Quote Originally Posted by Stormlord View Post
Oyunlar kusursuz piyasaya sürülsün, hiç hata olmasın demiyorum. Tabiiki bazı hatalar olacak ve güncellemelerle düzeltilecek ama SI Games her yıl farklı bir oyun piyasaya sürmüyor aynı oyununun gelişmiş versiyonunu piyasaya sürüyor. Yıllardır aynı hatalar olup da sonradan düzeltilebiliyorsa bunu ilk baştan da yapabilirler. Ayrıca bu hatalar istisnai hatalar da değil. Bu adamlar oyunu test ederken taktiklere girdiklerinde kapanmıyor mu oyun? Crash dumps hatası Afrika liginin bilinmeyen bir takımını açınca oluşmuyor sürekli kullanılan opsiyonları kullanırken oluşuyor. Evet oyunun piyasaya sürülme tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz ama böyle çıkacağına ocakta şubatta adam gibi çıksın daha iyi.
SI Games her yıl farklı bir oyun sürmüyor olabilir, ama belki verdikleri uğraş diğer oyun firmalarından daha fazladır. bildiğiniz gibi her oyunun updateleri çıkar ve sorun en aza indirilmeye çalışılır. durum simülasyon oyunlarında da böyledir. yani kalkıp da en başta hiç hatası olmayan bir oyun beklemeyin. hem bu işler sanıldığı gibi kolay değil ki; sonuçta yapay bir zeka bu.. hiçbir zaman sizin istediğiniz gibi olamaz zaten.

benim merak ettiğim; oyunun ocak veya şubat'ta çıkmasını isteyecek kadar oyunu oynanamamaz kılan nedir? ben gayet memnun bir şekilde oynuyorum. hayır ne bekliyorsunuz yani?