beta dedikleri demo olsa gerek
beta dedikleri demo olsa gerek
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
3 gün önce D&R 'dan aldım oyunu...2 hafta önce elime umarım ulaşır da erkenden oynamaya başlarız =) Sitede yapılan açıklamaya baktım ön sipariş verenler 2 hafta önceki beta sürümünü oynamaya hak kazanacaktır yazıyor...Peki bu beta sürümü nasıl olacak???Sonuçta kutulu sipariş verdik...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son kararımı vermek üzereyim arkadaşlar. Bu gece siparişimi mutlaka vermek istiyorum. O yüzden son kez soruyorum sizlere D&r mı yoksa hepsiburada mı? (vatanı tamamen eledim)
Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına(Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım
)
Vatan'dan aldım.![]()
Bu Beta sürümünün orijinal oyundan farkını açıklayabilecek birisi var mı acaba ? Ayrıca oyunu bir arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. 2 farklı bilgisayara yüklemek için yeterli key verilecek mi ? Bu soruların cevabına göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
Ben demo anlamına geldiğini sanmıyorum.Çünkü 2 hafta önce gelecek olan bu betanın(SI resmi sitesinde demo diye değil beta diye geçiyor) SI nın resmi sitesinde kayıtlı oyun uyumlu olacağı yazıyor.Bilindiği üzere demolar belirli liglerde ve sadece yarım sezon oynanıyordu.E kayıtlı oyun uyumlu olacağı felan söylendiğine göre yine SI nın resmi sitesinde belirtilen "tam sürüme çok yakın bir versiyon" tanımlamısıyla örtüşen bir oyun oyanayacağız sanırsam.Ha bunda Türkçe olacak mı yoksa 2 Kasım'da mı eklenecek orası halen muamma.
Peki oyunu sadece steam'den mi alırsak 19 ekim'de elimize geçmiş olacak yoksa diğer sitelerden aldığımızda da aynı olay geçerli mi ?
Yalnız 19 Ekim'de oynanabilecek oyun sadece Beta versiyon.Oyunun full sürümü değil.Oyunun full sürümü oyun çıktığı zaman gelecek.
Peki Beta Sürümünü deniyenler varmı ?
Sigames'de adı geçen Turksportal yöneticileri elbet denemiştir.
Beta sürümündeki kayıtlı oyunlar orjinal versiyonlarda da geçerli olacak mıdır ? Burası da çok önemli ...
Arkadaşlar Beta diye birşey yok, siz Demo ile Beta'yı karıştırıyorsunuz sanırım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beta var... Work in Progress oyunun Gold'a en yakın hali 18 Ekimde yüklenebilecek olan hali olacak beta... (onda 6 ay sınırı yok)
Demo da var... Onun da 20-25 Ekim arası çıkması bekleniyor. (6 Ay sınırlı)
Gold sürüm ise 13.0.0 olarak 2 Kasımda yayınlanacak...
Ancak Editör olmayacağı için ve Türkiye Kupası statüsünün Takımları gruplara atamayı zorlaştırıp zorlaştırmayacağını bilmediğim için ben Beta'Yı indirmeyi düşünmüyorum...
DVD'den oyunu kurmayı düşünenler (Özellikle kotalılar) 2 Kasımı bekleyebilirler... Ancak Eğer Kurarlarsa da Oyunu baştan kurmaları gerekmeyecek beta sürüm gold sürüme kendini update edecek...
2 Kasım'a Kadar Bekliyeceğiz Artık..
Hayırlısıyla şu FM çıksada yeni siteye geçilse![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.