Quote Originally Posted by duman84 View Post
97 yılında başlamıştım cm oynamaya, yaz tatillerinde 17-18 saat bilgisayarın başından kalkmadan günde 2 sezon falan atlardım. o zaman aldığım zevk ile şu an aldığım arasında dağlar kadar fark var. Ancak bunu oyuna bağlamak biraz haksızlık olur. Çünkü az ya da çok hepimiz yaşlanıyoruz, her yıl farklı şeyleri yapmaktan daha faza zevk almaya başlıyoruz. Ama her yıl Kasım ayında yine de oyunun çıkmasını beklememiz de ondan kopamadığımızın göstergesi.

oyundan zevk almak için eski tarzda oynayın, 2d-3d kapatın, sadece spiker ile oynamayı deneyin. 2d çıktığından beri bu şekilde oynuyorum. abuk subuk hataları da görmüyorum.

her oyuna başladığınızda aynı oyuncuları transfer etmeyin. gerçi bu eskiden de vardı tsigalko, nikiforenko vs..

en önemlisi fm scout - fmrte bunları kesinlikle kullanmayın

sonuç olarak yine de eski tadı alamazsınız, yukarıda da dediğim gibi her seride biz de yaşlanıyoruz. 15 yıl önceki tadı şimdilerde bulmak bu yüzden imkansız
Efsane oyunum dediğim 01-02 serisinin geçen gün cdsi gözüme takıldı, hevesle kurdum ama 1 saat bile devam edemedim, oysa ki az mı sabahlamıştım, okulda deftere kuracağım kadroları, taktikleri yazmıştım ama olmuyor, biz de yaşlanıyoruz, o lisedeki eski tadı almak neredeyse kusursuz bir oyun bile olsa imkansız gibi.