Sayfa 345 / 480 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
10,321 ile 10,350 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Facx View Post
    trabzon'da da sürekli oynama fırsatı geçebilir eline
    Trabzon'un mevcut kadrosuna bakinca Senol Gunes'in tek santrafor oynamaya devam edecegini tahmin ediyorum.

Mustafa henuz tek basina santrafor oynayacak kadar bogusabilen bir oyuncu degil bence. Su an icin kumasi iyi bir oyuncu Mustafa. Tipki zamaninda Besiktas'ta oynayan Burak veya Gokhan Gulec gibi. Onlar sans bulamadi veya kimse onlarin ustunde dur( a)madi. Ben Samet Aybaba'nin Mustafa'nin ustune titreyecegini ve cok asama kaydettirecegini dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Mustafa Pektemek ile ilgili haber doğruysa yalnız, Beşiktaş'ın durumu gerçekten vahim bile değil.

3 milyon TL alacağı olduğu söyleniyor haberde. Bakıp öğrenebildiğim kadarıyla, sözleşmesi gereği 2,2 milyon garanti para ve 30 bin TL maç başı ücret alacakmış 2011-12 sezonunda. Bu da demektir ki bu adama geçen sezon neredeyse hiç para ödenmemiş.

Benzer bir durum Egemen Kokrmaz için de söz konusu. Egemen'in de 1,4 milyon eruo olan alacağına karşılık bonservisini alıp gittiğini gördük. Onun da, maç başı ücretini bilmiyorum ama, 1,1 milyon euro garanti para almasını gerektiren bir sözleşmesi vardı 2011-12 sezonu için. Mealen, Egemen'e de geçen sezon neredeyse hiç para ödenmediğini söylemek mümkün.
    Egemen maç başı 30 bin avro alıyordu abi.50 maç yaptı geçen sezon,2.6 milyon avro yapıyor.Zaten yönetimin düşürmeye çalıştığı da maç başıydı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko + Ernst = Holmen + Webo diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Böyle olursa Beşiktaş açısından çok iyi olur bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yilin kazigini yer ibb ole olursa ernst neysede abi holosko ney ya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Holmen tek başına hem ernst i hem holoskoyu katlar bence ibb'nin öyle bi kazık yiceğini sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Egemen maç başı 30 bin avro alıyordu abi.50 maç yaptı geçen sezon,2.6 milyon avro yapıyor.Zaten yönetimin düşürmeye çalıştığı da maç başıydı.
    Neyse, Egemen biraz para alabilmiş yani. O da bir şeydir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sivok'un takımda kalması iyi oldu. Egemen'den sonra Sivok'u kaçırsaydık çok kötü olurdu. Ersan'da fit dönerse Egemen'in gidişi hiç etkilemez. Toraman'da var. Atınç,Sezer,Berat ve Furkan gibi genç oyuncularda bulunuyor. Stoper bakımından alternatif bol. Yazdığım genç oyunculardan biri sıçrama yapabilir. Sezer'den umutluyum.

Kaleci transferinde umarım söylendiği gibi Ospina transfer edilir. 1,2 tane taraftarı memnun edecek transfer yapılsın. Kaleci (umarım Ospina), orta saha ve forvet transferi sonrası kadro yavaş yavaş şekillenir diye düşünüyorum. Kaleci transferi bu takım için olmazsa olmaz.

Kamp sonrası Samet Aybaba'nın eleyeceği genç oyuncularda umarım fırsat bulabilecekleri takımlara kiralanır ve gelecek sezonlarda beğenilse de beğenilmese de bütün genç oyuncular sezon başı hazırlık kampına dahil edilmeli. En azından bu genç oyuncular her sezon başı hazırlık aşamasında kamp kaçırmamış olurlar. Ondan sonrası ya takımda tutarsın yada başka takıma kiralarsın. Elbet bir gün lazım olur o oyuncu sana. Sonra alt yapıdan yetişmiş bir oyuncuyu başka takıma transfer olurken ahhlar vahlar arasında izlemezsin. Genç oyuncu bu takım için artık çok çok önemli. Her genç oyuncunun kıymeti bilinmeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ernst gibi bir adam neden hep 2.plana atılıyor bu Beşiktaşta her oynadığı maçta en çok mücadele veren o adam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa,Ernst gibi adamı sen kampa almıyorsun saçmalık

-------------Ospina--------------
    Toraman-Sivok-Ersan-Hilbert
    ---Ernst-Necip-Fernandes---

Hiçte zayıf değil böyle bir kadro ileriyide Pektemek-Oğuzhan-Olcay güzel gençlerin var 1 yabancı al ileriye hallet takımı Samet Aybaba bu işi bilmiyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLecek yıL takım 4-3-1-2 Düzenin de oynayacak.

Ospina
    Uğur
    HiLbert
    Sivok
    Ersan
    Olcay
    Veli
    Necip
    Fernandes
    ALmeida
    Pektemek

Veli-Necip-Olcay üçLüsü orta sahada dinamizmi iLe topLara saLdırıp, kaptıkLarında Fernandes`e vericekLer ve gerisini o haLLedicek.

Bu yıL maçLarımızda çok mücadeLe edeceğimiz, her topa atLayacağımız bir gerçek ama sonunu nasıL getireceğiz onu göreceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

4-1-3-2 oynayacağız diye biliyorum. Samet Aybaba 4-1-3-2 oynayacağız demişti. Yani klasik 4-4-2 gibi. Orta sahada Fernandes'in yanına defansa yönelik kesici özelliği olan,rakibine basan, 90 dakika ayakta kalacak oyuncu şart. Wigan'dan Diame alınsa fena olmazdı. Bir ara ilgileniyorduk.

Geçen sezon Carvalhal takımı 4-4-2 oynattığı maçlarda Necip'i sağ kanat, Veli'yi sol kanat (asıl yeri sol açık zaten) oynatmıştı. Bu iki oyuncu gayet iyi maçlar çıkarmıştı. Samet Aybaba'dan da bekliyorum. Necip'i sağda kullanabilirse performansında artış olabilir. Nedense sağ tarafta oynatılırsa daha verimli olacağını düşünüyorum. Çift forvetli sistemde kanat forvetlere pek ihtiyaç yok. Kanatta oynayacak oyuncular oyunun iki yönünü oynasın yeterli. Galatasaray'da Engin Baytar ve Emre Çolak gibi. Ayrıca sağ kanatta Olcay Şahan'da var onuda görmek lazım.

Kesinlikle Almeida'yı yedeklemek lazım. Almeida,Pektemek ikilisine alternatif olarak Mehmet Akyüz yetersiz. Bir forvet transferi mutlaka yapılmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    İyi olur.
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    yilin kazigini yer ibb ole olursa ernst neysede abi holosko ney ya
    Holosko eski performansını yakalarsa Holmen+ Webodan daha iyi olur.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ernst gibi bir adam neden hep 2.plana atılıyor bu Beşiktaşta her oynadığı maçta en çok mücadele veren o adam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa,Ernst gibi adamı sen kampa almıyorsun saçmalık

Toraman-Sivok-Ersan-Hilbert
    ---Ernst-Necip-Fernandes---

Hiçte zayıf değil böyle bir kadro ileriyide Pektemek-Oğuzhan-Olcay güzel gençlerin var 1 yabancı al ileriye hallet takımı Samet Aybaba bu işi bilmiyor
    Bence Kadro Şöyle olacak.
    Hilbert-Sivok-Ersan-İ.Köybaşı
    ---Ernst(Oğuzhan)-Necip-Olcay---
    ------------Fernades------------
    -----Pektemek-Almeida

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    İyi olur.

Holosko eski performansını yakalarsa Holmen+ Webodan daha iyi olur.

Bence Kadro Şöyle olacak.
    Hilbert-Sivok-Ersan-İ.Köybaşı
    ---Ernst(Oğuzhan)-Necip-Olcay---
    ------------Fernades------------
    -----Pektemek-Almeida

Fernandes'i orda kullanmak istediğini zannetmiyorum Fernandes'i geriden top çıkartırken kullancak Fernandes'i koyduğun yere bir 10 numara gelcek diye duydum..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Fernandes'i orda kullanmak istediğini zannetmiyorum Fernandes'i geriden top çıkartırken kullancak Fernandes'i koyduğun yere bir 10 numara gelcek diye duydum..
    10 Numara gelsin gelsinde Tabata gibi gelmesin yine . Fernandes geriden çıkartınca ileride etkili olamıyor o yüzden ilerisi onun için daha iyi.10 Numara gelirse Ernst yerine Fernandes geçer Fernandes yerine 10 Numara.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

4-1-3-2 de oLsa sonuçta VeLi ve Necip in AMC tabiri oyun oynamayacağından doLayı asıL amaçLarı geri de duran DM iLe beraber top kapmak oLacağı için 4-3-1-2 oLacak. Top rakipte iken ÜçLü basan orta saha, topu kaptığından geri de ki üçLüden ikisi de Fernandes`e destek vericek. Pektemek doLaşan forvet tipinde ALmeida da iLeride savunma iLe boğuşacak ve Pektemek iLe geriden geLen orta sahaya pozisyon hazırLayacak.

Sistem benim beğendiğim sistemLerden. BreziLya 94 Dünya kupasında bu sistem iLe oynamıştı. HaLa BreziLya da şu anda Santos, İnternacionaL, FLamengo ve Sao bu taktikLe oynuyor. Doğru uyguLandığında rakibi çok yoran bir taktik. Ne kadar uyguLanabiLeceğini göreceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ OSPİNA İLE ANLAŞTI. (Facebook)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YaLnız İBB den HoLmen ve Webo yu aLabiLirsek hakikaten müthiş, rakibi orta saha da ve iLeri de boğan bir takımımız oLur. HoLmen-Necip-OLcay-Fernandes orta sahası iLeride ALmeida-Webo ya da Pektemek hücum hattı, rakibin koLay koLay yarı sahayı geçmesine izin vermez. HoLmen hep pres yapabiLen, hem topu iyi kuLLanan, ayrıca vuruşLarı da iyi oLan ve benim beğendim orta sahaLardan. Webo nun zaten kaLitesi tartışıLmaz ama İBB nin takımın en kiLit iki adamını bırakacağını da sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Webo olsunda Holmen olmasada olur. Cift forvette bu adam cosar

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

byariff

Mesajını daha yeni okudum. Holosko'nun yarım sezonda İBB'de neler yaptığına bir bak. Holosko ligde kontra oynayan bütün takımlarda iş yapabilecek bir oyuncu. Boş alanda ondan iyisi azdır ligde. Anadolu takımları için biçilmiş kaftan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko 600.000 euro fedakarlık yaparak takımda kaldı. Sen de adamsın Filip..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLde bu adama şimdi kız, kızabiLirsen. HeLaL FiLip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam da baba bu adam da ev geçindiriyor bu adamın da sorumlulukları var (hani "adam para kazanıyor yahu niye indirim yapsın"cılar vardı ya) buyrun adam 1 buçuk trilyona yakın paradan vazgeçiyor. İsteyince oluyor demekki..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quaresma abi de 3,7 aLacağına 2,5 aLayım tamam dese, hem bizi, hem takımı sevindirse ne güzeL oLur asLında.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Holosko kaldıysa o zaman forvet transferine gerek kalmadı. Almeida,Pektemek,Holosko,Mehmet Akyüz 4 oyuncu forvet hattı için yeterli diye düşünüyorum. Adamı gelen hocalar yıllardır kanatta harcadı. İnşallah Samet Aybaba onu forvette değerlendirir. Çift forvette etkili olabilecek bir isim.

Bekler konusunda hala kararsızım. Sağda Hilbert bir şekilde idare eder ama solda İsmail dönene kadar Uğur Boral ne kadar verimli olur o konuda şüpheliyim. Umarım Tanju kendini gösterir de şapkadan bir tavşan çıkartır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Hayrettin abi. İşte o zaman takım içi dengeydi huzurdu vesaireydi ne güzel yerli yerine oturur. Bunlar küçük görünen ama esasında çok faideli olaylar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Holosko kaldıysa o zaman forvet transferine gerek kalmadı. Almeida,Pektemek,Holosko,Mehmet Akyüz 4 oyuncu forvet hattı için yeterli diye düşünüyorum. Adamı gelen hocalar yıllardır kanatta harcadı. İnşallah Samet Aybaba onu forvette değerlendirir. Çift forvette etkili olabilecek bir isim.

Bekler konusunda hala kararsızım. Sağda Hilbert bir şekilde idare eder ama solda İsmail dönene kadar Uğur Boral ne kadar verimli olur o konuda şüpheliyim. Umarım Tanju kendini gösterir de şapkadan bir tavşan çıkartır
    Sol kanatta Emre Özkan kullanılmalı bence. Bir abim vasıtasıyla tanışmışlığım vardır kendisinde , geçen hafta konuştuğumuzda büyük ihtimal takımda kalacağım dedi. İnşallah yine kiralık gönderilmez. O varken Uğur Boral'ın alınması zaten rezaletti ya neyse..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Harbiden ha Emre Özkan hiç aklıma gelmedi o mesajı yazarken Geçen sezon Orduspor'da yeterince pişti. Hazırlık kampınında en iyilerinden biriymiş spor muhabirlerinin yazdıklarına göre.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal sana Holosko

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Holosko ile yapılan sözleşmeye bak.Bu sene 2 m euro alacaktı.Vay anasını.Eyvallah Holosko.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mesaj Yetkileri