Mustafa Pektemek'in talihsiz sakatlığı çok kötü oldu, geçmiş olsun diyelim. Forvet transferi ise kesinlikle şart oldu artık. Koşan, defansı yıpratan ve bitirici bir santrafor hiç fena olmaz.
Mustafa Pektemek'in talihsiz sakatlığı çok kötü oldu, geçmiş olsun diyelim. Forvet transferi ise kesinlikle şart oldu artık. Koşan, defansı yıpratan ve bitirici bir santrafor hiç fena olmaz.
Canım FEDA olsun sana !
Keşke Adanaspor'dan zencileri alabilsekCuk diye oturur hem M'Bila hemde Kibong. İki oyuncuda Süper ligde oynayacak seviyede.
Forvete Sambacı gelecek hissediyorum.
Drenthe iptal edilmiş
edit: bahsedilmiş bi önceki sayfada :/
Bakış açısı![]()
Tottenham, ısrarla kadrosuna katmak istediği Hugo Almeida'ya karşılık Beşiktaş'a Giovani Dos Santos ve 3 milyon avro teklif etti. Siyah-beyazlı yöneticilerin gelişme üzerine Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir araya geldi.
- Tekniğine hayran kaldığım bir futbolcu. Eğer doğruysa harika olur bu transfer.
Canım FEDA olsun sana !
dogruysa harika bir haber
Eklediğiniz haberlerde kaynak vermeyi unutmayın arkadaşlar...Bence çokta güvenilir bi kaynak değildir o yüzden sanmıyorum geleceğini...
Böyle bir şey varsa bizim için büyük bir piyango bu.
FM Gazetesi
Kaynak Takvim, internette gördüm bende. Tottenham Almeida'yı gerçekten istiyor mu? Adebayor'u aldılar diye biliyorum ama.
Vallahi benimde pek inanasım gelmedi ama inanmak istiyor insan.
FM Gazetesi
Kaynak takvim ve forveti Adebayor olan bir takımın Almeida ile ne işi olur. Bence, sallama bir haber. Bize direk forvet oyuncusu lazım Pektemek'in de sakatlığından sonra, devşirme değil. Ayrıca Drenthe gelirse sevinirim; fakat illa bir bek alınacaksa öncelik sağ bek olmalı. Hilbert'ten başka kimse yok orada bana göre.
Forvet alınmalı bir an önce.
Yok canım ne acelesi varDaha çoook uzun zaman var. Bu kadar rahatız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sercan Yıldırım "dedikoduları" var
FM Gazetesi
Bizde transfer 5'inde bitiyor.Yönetim o yüzden 1-5 arası hamle yapabilir.Avrupa'da takımlar ellerinden çıkaramadıkları oyuncuları beleşe yollayabilir.
Tottenham Dembele'yi aliyor Fulham'dan, Almeida haberi asilsizdir bence.
Yeni Malatyaspor'un altyapısında yetişen 17 yaşındaki Engin Yıldız, Beşiktaş'a transfer oldu.
Antrenör Mahmut Evren'in girişimleri neticesinde Beşiktaş altyapısına kazandırılan genç futbolcu, takımının İskenderunspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, ikinci yarıda görev aldı.
Genç oyuncu Beşiktaş altyapısına transferiyle ilgili, "Mahmut Evren hocamızın destekleriyle hayallerimi süsleyen Beşiktaş'a transfer oldum. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=31374
FM Gazetesi
Beşiktaş Getafe'nin forvet oyuncusu Adrian Colunga ile anlaşmaya vardı.
Getafe Kulübü ise Beşiktaş'ın Colunga'yı resmen istediğini duyurarak görüşmelerin başladığını doğruladı. Getafe'nin bu sabahki antrenmanını yarıda bırakarak tesisleri terk eden Colunga'nın Beşiktaş'a yola çıktığı iddia edildi. Getafe'de pek forma şansı bulamayan İspanyol forvet geçtiğimiz sezon Sporting Gijon forması giymişti. Bu sezon Getafe'nin iki karşılaşmasında da forma şansı bulan Colunga 28 yaşında.
Adrian Colunga Perez
Doğum tarihi: 17.11.1984
Doğduğu il: Oviedo
Uyruk: İspanya
Pozisyon: Forvet - Santrafor
KAYNAK : KRALSPOR
Hiç bir yerde görmedim böyle bir haber doğrulup payı nedir bakalım görelim.
FM Gazetesi
Kaynaklar çok cırt. Zaten haber de yalan, belli.
Engin Yıldız, gençlerin oynadığı bir hazırlık maçı 11'indeydi ve herkes bu Engin kim diyordu. Şimdi öğrenmişlerdir sanırım, ben de dahil tabii.![]()
28 yasinda 1,72 boy muhtemelen gücsüz bir fizige sahip süratli bir oyuncumu acaba? ben kendisini tanimiyorum taniyan varsa yazsin.. birde transferin son günü böyle sirf transfer yaptilar densin diye tutupta adi sani duyulmamis bir forvet getirmek cok sacma.. zamaninda fenerde yapiyordu bunu.
Sansal Buyuka: "Lazio'lu Zarate, Besiktas'a geliyor."
Tuncayi alsalar cok iyi olur.