Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: PTT'ye Düşen Yıldırım - Akhisar'ın Dönüşü (2. Sezon)

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Default PTT'ye Düşen Yıldırım - Akhisar'ın Dönüşü (2. Sezon)

FM 2013 kariyerime ilk olarak bir zamanlar 3. Lig'de Amatör Kümeye düşmemeye oynayan; fakat 5 sene içerisinde 3 Lig atlayarak az rastlanır başarılardan birini yaşayan Akhisar Belediye ve Gençlik Spor Kulubü ile başlıyorum.

Hedeflerimiz:
    • Temel olarak kümede kalmak.
    • Transfere az para harcayıp, yayın gelirlerinden alacağımız payla, gelecek senelere daha oturmuş sistemli bir Akhisar hazırlamak.
    • Sıkı, disiplinli, takım uyumu içinde mücadeleci ve fedakar bir futbolcu topluluğu oluşturmak.
    • Son olarak da, her maça ayrı hazırlanıp "Akhisar da neymiş canım, ne işi var burada" diyenlere göstereceğimiz başarıyla tokat gibi bir cevap vermek.

Taraftarlara dürüst olmak gerek. Tabi ki hayallerimdeki kulüp değil.

Genel olarak bütün deplasman maçlarında ve zor iç saha maçlarında uygulayacağımız taktik..

Seneye maç oynamadan, alfabetik sırayla 1. sırada başlıyoruz..
    Hadi bakalım hayırlısı..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

başarılar. şimdiden merak etmekteyim, özellikle deplasmanda neler yapacaksın onu bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Onaylandı, başarılar..
    teşekkür ederim..

Sezon öncesi çalışmaları çok sıkı tutuyoruz. Takım uyumu çok önemli. Bunu sağlamak için programımız..

Transfer Politikası:
    Maaş ve transfer bütçemiz çok kısıtlı.. O yüzden boşta olan futbolculara baktık ve bir kaç isimle kontak kurmaya başladık.

İlk transferimiz boş durumda olan Bursaspor'un 2010'daki şampiyonluğunda önemli katkı sağlayan Ivan Ergiç.. Kendisinden, bizi Süper Lig'e çıkaran Lima ve Anıl Taşdemir'le beraber, oyun taktiğinde en stratejik mevkii olan "Orta Saha-Orta"da rekabet oluşturmasını bekliyoruz.

Şu sıralar santrafora alternatif olması için bir çok Anadolu takımda oynamış olan Jaba ile anlaştık.

Fikstürümüz ve Hazırlık Maçlarımız

İlk maçlarımız genel anlamda, rakiplerimiz olacak. Bu yüzden sağlam başlamalıyız..

Hazırlık Maçları
    Sezon öncesi hazırlıkları sıkı tutuyoruz. Bu yüzden 7 hazırlık maçı yapacağız. güç dengesi son maçlara doğru bizim gücümüze denk takımlar olacak..

Yakın kent takımlarından Salihli Bld. ile oynadık. Kolay takım olsa da mevcut kontra-atak taktiğimizi uyguladık. 2 yan toptan, stoperlerimizle, golu bulduk..

Son olarak, şu an için antremanlara devam ediyoruz. Bir kaç gereksiz isimle yollarımızı ayıracağız.
    Hadi rastgele..

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by certay View Post
    başarılar. şimdiden merak etmekteyim, özellikle deplasmanda neler yapacaksın onu bekliyorum
    İşimiz zor tabi ki. Fakat kulübümüzün bir görevi var. O da Bülent Uygun'un söylemiş olduğu "Bank Asya'dan Süper Lig'e çıkan takımlar baştan aşağı takımlarını değiştirmek zorundadır. 25 tane transferi bu yüzden yaptık. Para harcanmadan bu ligde tutunamazsın" sözünü Bank Asya'dan gelen oyuncularla boşa çıkarmak.

Sanica Boru Elazığ'dan yüksekte bitirmek bile bi' nev'i başarı olacaktır.

Başlık harika olmuş Başarılar.

başlık kıyak olmuş forvet olarak ahmed soukouna serbest oluyor bu arada başarılar

Başarılar Akhisar benim şu ana kadar oynadığım her oyunda ilk sene çok iyi yerlerde ligi bitirmesine rağmen ikinci sene dibe vuruyor.İnşallah sen ilk sene ligi iyi yerde bitirirsin ve devamını getirirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Geçen seneki futbolundan dolayı formasını aldığım takımdır AKHİSAR...Başarılar takipteyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar diliyorum. Sonucu merak ediyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başlık çok güzel,başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Hazırlık Maçları

İlk maçımız kümede kalma rakiplerimizden birisi olan Mersin İdman Yurdu

1.Hafta: Akhisar Belediyespor 1-0 Mersin İdman Yurdu

Karşılıklı mücadele içinde geçen maçta Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda bulduğu penaltı golüyle lige iyi bir başlangıç yaptı.

Gol: Bikoko

2.Hafta Kayserispor 1-1 Akhisar Belediyespor

3.Hafta Akhisar Belediyespor 2-4 Gençlerbirliği

4.Hafta Orduspor 2-1 Akhisar Belediyespor

Ordu'ya transfer olan Çağlar Birinci'nin 50 metre uzaklıktan, 4. hakemin yanı başından attığı füze ile son dakikalarda kaybettik.

4 Hafta itibariyle puan durumu

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

İlk 4 haftadan satır başları
    • Takımımızın en etkili ismi Bikoko.. 5 golün 4'ü ondan geldi.. Şu anda Lig'de Gol Krallığı'nda zirvede..
    • Oyunda çok acayip goller oluyor. Çağlar Birinci yanı başındaki 4. hakeme Sadri Alışık selamı atıp 50 metreden ve çaprazdan bizim kova Oğuz'u avladı.. Garip bir goldü..
    • Kadro gerçekten; ama gerçekten çok yetersiz. Bunu kadro değerinden bile anlayabiliriz. Değeri 1 Milyon'un üzerinde iki oyuncumuz var. Biri Bikoko, diğeri de Ordu'dan kiralık gelen Bruno.. Diğer bütün oyuncular PTT 1. Lig'de düşme potasında oynayabilecek bir takımın oyuncuları anca.. İşimiz zor; amacımız imkansızı başarmak..
    • Haydi rastgele..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çoğu zaman rakip takım daha fazla şut çekiyor bir de..
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Default Mağlubiyet Serisi Annem, Devre Arasının Gelmesi Eşim

Herkese yeniden merhaba. Öncelikle kariyerimin ilk sezonunu bitirdim; fakat buraya paylaşmak için zamanım olmadı. Bu zamanı şu an elde ettim ve paylaşıyorum.

5.Haftada kalmıştık.. Ondan sonraki maçlarının hepsini fikstür üzerinden gösterip, yorumlarda bulunacağım.

İlk Yarıda Oynadığımız Maçlar

İlk Yarı Sonunda Puan Durumu ve Veriler

Gördüğünüz gibi lig sonuncusu bir takımın gol krallığında zirvede olan bir oyuncusu var. Severin Bikoko.. Fakat bununla birlikte Bikoko'dan sonra en çok gol atan oyuncumuzun attığı gol sayısı da 2.. Yani her şeyi Bikoko'ya bağlamak pek hayırlı olmamış.

Puan durumuna bakarsak, devre arasındaki hedefimiz 15. sırada olan takımla aramızdaki 6 puan farkı kapatmaktı.

Fakat takım düzeninde büyük bir sorun vardı. O da 8 maç üst üste kaybeden bir takımın oyuncuları üstünde dolanan özgüvensizlik bulutları. Şehir, oyuncular ve yönetim karanlığın içindeydi. Ya yönetim bir karar verip Manager'le yollarını ayıracak; ya da kadroda bir revizyon yapılacaktı. Yönetim Manageri'ne olan güvenini sundu. Böylece ben de Manager olarak, takımda revizyon yapmaya karar verdim..

Devre Arası Transfer Operasyonları

[*]Giden Oyuncular[/LIST]

Ayrıca bu arkadaşlarla beraber, Orduspor'dan kiralık gelen Bruno Mezenga'yı da takımına geri gönderdik. Sebebi ise takımdaki diğer oyunculardan daha fazla maaş almasına rağmen, beklediğimiz katkıyı yapmaması. Bruno'nun aldığı maaş ile 5 oyuncu transferi yaptık.

[*]Gelen Oyuncular[/LIST]

Kevin *****ni

Ayoze

Marcelinho

Nemanja Rnic

ve de bu listede yazmayan, daha sonra transfer ettiğim Selçuk Şahin
    Aykut Kocaman aşkından nasıl vazgeçmiş bilmiyorum; ama bence oyundaki en büyük hatalardan biri bu. Selçuk Şahin ayrılmamalıydı.

Selçuk Şahin

El mahkum taktiği de değiştirelim, belki bir şey olabilir dedik...

Buradaki amaç, Anıl ve Emin ile Bikoko'ya yakın oynamak, savunmada 3 stoper ve önünde 2 stoper özellikle mücadeleci ön libero koyarak sert bir savunma yapmaktı..

Fakat ileride kadro yetersizliği yine önümüze çıkacaktı.

Akhisar Belediye ve Gençlik Spor bu zor durumla mücadele etmek durumundaydı..

Takımın başında da hep zor kariyerleri seçen bir Managerleri vardı netekim..

Velev ki düşeriz, kovuluruz.. Ne olur ki!

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Default 18-19-20-21-22-23-24-25. Haftalar

Bu 8 maçta da daha iyi oynayan bizdik; fakat Bikoko susunca yine gol atamadık.. Herkes kurtuldu; ama yine Antalya elimizden kurtulamadı..

25. Hafta Akhisar Belediyespor 0-0 Gaziantepspor

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Unhappy

Bu arada çok üzüldüğümüz bir gelişme oldu. Bize uzun yıllar yoldaşlık etmesini beklediğimiz Selçuk Şahin 23. Haftada çok ağır bir sakatlık geçirdi.. Selçuk 8 ay sahalardan uzak kalacaktı.. Fakat kendisi artık vücudunun eskisi kadar tepki veremediğini ve döndüğü zaman da eski Selçuk Şahin'i, sağdan sola, soldan sağa enfes paslar veren o eski Selçuk Şahin'i gösteremeyeceği için futboldan emekli olmaya karar verdi.. Yolu açık olsun!

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    İşimiz zor tabi ki. Fakat kulübümüzün bir görevi var. O da Bülent Uygun'un söylemiş olduğu "Bank Asya'dan Süper Lig'e çıkan takımlar baştan aşağı takımlarını değiştirmek zorundadır. 25 tane transferi bu yüzden yaptık. Para harcanmadan bu ligde tutunamazsın" sözünü Bank Asya'dan gelen oyuncularla boşa çıkarmak.

Sanica Boru Elazığ'dan yüksekte bitirmek bile bi' nev'i başarı olacaktır.
    Dostum sıkecı bulentın o dedıgı dogru olsaydı buca. Dusmezdı elazıg 5 hafta sonunda lıgın dıbıne demır atmazdı akhısar bank asya kadrosuyla 10 puan topladı yanı sen sen ol bulent uyguna uyma

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Küme düsüceksin bence.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Küme düsüceksin bence.
    İlk sezon zaten bitti de.. Şimdi paylaşmayayım sonucu

hadi sen küme düşme hattındasında kasımpaşa'nın orada ne işi var o ilginç

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Default "Bülent Uygun'ları değil, Hamza Hamzaoğlu'ları yazar!!"

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Dostum sıkecı bulentın o dedıgı dogru olsaydı buca. Dusmezdı elazıg 5 hafta sonunda lıgın dıbıne demır atmazdı akhısar bank asya kadrosuyla 10 puan topladı yanı sen sen ol bulent uyguna uyma
    Keşke oyunda da öyle olsaydı
    Yoksa Akhisar gerçekte de bu kadroyla sonuncu olsa yine de gurur duyarım.. En azından haddini bilip öyle küme düştü derim. Parasını çar çur harcamadı derim..
    Bülent gibilerin batırmadığı kulüp kalmadı..
    Buca gibi altyapısı mükemmel bi takımı batırdı gitti.. Elazığ'ın sonu da aynı..

velhasıl kelam " Tarih Bülent Uygun'ları değil, Hamza Hamzaoğlu'ları yazar!!"

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by certay View Post
    hadi sen küme düşme hattındasında kasımpaşa'nın orada ne işi var o ilginç
    Maalesef ben de çok şaşırdım oyunda. Yolumuz Kasımpaşa ile beraber PTT'ye doğru gidiyor

Çok korkak bir taktikle oynamışsın. Takımın kötü olsa da daha cesur olmalısın.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Çok korkak bir taktikle oynamışsın. Takımın kötü olsa da daha cesur olmalısın.
    Şöyle bir taktikti o.. Korkak ya da cesur olmakla ilgisi yok. 12 yıldır FM oynuyorum.. Az çok tecrübem var.. Bu gördüğün taktikler oyun içinde, maç içinde çok fazla değişti.. Hatta şöyle diyebilirim ki, dakikalara vursak her maçın %70'inde hücum oynadık nerdeyse.. Bu taktiği kurarken amacın rakibin zaaflarından yararlanmaktı; ama olmadı.. Savunma ve kontra-atak önceliği tutmadı.. Haklısın belki de her maça Galatasaray'ı çalıştırdığım gibi hücum ağırlıklı başlasak sonuç başka da olabilirdi..

Bunların hepsi deneyim kazandırıyor işte.. Daha önce de bir çok Anadolu takımı ile kariyer yaptım; fakat bu kadar yetersiz kadro hiç birinde olmadı.. Gerçekte nasıl mücadele ediyorsa böyle bir takım, bi kere ben öyle yapayım oyunda dedim.. Ama yetmedi..

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Şöyle bir taktikti o.. Korkak ya da cesur olmakla ilgisi yok. 12 yıldır FM oynuyorum.. Az çok tecrübem var.. Bu gördüğün taktikler oyun içinde, maç içinde çok fazla değişti.. Hatta şöyle diyebilirim ki, dakikalara vursak her maçın %70'inde hücum oynadık nerdeyse.. Bu taktiği kurarken amacın rakibin zaaflarından yararlanmaktı; ama olmadı.. Savunma ve kontra-atak önceliği tutmadı.. Haklısın belki de her maça Galatasaray'ı çalıştırdığım gibi hücum ağırlıklı başlasak sonuç başka da olabilirdi..

Bunların hepsi deneyim kazandırıyor işte.. Daha önce de bir çok Anadolu takımı ile kariyer yaptım; fakat bu kadar yetersiz kadro hiç birinde olmadı.. Gerçekte nasıl mücadele ediyorsa böyle bir takım, bi kere ben öyle yapayım oyunda dedim.. Ama yetmedi..
    Evet. Deneye deneye daha iyisini buluyoruz.Ben de demoda barcada 2 kez ön liberolu 4-3-3 oynadım, kral kupası ile lider olmama rağmen çok galibiyet alamadım ve gol atamadım. Burada başlık olarak açtığım son oyunumda dmc mevkiini mcye alıp mcleri üçleyip fabregasa formayı verince ve bireysel ve duran top taktiklerini de ayarlayınca harika bir takım oldum. Maç başına 3 gol ortalamasını geçtim şu an.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Default 26. Haftadan Son Haftaya Kadar-- Kara Göründü

İlk sezonu bitirdim demiştim daha önce. Burada ligde oynadığımız son 9 maçı görebilirsiniz.
    Sene içerisinde bir sürü şeyi denedik; fakat olmadı. Mekanımıza geri döndük. PTT 1.Lig'e..

Ben bütün sonuçlardan sonra kovulmayı bekledim. Ama yönetimden tek kötü söz bile duymadık. Sadece bir kaç maçtan sonra eleştirdiler. Biz de dinledik

Düşmemiz garanti olduktan sonra, biraz da saldık oyunu. Oyuncularımıza gerilecek bir şey olmadığını, maçlarda keyif almaları gerektiğini söyledik.

Ve ligi 18. sırada bitirdik.. Hatalarımız oldu, öğrendiğimiz yeni şeyler de.. Mesela FM'de savunma yaparak bir sonuca uzanamayacağımızı öğrendik. Gerçeklikten uzak olan bir mevzu.

Bir de dayanışmayı tabi ki de.. Hiç bir oyuncu takımın durumundan şikayetçi olmadı mesela. Yönetim "bak düzelmezse sonuçlar, gününü görürsün" diye tehdit etmedi..

Gurur tablosu değil tabi ki; ama utanmıyoruz halimizden...

Alttaki SS'de bunu sebeblerini görebilirsiniz.. We Love Our Board!!

Süper Lig maçlarımızı eski, küçük stadımızda oynadık; ama PTT 1.Lig'de Manisa 19 Mayıs'ta oynayacağız. Oyundaki en büyük hatalardan biriydi bu bizim için.. Yanlış stadda oynadık koca bir sezon..

Evet sevgili FMseverler ve kendini Menajer hissedenler..
    Süper Lig'deki ilk sezonumuz iyi geçmedi..
    Kötü bir sezon geçirdik..
    Hatalar yaptık ve de öğrendik..
    Gerçek menajerler büyük takımlarda başlamazlar.. Yılmaz Vural kendi profilini oluşturup, iki tık ileri gittiğinde bir Süper Lig takımı çalıştırmadı.. Onun da dediği ve benim de sevdiğim bir söz vardır. "Antrenörlük öyle tepeden inme yapılacak bir şey değildir.. Yılların birikimi gerekir"

Velhasım kelam bize böyle güvenen bir başkan varken, böyle fedakar oyuncular varken bırakıp gitmeyeceğiz.. Fişi çekip bilgisayarı kapatmayacağız..

Düşürdüğümüz gibi çıkarmasını da biliriz!

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Arrow PTT 1.Lig İçin Ön Hazırlıklar 1

Bu takımlarda bir yıl üst düzey ligde oynamak bile, oranın nimetlerini kapmanıza yeterli olabiliyor..

Senenin ilk gelişmesi Selçuk Şahin'in emekli olması..

Ve de kulübümüzün yeni sezon için olan hedefi...

Süper Lig'de verilen parayla PTT'de de mücadele edeceğiz..

Yapılacak Şeyler
    * Yetersiz koçlarımızla yollarımızı ayıracağız.
    * 10 yabancıyı 5'e indireceğiz.
    * İyi bir Asistan Menajer bulacağız.
    * Gözlemci ekibini geliştireceğiz.

Geçen Sene Ortasında Anlaştığımız Futbolcular
    * Ousman Jallow ST- Çaykur Rizespor'dan
    * Murat Ceylan MC- Mersin İdman Yurdu Spor'dan...

sakary Ali Misafir

Beklenilen bir sezon olmuş senin adına. Bakalım Bank Asya'da nasıl bir performans izleyeceğiz.Şöyle gelecek için alt yapı kaynaklı,Süper Lig'e çıktığı zaman kendi futbolunu oynayabilecek bir sistem bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Tebrik ediyorum öncelikle. Kariyer daha zevkli bir hal alıyor. Bende küme düştüm, bilirim acısını.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri