1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Ünye İle İlk Hedefimiz Avrupa Bileti!!!(Ünyespor-4.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

takviyeleri merakla bekliyorum bu arada şu ss leri jpeg mi yapacaksın ne yapacaksın çünkü acayip kasıyor sayfa çok geç açılıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    takviyeleri merakla bekliyorum bu arada şu ss leri jpeg mi yapacaksın ne yapacaksın çünkü acayip kasıyor sayfa çok geç açılıyor
    tamam artık jpg yaparım ama eskileride çok fazla boyutlu değildi neden kasıyorsa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Duque
    Büyük ihtimalle fazla forma şansı bulamayacak bir arkadaşımız.İlk ona sözleşme teklif etmiştik çok önceden sonra ondan kaliteli bir ton kişiyle sözleşme imzaladık ama bilmiyorum belki gözümüze girer şansı bulduğunda özelliklerine bakmamak lazım çünkü potansiyeli var gözlemcilerime göre...

Bertül Koçabaş
    Lige göre çok kaliteli bir türk forvet bulduğumuzu düşünüyorum.Kendisi ilk 3 forvetimizden biri.Açıkcası 3 ü arasında fazla fark olmadığından kim gözüme hoş gelirse onu oynatıyorum...

Nikoloz Jokhadze
    Kendisi belki şöyle bakınca gelecekte oynatacağım biri olarak gözükebilir ama 1. forvetimizAntrenörlerim ve gözlemcilerim ısrarla ona güveniyor.Hazırlık maçlarında 2 maçta oynayıp 2 gol attı.Oyunuyla şimdilik göz dolduruyor 18 yaşında olmasıda bizim için bir artı.Gelişime hala açık bir futbolcu

Dodji Djidonou
    Kendisiyle Nikolozdan önce anlaşmıştım.Nikolojun önünde bir sürü teklif vardı ve geleceği meçhuldü.Fiziksel olarak iyileştirebilirsek yüzümüzü kara çıkarmayacağını düşünüyorum.O da gelişime hala açık

Barış Türkmen
    2. Kalecimiz

Cenk Alkılıç
    Sağ açıkta rekabeti arttırsın diye almıştık ama şimdiden gözümüze girmeyi başardı ve sağ açık şu anda onun ama her an formayı kaptırabilir orda birçok oyuncu kapışıyor...

Ahmet Şahin
    Dedik yaşlı kurtlar kurtarırsa bizi kurtarır ve onu 1. kalecimiz olarak kadromuza kattık.Şu anda kurtarışlarıyla benim takdirimi kazandı ama gelecekte ne olacağını hepimiz göreceğiz

Gökhan Ünal
    Kadromuzdaki forvetler genç bu nedenle çabuk deforme olabileceklerini düşünüp bu yetenekli Gökhan'ımızı kadroya dahil ettim.Kendisi bahsettiğim ilk 3 te ve her an formayı sırtlamaya hazır

Darren Uribe
    Kendisi Rocicten geldiği gibi formayı kaptı.Genç olmasına rağmen çok yetenekli ve gelişime açık bir sol bek

Can Özdoğan
    Kendisini sol açık rekabeti için aldım ama geldiği gibi aramızda bir tartışma geçti ve şu anda forma şansı vermiyorum aramızdaki pürüzler düzelir veya benim ihtiyacım olursa kadroya geri dönebilir

Nestor
    Kendisi sağ açığın 1. oyuncusu olarak düşünülmüştü ama Cenk formayı vermeye niyetli değil.Kendisine şans verildiğinde yüzümü kara çıkartmayacağını düşünüyorum

Sezer Badur
    Orta sahanın ortasında genç isimleri oynatıyordum ve önemli zamanlarda basit hatalar yapıyorlardı.Dedim aralarına bu yaşlı kurtu koyarsak ortasahayı çekip çevirir ve kadromuza kattık

10.000 Kişilik stada komedi sayıda kombine

2. Hafta
    Takım bomba gibi ilerliyor.Üstelik hakem hep bizim aleyhimize çaldı.O penaltı pozisyonundan önce ceza sahası çizgisinden bir faul kullandırttı.Daha sonra içerdeki omuz omuza mücadeleyede penaltı dedi.Forvetimize rakip alandaki bir müdahale nedeniyle direk kırmızı verdi.Sadece bize kart çıkardı ama oyunun saçmalığı hakem her zaman haklıdır dendi

Yaptığımız 21 transfer hareketiyle çok büyük kumar oynadık haftalık 95.000 € zarardayız.Ama bunun çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ve takımıma güveniyorum

Mesaj Yetkileri