Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 131 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Geri Dönüyor [2.Sezon]

Elmander ve Selçuk İnan satışları kötü olmuş dostum. Umarım dilediğin gibi geçer sezonun

Takımla çok oynamışssın. Mesela; Baros, Uflaluji satılabilir oyuncular tamam ama bence yanlış oyuncuları satmışsın. Hele Gökhan'a o kadar para verip alman delilik. Onun yerine ya kendin yetiştir ya da daha az bilinen bir oyuncuyu alıp adını duyur. Daha çok keyif verir.

Başarılar diliyorum.

Quote Originally Posted by aslandorukhan View Post
    Elmander ve Selçuk İnan satışları kötü olmuş dostum. Umarım dilediğin gibi geçer sezonun
    Quote Originally Posted by Arunas View Post
    Takımla çok oynamışssın. Mesela; Baros, Uflaluji satılabilir oyuncular tamam ama bence yanlış oyuncuları satmışsın. Hele Gökhan'a o kadar para verip alman delilik. Onun yerine ya kendin yetiştir ya da daha az bilinen bir oyuncuyu alıp adını duyur. Daha çok keyif verir.

Başarılar diliyorum.
    Teşekkür ederim yorumlar için, valla pişman ettiniz arkadaşlar beni Selçuk'u satıp Salihovic'i aldığım için Sezon sonunda tekrar bir ayar vericem takıma

Kötü oyun devam ediyor.
    Last edited by hakankaraduman : 02.Kasım.2012 at 22:28

Son iki maçımızda istediğim oyunu ortaya koyabildik, keşke Celtic'e mağlup olmasaydık.

Last edited by hakankaraduman : 02.Kasım.2012 at 22:32

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Önce basarılar dilerim hocam....bende kusura bakma ama bazı transferlerini eleştireceğim
    Gökhan töre yerine Sercan'ı çok ucuza alabiliyorsun ben aldım ve ml pozisyonunda süper verim alıyorum...Selçuk ve elmanderi satmicaktin...Gökhan'a verdigin parayla hem kaliteli bir Dc alabilirdin ama yine tabiki bu senin kariyerin ve en iyi olan şeyi kendin bileceksin...oyuncu almadan önce iyi düşünmek lazım çünkü her kurusun önemi var aynı gercek hayattaki gibi

Doğrudur hocam, Gökhan Töre'yi beyaz eşya alır gibi taksitli aldığımdan ekonomiye zarar vereceğini sanmıyorum aslında. Performansından da memnunum yani alıyor götürüyor topu, ama eksiklikler var tabi, ortasahada Salihovic'ten ve Hakan Balta'dan memnun değilim. Bi tane de kaçırmadan gol atacak forvet lazım. Sezon sonuna kaldı artık. Bu sene amacım öncelikle ligi şampiyon bitirmek, şampiyonlar liginde de en kötü avrupaya kalırsam iyidir.

Birazdan az önce sildiğim resimler ile bi kaç maç resmi daha atacağım.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ama Burak Yılmaz'ı neden fırsatçı hücum oynatmiyorsun taktiğin nasıl bilmiyorum ama leblebi gibi gol atması lazım ben terim style oynatıyorum gayette takım başarılı Hakan baltadan çok iyi verim alıyorum bu arada taktığini incelemek isterim bı sakıncası yoksa belki bı yardımın dokunabilir

Taktik paylaşımı diye bi konu vardı . Orda paylaştığım taktiğimi kullanıyorum. 4-1-4-1. Komple Hücumcu olarak oynatıyorum Burak'ı.

Çıkışımız devam ediyor.

ŞLde 3 maçta 4 puan. İkinci maçlar için pek umutlu değilim.

Ligde çok iyi gidiyoruz.

Formumuz düzeldi , iyi gidiyoruz ancak sadece lig maçlarında böyle oynuyor takım. Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka oluyor oyun.

Anlamıyorum gitti, form yine düştü, şampiyonlar liginde avrupaya da kalamıyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

başarılar önceki kariyerindeki gibi olmaması dileğiyle .
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Teşekkürler hocam, ilk sene için avrupa kötü oldu yine ama bakalım lig şampiyonluğuna tutunuyoruz.

Avrupa'dan elendiğim için biraz hızlı gidiyorum, sadece önemli pozisyonları izliyorum artık maçlarda, bi an önce ikinci sezona geçip, güzel transferler yapıp şampiyonlar ligi'ne oynamak için

Bu mağlubiyet ile Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kaldık.

Kupada bir üst tura yükseliyoruz.

