oyuncuları merakla bekliyorum iso.başarılar.
oyuncuları merakla bekliyorum iso.başarılar.
geldiler sıcak sıcak bu sefer yaptığım tranferlere için ısındı açıkcası
ilk 6 yı hedefliyorum oynadıkları futbol gözüme hoş göründü tabi sakatlık ve moral gibi durumlar nedeniyle performansları değişebilir ama pozitif düşünüyorum
Bu arada teknik ekibim geçen seneyle aynı ve değiştirmedim burdan yazayım![]()
3. Hafta
Geçen senenin ilk 5 inde olan Bursaspor şu anda zorlu maçlar geçirmiş ve moralleri bizden düşük bu avantajı kullanmak istiyoruz
Kadrolar
Maç Hakkında konuşulanlar
Takımım sahaya sürülmek için hazır ve hepsi formda.Bireysel bir hata yapmazlarsa %60 gibi bir şansımız olduğunu düşünüyorum bu maç.
Bursaspor 0-1 Ünyespor
Gol:Serdar Eylik(Dk 8)
Pozisyonu iyi takip eden Serdar hatayı affetmedi ve rakipten sekip havalanan topu gelişine şık bir vuruşla ağlara yolladı
Soyunma odasında moraller tavan yapmış durumda
İlk Yarı Ünyesporumuzun üstünlüğüyle sona erdi
Bursaspor 0-2 Ünyespor
Gol:Uğur Erdoğan(Dk 71)
Asist:Serdar Eylik
Serdar'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu kazandığımız penaltıyı temiz bir gole çeviriyor Uğur
Dakika 72
2 Oyuncu Değişikliği yapıyoruz
Bursaspor 1-2 Ünyespor
Gol:Wederson(Dk 80)
Kesinlikle izlenmesi gereken bir goldü 30-40 metreden yapılan koşu bir oyuncumuzun çalımlanması ve ardından ceza sahası dışından şık bir vuruş.Kesinlikle güzel bir gol
Dakika 81
Gökhan'ı Devreye sokuyoruz
Bursaspor 1-3 Ünyespor
Gol:Gökhan Ünal(Dk 87)
Asist:Uğur Erdoğan
Adama 7 dakika yetti ve takımı adına bir gol daha attı.Uğur'un seri pasında sırtı dönük olan rakibine vücut çalımını attıktan sonra önündeki adam ve kaleciyi görünce iğne deliğinden şansını denedi ve golünü attı.Kesinlikle kumaşı sağlam
Takımda Moraller Mükemmel!!!
Beklenilmiyordu!
Maç Sonu