1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: FM 13 Beta Türkçe Resimler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Savunmacı ortasaha yerine defansif ortasaha çok daha hoş geliyor benim de kulağıma. Bence şu anda hemen yönetim bu tarz çok önemli terimlerin türkçeleştirilmesiyle ilgili bir anket açmalı. Mesela kısaltmalar (OOS,AMC,HOS,DMC,SOS) artık her nasıl yapıldıysa buraya yazılmalı ve bizlerden gelecek isteklere göre değiştirilmeli betanın çıkması beklenmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Savunmacı ortasaha yerine defansif ortasaha çok daha hoş geliyor benim de kulağıma. Bence şu anda hemen yönetim bu tarz çok önemli terimlerin türkçeleştirilmesiyle ilgili bir anket açmalı. Mesela kısaltmalar (OOS,AMC,HOS,DMC,SOS) artık her nasıl yapıldıysa buraya yazılmalı ve bizlerden gelecek isteklere göre değiştirilmeli betanın çıkması beklenmemeli.
    Öncelikle önerin için teşekkürler.

Türkçeleştirilen mevkileri kapsayan veritabanı çok önceden gönderildi oyunun yapımcılarına. Şu anda bahsettiğin gibi bir konu açılsa bile, 2 Kasım'da çıkacak olan oyunda mevkiler, resimlerde gördüğünüz şekilde oyuna yansıyacak. Oyun çıktıktan sonra sizden geri bildirim alabilmek için bu ve buna benzer konular zaten açılacak. Ancak mevkilerin şu anki durumunda bir değişiklik yapılabilmesi için ne yazık ki Şubat ayındaki güncelleştirmeyi (eğer veritabanı bize gönderilirse) beklemek zorunda kalacaksınız.
    Last edited by vivoperlei : 14.Ekim.2012 at 00:06

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Öncelikle önerin için teşekkürler.

Türkçeleştirilen mevkileri kapsayan veritabanı çok önceden gönderildi oyunun yapımcılarına. Şu anda bahsettiğin gibi bir konu açılsa bile, 2 Kasım'da çıkacak olan oyunda mevkiler, resimlerde gördüğünüz gibi şeklinde oyuna yansıyacak. Oyun çıktıktan sonra sizden geri bildirim alabilmek için bu ve buna benzer konular zaten açılacak. Ancak mevkilerin şu anki durumunda bir değişiklik yapılabilmesi için ne yazık ki Şubat ayındaki güncelleştirmeyi (eğer veritabanı bize gönderilirse) beklemek zorunda kalacaksınız.
    Açıklaman için teşekkürler, şubat güncellemesi yerine 13.1'de(genelde oyun çıktıktan kısa bir süre sonra yapılan) yapamaz mısınız peki?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Açıklaman için teşekkürler, şubat güncellemesi yerine 13.1'de(genelde oyun çıktıktan kısa bir süre sonra yapılan) yapamaz mısınız peki?
    Bu konuda bilgi sahibi değilim. Genelde Şubat ayında veritabanı güncellemesi olduğu için bu tarihi verdim.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri