İnşallah dinden çıkmayız.
İnşallah dinden çıkmayız.
o değil de arkadaş bari kışn çıksaydı şu haberler kavrulurken yapılır mı bu bana
çamlıca gazozda alkol çıktı olayında hayrettin karaman içiilebilir demişti
ama işi erbabına bırakmak laızm tabiki de
Çay'da da radyasyon vardı bir ara. En temizi su diyeceğim onda da arsenik kalıntıları bulunuyor. En iyisi damardan saf su alalım.
Kolada alkol olduğunu bilip kasıtlı içiyorsanız hayırlı işler![]()
daha benim ilk kez haberim oldu
![]()
Ben orucu kolayla açıyordum![]()
Ben net bir açıklama gelene kadar içeceğim. Sonucta satis politikasi icin yapilmis bir hamlede olabilir. Birde bu haber yurt disinda ses getirdi mi acaba ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kola "içen ölüyor da içmeyen ölmüyor mu" diyesim geliyor.![]()
Kuş gribi, GDO'lu besinler, deli dana, kanserojen madde içeren yiyecekler, radyasyonlu çay, alkollü kola diye uzar gider bu.
Eee sonuç? Ne yiyip ne içeceğiz biz şimdi? Hepsinde zararlı bir şeyler var. Bir tane saf, doğal besin yok.![]()
10 mu?Güç kimdeyse onlar kimi işaret ederse "helal mal alkol yok vs." şeylerle halk bilmeden etmeden onu alacak. Ben de alkol kaynayınca uçar diye biliyordum çünkü alkolun kaynama noktası çok çok düşük. O formülü tutturmak için alkol kullanılması gerekiyordur kaynarken de uçuyordur bunda bir sıkıntı yok. Alkol varsa da zaten bence portakalınki kadar filandır. Ne kola tiryakileri gördüm öyle birşey olsa hakikatten kafa olurlardı.
Ama ben bunun altında başka birşey olduğunu düşünüyorum hakikatten. Yine birilerinin menfaat var ama hadi bakalım.
bu zaten bilinen birseydi yani ben biliyordum sizi bilmemderedbull,sprite,fanta,ice tea gibi iceceklerde de alkol mevcut... yalniz bu kola ile ilgili zamaninda biryerde okumustum rengini tutturmak icin domuz kani kullaniyorlarmis bilmiyorum ne kadar dogru..
Alkol'ün haram olmasının nedeni insanların sarhoş olup toplum kurallarının dışına çıkıp, diğer haram ve günah olan şeylere meğilli olmasıdır. Kola içip toplum kurallarına aykırı davranışlarda bulunanlar var mı çok merak ettim? Ayrıca böcek olup olmaması da sorun değil, Arı da böcek ama bal alacağımız zaman en iyisini almaya gayret ediyoruz.
Ben de kıllandım bak şimdi.![]()
So what?
Saike
alkol az olsa bile ismalda fıkıh ilminde şöyle ibare var
çoğu haram olan şeyin azı da haramdır
benim merak ettiğim hakkaten alkol var mı yoksa rte bimdeki le cola satışlarını artırmak için yandaşlarına mı çıkarttısanki bim sadece le coladan kazanıyo hatta en az satılan ürünüdür bence
ama güzel insanların hayal gücü
yok artık lebravn ceyms ordan da atılmaz ki
ırzıma geçseler le cola içmem diyen binlerce insan var![]()
domuz kanı değil de böcek kanı olduğunu duymuştum domuz kanıysa içmem de böcekten zarar gelmez sonuçta bizim kanımızı emiyo onlar da yani benden aldığı kan gene bana dönecek problem yok
bu arada bu yazıları yazarken kola falan içmedim merak eden olabilir![]()
2 biradan fazla mı promil gösteriyor yani? Gerçi susam için de aynı şeyi diyorlardı.
Evet ama arada bir fark var birinde kola içiyorsun diğerinde oturup içki içiyorsun. İçki içip az içtim demek dediğin kapıya çıkar ama burda farklı bir durum var.
Alkol'ü "içip kafayı bulmak" için kullanılır diye tanımlarsak zaten yanlışı orada yaparız tıp, kozmetik, gıda gibi sektörlerde hayatımızın her alanında mevcut.
Yasal sinir bir ya da iki biraya musade ediyor diye biliyorum.10 portakal bu kadar etkiyi nasil yapar![]()
[YOUTUBE="EhcNU-YBXdY"]Amarula[/YOUTUBE]
Böyle birşey vardı.Alkollü meyve hayvanları ne hale getiriyor.![]()