Kupada grup aşamasına kaldık.

Gruptaki rakiplerimiz : Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor

Bu fener galibiyeti çok iyi geldi.

Şu Türkiye Kupası'nı hiç sevmiyorum O nedenle grup maçlarında tatile gittim, önemli olan Süper Lig bizim için. Ama yine de asistan menajerimiz iyi idare etti takımı.

Kupadaki son maçı Fenerbahçe'ye kaybettik ve 7 puanla ikinci olarak yarı finaldeyiz.

Üstteki 3 maç lig maçıydı. Alttaki maç Kupa Yarı Finali ilk maçı. Maalesef mağlup olduk. Formumuz tekrar düştü. Kötü sonuçlar geliyor. Neyse ki rakiplerimiz de iyi değil.

Çok iyi bir seri yakaladık.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam karışmak gibi olmasın ama sen taktigini bi gözden geçir bu arada taktiğine bakamadım

Est hocam ne karışması, zaten böyle öneriler için konu açıyorum ben buraya. Daha zevkli oluyo interaktif olunca. Ben şu sezonu bitirim, bu şekilde şamp. bitiririm gibi geliyo. Sonra taktiği bulur koyarım forumdan. Ayrıca transfer bütçesi de makul bi miktarda gelirse, transfer konusunda yardım almak istiyorum sizlerden. Takımın belini doğrultmak lazım avrupa arenasında.

DC, DL, MC, ST lazım şu anda gözlemlediğim kadarıyla.

Kupaya veda ettik.

Ligde işler iyi gidiyor.

SEZONU ŞAMPİYON OLARAK KAPATTIK

Puan durumu da budur. En azından ligi şampiyon bitirdiğimden dolayı memnunum. Şimdi verilecek transfer bütçesini merakla bekliyorum. Belli olduğunda buraya yazacağım.

Arkadaşlar lütfen transfer önerilerinizi yazın.

Oyuncu lazım olan mevkiiler:

DC
    DR
    MC
    ST

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam ben dikkat ettim normal modda Galatasaray'ın itibari kitasal senin oynadığın klasik modda ulusal anlamadım gitti konuda acmıştım ama malesef tatmin edici bir Cvp gelmedi kimseden senin oynadığın modda malesef klasik taktikte yapılmıyor bende hızlı ilerleme modunu oynamak istiyorum ama malesef klasik taktik yapamıyorsun ve itibarda ulusal olduğu için hızlı modda oyuncular Bir türlü gelmiyor

Ben klasik modda oynamıyorum hocam, normal geniş modda oynuyorum. Araştırmacı arkadaşlara iletmek lazım o durumu, düzeltilmesi için.

TRANSFER BÜTÇESİ

Yönetim bu sezon için transfer bütçesini 41 milyon euro olarak açıkladı. Nasıl şaşırdım söyleyemem. Transfer önerilerinizi bekliyorum. Para sorun değil, Messi'yi bile önerebilirsiniz

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by hakankaraduman View Post
    Ben klasik modda oynamıyorum hocam, normal geniş modda oynuyorum. Araştırmacı arkadaşlara iletmek lazım o durumu, düzeltilmesi için.

TRANSFER BÜTÇESİ

Yönetim bu sezon için transfer bütçesini 41 milyon euro olarak açıkladı. Nasıl şaşırdım söyleyemem. Transfer önerilerinizi bekliyorum. Para sorun değil, Messi'yi bile önerebilirsiniz
    Haha abartmayalım hocam messi falan saka maka bir yana sen terim style dön ve m.olsson al Hakan Balta'nın yerine chicharito 6,5 m€ alabilirsin forvete birde kontenjan sorunundan mc ye jem Karacan alabilirsin

MC'ye yabancı düşünüyorsan Leroy Fer'i öneririm.Muhteşem bir oyuncu ve yaptıklarını izlemek çok zevkli.

Chicharito'yu bulamadım hocam, bi kısa liste oluşturdum.

Diğer önerileri de bekleyeceğim yarın öğleden sonraya kadar. Sonra oluşan listeyi buraya yayınlayacağım, ortak bi karara varacağım takip eden, yorum yapan arkadaşlar ile.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    MC'ye yabancı düşünüyorsan Leroy Fer'i öneririm.Muhteşem bir oyuncu ve yaptıklarını izlemek çok zevkli.
    Saolun hocam, onu da ekledim listeye.

Ashley Cole ve Xavi için ne düşünüyosunuz bu arada? Yabancıları genç almak gibi bir zorunluluk hissetmiyorum. Başarı getirsinler yeter.

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri