Onu da kaptırırsak tam olur zaten![]()
Onu da kaptırırsak tam olur zaten![]()
FM Gazetesi
Aslında Bienvenu yerine alacaksın pektemeği. ama beşiktaş yönetimi o kadar da değil kaptırmazlar Mustafayı
mustafayı şu durumda serbestken diğer 3 takım da ister beşiktaş onuda bırakırsa havlu atsın zaten lige
pektemek gelmesini ben isterim semihin genç versiyonu bence
Mustafa hızlı topla koşularda yapabiliyo semihde ben yıllardır bir kere görmedim öyle bişey mustafa semihi katlar![]()
Bienvenü ye karşı Pektemek+Quaresma+ALmeida daha iyi gider.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bienvenü'nun kendisine de senelik 2,5 milyon verildi mi, tamamdır.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
şaka maka ben Pektemek-Fernandes-Q7 üçlüsünü almamızı isterim. üçüne 15-20 arası veririz. Pektemek serbest kalacaksa o rakam 10-15 e düşer![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Pektemek - Fernandes - Quaresma 3lüsü 20den aşaya gitmez.
20 değil de Fenerbahçe'ye verecekse bizimkiler toplam 7.5 ta falan anlaşırlar fazlası olmaz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fernandes için Sezer + Özer + 3milyon teklif etme gibi bir durumu varmış Fenerbahçe'nin. Beşiktaş'ı aptal yerine mi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum ben. "Ne kadar döküntü varsa vereyim, hadi bide gönülleri olsun diye 3 milyon atayım önlerine" gibi bir durum algılıyorum ben bu saçma sapan tekliften. Tabi eğer doğruysa. TRTSpor, Aybaba'nın bu teklifi onayladığını yazmış. Ben artık hiç bir şey anlamıyorum bu işte. İnşallah söylentidir.
EDİT : Neyse ki kulüpten açıklama geldi.
Siyah-Beyazlılar'ın resmi siteden yaptığı açıklama şu şekilde;
"Bu gün, Habertürk gazetesinde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan, “Fernandes Fener’e mi?” başlıklı haber bütünüyle kurmacadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin futbolcumuz Manuel Fernandes’e talip olduğu, Başkanımız Fikret Orman ile görüşüldüğü, futbolcumuz karşılığında Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk adlı futbolcular ile artı 3 Milyon Avro bonservis bedelinin teklif edildiği, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın bu konuda görüşünün sorulduğu çerçevesinde kurgulanan haber bütünüyle uydurma ve hayal mahsulüdür.
Başkanımız Fikret Orman’ın daha önce defalarca açıkladığı gibi, futbolcumuz Manuel Fernandes 2012-2013 sezonunda kadromuzda yer alacaktır. Bu tarz bütünüyle uydurma haberlerin hangi amaçlar çerçevesinde üretildiğini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Saygılarımızla
Beşiktaş JK"
FM Gazetesi
Pektemek nasil dusunur bilemem ama onun yerinde olsam parami odemeseler de hic bir yere kipirdamam. Besiktas'ta surekli oynama ve gelisme firsati gecti eline. Bugun 3 kurus daha fazla kazanmak icin gidip baska takimda yedek kalmak kariyerini cope atar sadece.
Aybaba 4-4-2 oynatmayacaksa pektemek yine almeida nin yedeği olacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
O zaman Beşiktaş onun için en iyi yer.
Mustafa Pektemek ile ilgili haber doğruysa yalnız, Beşiktaş'ın durumu gerçekten vahim bile değil.
3 milyon TL alacağı olduğu söyleniyor haberde. Bakıp öğrenebildiğim kadarıyla, sözleşmesi gereği 2,2 milyon garanti para ve 30 bin TL maç başı ücret alacakmış 2011-12 sezonunda. Bu da demektir ki bu adama geçen sezon neredeyse hiç para ödenmemiş.
Benzer bir durum Egemen Kokrmaz için de söz konusu. Egemen'in de 1,4 milyon eruo olan alacağına karşılık bonservisini alıp gittiğini gördük. Onun da, maç başı ücretini bilmiyorum ama, 1,1 milyon euro garanti para almasını gerektiren bir sözleşmesi vardı 2011-12 sezonu için. Mealen, Egemen'e de geçen sezon neredeyse hiç para ödenmediğini söylemek mümkün.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Pektemek giderse bir tane brezilyalı gelir.
Bu yönetimde herşeyi anında yalanlıyor sevdim.
Pektemek sözleşmesini hemen fesh etmesede devre arası veya sezon sonu Necati'yi gönderip onu alsak ya![]()
Tüm akbabalar toplanmış.
Kulübüde üzerine versinler bari![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaray'dan beklerim ben , Egemen'i almalarını bile beklemiştim Basketbol'dan sonra...
Sivok 3 yıl daha Beşiktaş'ta.
ben mustafanın yerinde olsam beşiktaş'tan eğer ayrılırsam trabzon'a giderim Mustafa trabzonun tam aradığı adam
Sivok'un kalması iyi oldu. Ne kadara imza attı acaba yıllık..
FM Gazetesi