadığı bir sezonda bizim maçımızda hat-trick yaptı! Buna rağmen kazandık,tebrikler arkadaşlar büyük ihtimalle şampiyonluk grubundayız artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Şampiyonluk grubu kesin gibide Fenerbahçe almış başını gitmiş 2.ye 10 puan fark atmış onu yakalamak artık zor gibi
    Şampiyonluk grubu çok zordu aslında çünkü rakiplerimizin maç eksiği vardı ve Fenerbahçe deplasmanına gidiyorduk ama tarih yazdık

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

34.Hafta(The End! mi?)

Gökhan Ünal sakattı ve başka forvetimiz yoktu seneye için gözden çıkardığım Ömer'e bir şans verme kararını aldım kendisini hep kanatta inside fw denemiştim ama meğer poacher'mış.Hattrick yaptı ve bizi şampiyonluk grubunda iddialı bir yere koydu.Seneye kadrodasın Ömer!

Şampiyonluk grubundayız! Hem de Fenerbahçe son hafta Manisaspor'a yenildi yani her şey olabilir biz hedefimizi gerçekleştirdik şimdi buradan bir 3. olsak çok güzel olur!

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Şampiyonluk Grubu 1.Maç

Mağlubiyeti haketmediğimiz bir maçtı,sağlık olsun diyoruz.
    Şampiyonluk Grubu 2.Maç

Nasıl ilk maç en azından 1 puanı hakettiysek bu maçta da Trabzonspor 1 puanı haketmişti,şans yanımızdaydı.
    Şampiyonluk Grubu 3.Maç

Son 2 maçtır son dakika golleriyle kazanıyoruz aslında maç boyu topla oynayan taraf bizdik ama sezonu zor kaldıran Gökhan çok yoruldu artık.
    Şampiyonluk Grubu 4.Maç

İnanılmazı başarıyoruz gerçekten inanılmaz.Bütün takımla gurur duyuyorum,beni bu kadar zaman sonra fm'ye bağladılar.İnanılmaz bir kariyer oluyor,işler iyice çığrından çıktı artık belli bir süre ilerlemeyeceğim en azından yorumlar gelene kadar.
    Son olarak puan durumu ;

Pek fazla takip edenimiz yok sanırım Farketmez takip eden arkadaşlar kariyer hakkında yorumlarını,lig sonu tahminlerini yazarlarsa çok sevinirim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri