Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 305 sonuç

Konu: FM 2013 Çıktı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

beta dedikleri demo olsa gerek
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

3 gün önce D&R 'dan aldım oyunu...2 hafta önce elime umarım ulaşır da erkenden oynamaya başlarız =) Sitede yapılan açıklamaya baktım ön sipariş verenler 2 hafta önceki beta sürümünü oynamaya hak kazanacaktır yazıyor...Peki bu beta sürümü nasıl olacak???Sonuçta kutulu sipariş verdik...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    3 gün önce D&R 'dan aldım oyunu...2 hafta önce elime umarım ulaşır da erkenden oynamaya başlarız =) Sitede yapılan açıklamaya baktım ön sipariş verenler 2 hafta önceki beta sürümünü oynamaya hak kazanacaktır yazıyor...Peki bu beta sürümü nasıl olacak???Sonuçta kutulu sipariş verdik...
    Bana gelen mesajı olduğu gibi göstereyim ;

Sayın Müşterimiz,

Oyunun çıkış tarihinden 2 hafta öncesine kadar ön siparişle ürün alan müşterilerimize key'leri gönderilecektir.

Bu şekilde beta sürümünü edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    D&R Müşteri Hizmetleri
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Teşekkürler dostum...Bi an önce 19 ekim gelse de oynasak =)
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bana gelen mesajı olduğu gibi göstereyim ;

Sayın Müşterimiz,

Oyunun çıkış tarihinden 2 hafta öncesine kadar ön siparişle ürün alan müşterilerimize key'leri gönderilecektir.

Bu şekilde beta sürümünü edinebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    D&R Müşteri Hizmetleri

5. Default

Son kararımı vermek üzereyim arkadaşlar. Bu gece siparişimi mutlaka vermek istiyorum. O yüzden son kez soruyorum sizlere D&r mı yoksa hepsiburada mı? (vatanı tamamen eledim )

6. Default

Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına (Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım )

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına (Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım )
    hayırlı olsun. en uygun yerden almışsın bende ordan aldım

8. Default

Quote Originally Posted by balgat80 View Post
    hayırlı olsun. en uygun yerden almışsın bende ordan aldım
    Teşekkür ederim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Vatan'dan aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Bu Beta sürümünün orijinal oyundan farkını açıklayabilecek birisi var mı acaba ? Ayrıca oyunu bir arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. 2 farklı bilgisayara yüklemek için yeterli key verilecek mi ? Bu soruların cevabına göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Bu Beta sürümünün orijinal oyundan farkını açıklayabilecek birisi var mı acaba ? Ayrıca oyunu bir arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz. 2 farklı bilgisayara yüklemek için yeterli key verilecek mi ? Bu soruların cevabına göre sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Belirtilmişti,Beta=Bir nevi Demo.

Oyun Steam aracılığıyla yükleneceği için birden fazla bilgisayara kurabilirsin.

Ancak aynı anda sadece bir bilgisayar oyunu çevrimiçi (online) olarak oynayabilir,diğer bilgisayarlar oyunu çevrimdışı (offline) olarak oynayabilir.
    <')))))>-<

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    beta dedikleri demo olsa gerek
    Ben demo anlamına geldiğini sanmıyorum.Çünkü 2 hafta önce gelecek olan bu betanın(SI resmi sitesinde demo diye değil beta diye geçiyor) SI nın resmi sitesinde kayıtlı oyun uyumlu olacağı yazıyor.Bilindiği üzere demolar belirli liglerde ve sadece yarım sezon oynanıyordu.E kayıtlı oyun uyumlu olacağı felan söylendiğine göre yine SI nın resmi sitesinde belirtilen "tam sürüme çok yakın bir versiyon" tanımlamısıyla örtüşen bir oyun oyanayacağız sanırsam.Ha bunda Türkçe olacak mı yoksa 2 Kasım'da mı eklenecek orası halen muamma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Peki oyunu sadece steam'den mi alırsak 19 ekim'de elimize geçmiş olacak yoksa diğer sitelerden aldığımızda da aynı olay geçerli mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Peki oyunu sadece steam'den mi alırsak 19 ekim'de elimize geçmiş olacak yoksa diğer sitelerden aldığımızda da aynı olay geçerli mi ?
    Yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada ve d&r dan alanlar da önceden oynama imkanına sahip olacak.Key göndereceklermiş mail adreslerine.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yalnız 19 Ekim'de oynanabilecek oyun sadece Beta versiyon.Oyunun full sürümü değil.Oyunun full sürümü oyun çıktığı zaman gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Peki Beta Sürümünü deniyenler varmı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sigames'de adı geçen Turksportal yöneticileri elbet denemiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Beta sürümündeki kayıtlı oyunlar orjinal versiyonlarda da geçerli olacak mıdır ? Burası da çok önemli ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar Beta diye birşey yok, siz Demo ile Beta'yı karıştırıyorsunuz sanırım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Arkadaşlar Beta diye birşey yok, siz Demo ile Beta'yı karıştırıyorsunuz sanırım.
    Beta var... Work in Progress oyunun Gold'a en yakın hali 18 Ekimde yüklenebilecek olan hali olacak beta... (onda 6 ay sınırı yok)

Demo da var... Onun da 20-25 Ekim arası çıkması bekleniyor. (6 Ay sınırlı)

Gold sürüm ise 13.0.0 olarak 2 Kasımda yayınlanacak...

Ancak Editör olmayacağı için ve Türkiye Kupası statüsünün Takımları gruplara atamayı zorlaştırıp zorlaştırmayacağını bilmediğim için ben Beta'Yı indirmeyi düşünmüyorum...

DVD'den oyunu kurmayı düşünenler (Özellikle kotalılar) 2 Kasımı bekleyebilirler... Ancak Eğer Kurarlarsa da Oyunu baştan kurmaları gerekmeyecek beta sürüm gold sürüme kendini update edecek...

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    yama yok oyunda %100 türkçe ama %100 aldanma şu anda 20 bin cümle cevrilmiş durumda buda oyun için cok rahat yeter....güncellemelerle birlikte %100 kapasitiye ulaşır...
    20 bin cümle mi???Oyunda 55.000 cümle var denmişti.%100 olunca hepsi çevrilir.

2 Kasım'a Kadar Bekliyeceğiz Artık..

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by manager725;23 38701
    Açıklamalara göre oyun tamamen Türkçe'ye çevrildi zaten.

20.000 rakamı o güne kadarki denetlemeler için söylenmişti.(Yazım yanlışları,imla hataları vs..)
    <')))))>-<

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayırlısıyla şu FM çıksada yeni siteye geçilse
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Hayırlısıyla şu FM çıksada yeni siteye geçilse
    o hayal bence ya 2 senedir geçiliyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Açıklamalara göre oyun tamamen Türkçe'ye çevrildi zaten.

20.000 rakamı o güne kadarki denetlemeler için söylenmişti.(Yazım yanlışları,imla hataları vs..)

Evet şu anda tamamen çevirildi fakat hatalar düzeltiliyor. Ben de Aral Game'den aldım bu arada kapıda ödemeli olarak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Şu yanlış anlaşılma sona ersin artık o 20 bin sadece denetlenen kısım. %100 Türkçe olduğu konusunda şüpheniz olmasın artık. Sadece o kalan 35 binin içinde ufak hatalar olabilir. Onlar düzeltilecek o kadar.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yugi View Post
    4-4-2 Çok yaratıcı, ben beğendim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil